Legfontosabb témák

A Veolia Energia Magyarország Zrt. márkaneve alatt egyesült az eddig a cégcsoport leányvállalataként működő Dunai Hőtermelő Kft., a Tiszántúli Hőtermelő Kft. és a Veolia Szolgáltató Központ Kft.

A Veolia Energia Magyarország Zrt. három leányvállalata beolvasztásával erősítette tovább egységes magyarországi megjelenését. A Dunai Hőtermelő Kft., a Tiszántúli Hőtermelő Kft., valamint a Veolia Szolgáltató Központ Kft. így 2017. január 1-jétől megszűnt külön néven működni, és a továbbiakban cégcsoport márkaneve alatt látja el feladatait. A változtatás az érvényben lévő szerződéseket és az ellátás minőségét nem befolyásolja.

„Az összeolvadás a lakossági és a közületi ügyfelek számára semmiféle gyakorlati változással vagy tennivalóval nem jár, a továbbiakban is a megszokott, lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleinknek meglévő szakembergárdánkra támaszkodva” – hangsúlyozta Fernezelyi Ferenc, a Veolia Energia Magyarország Zrt. kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „A változtatással a célunk, hogy átláthatóbbá és hatékonyabbá tegyük az ellátásszervezéssel kapcsolatos munkát, hogy a Veolia Energia Magyarország Zrt. még jobb minőségű szolgáltatást tudjon nyújtani minden partnerének”.

A vállalatcsoport 2015 júliusában vásárolta meg a Tiszántúli Hőtermelő Kft-t, illetve 2015 októberében vette meg a Dunai Hőtermelő Kft-t. Ezzel a két akvizícióval a debreceni és a nyíregyházi erőművek, valamint a százhalombattai fűtőmű üzemeltetését vette át a Veolia Energia Magyarország Zrt. azzal a céllal, hogy a birtokában lévő szakmai tudással és tapasztalattal tegye hosszú távon is fenntarthatóvá és hatékonnyá az üzemek működését. A három létesítmény együttesen 785 MW hőteljesítményű és 160 MW villamos teljesítményű kapacitást jelent a magyar energiaszektor számára.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!
buy business plan pro premier homework service to write essays uc college essay help writing helps paid essay writers