Az osztrák IMMOFINANZ a hazai piacra is bevezeti a myhive nevű nemzetközi irodamárkáját és öt modern budapesti irodaépületében megvalósítja az új koncepciót. Az átalakítás a Greepnpoint 7 és a Haller Gardens esetében már végbe is ment, így azok már myhive Greenpoint 7 és myhive Haller Gardens néven működnek, de a tervek szerint a koncepciót az Átrium Parkra is kiterjesztik, amelynek neve így myhive Átrium Parkra változik. A Globe 13 és Xenter 13 épületek is sorra kerülnek, amelyek myhive thirteen néven működnek tovább.

Picture(c)IMMOFINANZ_myhive Greenpoint7_lobby_1

“A myhive nemzetközi irodamárkánk neve egyet jelent a barátságos légkörrel, a figyelmes személyzettel, a szállodák inspirálta hangulattal, valamint azokkal a  szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal, amelyek révén a bérlők még inkább a munkájukra öszpontosíthatnak, és az új munkatársak keresésekor is vonzó munkaadóként léphetnek fel a piacon. A barátságos hangulat és az infrastruktra nem csupán a mindannapi munkát ösztönzi, de inspirálhatja a bérlők közti kommunikációt is, és segíthet egy akatív közösség létrehozásában” – nyilatkozta Christian Traunfellner, az IMMOFINANZ vagyonkezelésért felelős vezetője.

“A márkát első lépésben hat ország 20 IMMOFINANZ irodaházában vezetjük be: Ausztriában, Németországban, Csehországban, Lengyelországban, Romániában és Magyarországon. Az átalakulás nagyrészt már lezajlott.”

Picture(c)IMMOFINANZ_myhive Greenpoint7_lobby_4

A myhive irodaházak négy pillére 

A myhive márka koncepciója négy fő jellemzőre épül: a szállodák inspirálta dizájnra, a figyelmes kiszolgálásra, a sokoldalú infrastruktúrára és a nemzetközi közösségre.

Magyarországon a folyamat a myhive Greenpoint 7 átadásával kezdődik a márka bevezetése, ez az irodaház a myhive koncepció mintaprojektje, amelynek keretében teljesen átalakították a közös használatú belső irodatereket, kényelmes ülőalkalmatosságokkal ellátott közösségi tereket hoztak létre, valamint új szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat vezettek be. A bejárat szintjén található éttermet is áttervezték és felújították, de az ingatlan kívülről is megújul, amelynek köszönhetően nő a zöld területek aránya, ahol szintén kényelmes közösségi tereket alakítanak ki.

“Nagyon örülünk, hogy helyi portfóliónk öt irodaépületét is kiválasztották a myhive márka bevezetésére. A térségben Lengyelország mellett Magyarországon és Romániában alakítjuk ki a legtöbb myhive helyszínt az első lépésben. Az IMMOFINANZ új koncepciója teljes mértkébena bérlők és a munkavállalóik igényeit és elvárásait szolgálja. A jövőbeni myhive épületeknél a jó megközelíthetőség, a hatékony infrastruktúra és a nagyfokú rugalmasság is fontos feltétel” – tette hozzá Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi működéséért felelős vezetője.

Picture(c)IMMOFINANZ_myhive Greenpoint7_lobby_3

Az irodaházakon túl

Az IMMOFINANZ jelen pillanatban Európa nyolc kulcspiacának – Ausztria, Németország, Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Románia, Lengyelország és Moszkva – kiskereskedelmi és iroda szegmensére fókuszál, de fő tevékenységei mellett a kiskereskedelemben is fontos szereplőnek számít Stop Shop és Vivo! nevű szolgáltatásaival. A vállalat hozzávetőlegesen 5,2 milliárd euró értékű ingatlanállománnyal rendelkezik, amelyhez több 350 ingatlan tartozik.

Immofinanz

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!