Itt vannak azok a részvények, amelyek a legjobban izgatják a kereskedőket 2017-ben a WebTraderen:

admiral_1

Amikor az Admiral Markets elindította az MT4 WebTradert Magyarországon, az volt a célja, hogy olyan applikációt nyújtson, amivel könnyebben elérhető a tőzsde a kereskedők és a befektetők számára, biztonságos, egyszerű használni és kényelmes.
Az applikáció elérhető a WEB.ADMIRALMARKETS.COM oldalon és nincs szükség arra, hogy letöltsünk, telepítsünk vagy speciális operációs rendszerrel rendelkezzünk, ahhoz, hogy használjuk. Ráadásul nincs szükség arra, hogy fizessünk érte, sőt semmilyen pénzügyi elkötelezettségre sincs szükség, hogy egy demo számlát nyissunk és elérjük a globális pénzügyi piacokat a böngészőből azonnal.

A cég web alapú, könnyen használható felülete – a felhasználók általában percek alatt el tudnak rajta kereskedni a regisztrálás után – bebetonozta a népszerűségét a befektetők között világszerte. A cégnek többezer ügyfele használta már, akik több mint 120 globális piaci instrumentumon kereskedtek 2017-ben, mondta az angol székhelyű cég.
Megkértük az Admiral Markets brókercéget, hogy jelölje meg azt a 10 legkedveltebb részvény CFD-t, amit a magyarok használnak. Ahogy azt láthatjuk, néhány ezek közül jobban teljesített, mint más részvények:

Admiral_2

Forrás: FB
*2017-es árváltozás: +23.87%

Admiral_3

Forrás: AMZN
*2017-es árváltozás: +52%

Admiral_4

Forrás: TSLA
*2017-es árváltozás: +30.23%

Admiral_5

Forrás: GOOG
*2017-es árváltozás: +11.21%

Admiral_6

Forrás: BMW
*2017-es árváltozás: +1.22%

Admiral_apple

Forrás: AAPL
*2017-es árváltozás: +32%

Admiral_8

Forrás: INGA
*2017-es árváltozás: +21%

ADmiral_orange

Forrás: ORA
*2017-es árváltozás: -5.73%

Admiral_10

Forrás: SNAP

A Snapchat részvényeket március 2-án vezették be a tőzsdére. A közkedvelt üzenetküldési platform és szociális hálózat üzemeltető cég, amit exkluzív mobil felhasználóknak készítettek, gyorsan kinőte magát, hogy igazi nehézsúlyú váljon belőle a szociális hálózatok között és egy igazi ígéret, hogy a legtöbbet kereskedett részvény váljon belőle 2017-ben, az Admiral Markets szerint.

*YTD (Március 22.) (ebben az évben) változás a részvény árban az Admiral Markets WebTrader platformon. A múltbeli eredmények nem garantálják a jövőbeli eredményket. Kereskedés ezeken a termékeken (CFD) magas kockázatot foglal magában és nem megfelelő minden befektető számára.

(x)

 

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!