A LIVING, Magyarország első közösségi szolgáltatásokat kínáló lakóingatlan-fejlesztője most autómegosztó, ún. car-sharing szolgáltatással bővül. Az exkluzív lehetőség a LIVING első projektjében, az átadás alatt álló Kassák Residence-ben indul útjára.

A LIVING Magyarország egyik legnagyobb ingatlanvállalkozása, a WING lakóingatlanokra specializálódott márkája. Célja olyan modern, városi otthonok fejlesztése, amelyek emberközpontú szolgáltatásaikkal és intelligens megoldásaikkal az ott lakók életminőségét javítják. A fejlesztő az országban most elsőként biztosít lakói számára autómegosztó szolgáltatást, amely segítségével a lakók környezetbarát módon intézhetik teendőiket, ráadásul a parkolási és egyéb költségek sem terhelik őket.

A SHARE NOW az autózás innovatív formája. Applikáción keresztül bérelhetőek a prémium gépjárművek, perc-, óra- vagy napidíjas alapon. Bárhol felvehetek és leparkolhatók adott zónában, továbbá mentesek tankolási, biztosítási és parkolási díjaktól a SHARE NOW zónában, közterületen.

A LIVING ingatlanfejlesztő a megállapodás révén a Kassák Residence lakóinak ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosít a SHARE NOW applikációhoz, akik emellett további kedvezményekre és előnyökre is jogosultak lesznek.

A Kassák Residence-ben az autómegosztó szolgáltatás mellett más közösségi megoldásokkal is találkozhatnak a lakástulajdonosok. A közösségi fészer kisebb-nagyobb műszaki és barkácsmunkák elvégzéséhez nyújt segítséget, a szerződött takarítószolgálat alkalmi és rendszeres takarítási igény esetén is megrendelhető, továbbá Magyarország első kültéri, lakóparkban található Foxpost csomagpontja is itt valósult meg. A Kassák Residence közösségi területein ingyenes Wi-Fi is elérhető a lakók számára.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!