A közigazgatási informatika hazai szakértője, a MultiContact Consulting Kft. új, különálló vállalatot alapított Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft. néven, amely elsősorban pénzintézeteknek nyújt stratégiai vezetési és informatikai szolgáltatásokat. A cég klasszikus szolgáltatásai közé tartozik a működésfejlesztési tanácsadás – többek között a Lean, a Six Sigma, a BPR módszertanok alapján –, a vállalati és részterületi stratégiaalkotás, a projektmenedzsment-tanácsadás, a szervezetfejlesztési, valamint az informatikai tanácsadás.

„A pénzintézeti vezetési és informatikai tanácsadás, amelyre a Helix mostantól önállóan koncentrál, számunkra nem új terület, mégis úgy döntöttünk, hogy ezt a speciális irányt nemcsak üzletági, de vállalati szinten is az anyacégtől elválasztva építjük tovább” – hangsúlyozta Pető Gábor, a MultiContact Consulting Kft. ügyvezetője.

Peto Gabor-MultiContactA Helix Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft. szakértői a banki informatika, valamint a pénzintézetek hatékony működtetését szolgáló rendszerek kialakításában jelentős tapasztalattal rendelkező, több éve ezen a területen dolgozó tanácsadók. A cég klasszikus szolgáltatásai közé tartozik a működésfejlesztési tanácsadás – többek között a Lean, a Six Sigma, a BPR módszertanok alapján –, a vállalati és részterületi stratégiaalkotás, a projektmenedzsment-tanácsadás, a szervezetfejlesztési, valamint az informatikai tanácsadás. Ezen túl, a Helix a legújabb banki és biztosítói adat-, ügyfél-, illetve folyamatkezelési irányzatokhoz és bankinformatikai trendekhez szorosan kapcsolódó további, újító megoldások – a „customer experience”, a „big data” vagy a „digital banking” – alkalmazhatóságában, stratégiai integrációjában nyújt tanácsadói szolgáltatásokat.

A Helix ügyvezetője, Gamplett Gábor 17 éve foglalkozik vezetési tanácsadással, elsősorban pénzintézeti területen; elsődleges szakterületei a projektmenedzsment és szervezetfejlesztés. A szakember több nemzetközi szakmai minősítéssel rendelkezik – CMC, azaz bejegyzett vezetési tanácsadó, illetve IPMA „B” bejegyzett projektmenedzser –; emellett a Magyar Projektmenedzsment Szövetség, valamint a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetségének keretein belül részt vesz a hazai civil szakmai szervezetek munkájában.

Míg a Helix Tanácsadó Kft. az üzleti szférára koncentrál, a több mint tíz éve működő, száz százalékban magyar magántulajdonban lévő MultiContact Consulting Kft. a jövőben a kormányzati szférának szolgáltat majd. A MultiContact szakmai profilja és szakértői gárdája az évek során fokozatosan bővült: a forrásteremtés, pályázatírás, megvalósíthatósági tanulmányok és megnyert pályázati projektek irányítása mellett helyet kapott minden, a klasszikus stratégiai vezetési és informatikai szakértői szolgáltatások körébe tartozó szakterület, többek között az igazgatásszervezés, a projekt audit és minőségbiztosítás, a közbeszerzési tanácsadás, az informatikai tanácsadás, valamint a szervezetfejlesztés és folyamat-racionalizálás.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!