Forrás: eco.hu 07. 31.

Internetes kosárlabda fogadás

A kosárlabdát 1891 december 21-e óta, több mint 128 éve játsszák. Általában öt játékos játszik öt játékos ellen és céljuk a kosárlabda kosárba való bedobása. A sportot egyébként 1891-ben egy kanadai-amerikai testnevelő tanár az egyesült államokbeli Springfieldben találta fel. 

Mára a világ egyik legnépszerűbb sportja elvált és az NBA rövidítést talán senkinek sem kell bemutatni. Ez egyébként az angol National Basketball Association kifejezés rövidítését jelenti. Az NBA által szervezett kosárlabda játékokra természetesen fogadhatunk is és a következő néhány sorban bemutatnám a legnépszerűbb fogadóoldalakat.

Az NBA által szervezett játékok 11 fővel indultak meg 1946-ban, azonban az utóbbi években már 30 csapatot számlál a szervezet és nemcsak Amerikából, hanem Európából Ázsiából Afrikából és dél Amerikából is gyűjtik a világ legjobb, legtehetségesebb kosárlabdázóit.

A kosárlabda fogadás eleinte természetesen csak és kizárólag fizikai formában lehetett fogadni, ha felkerestünk egy fogadóirodát. A technológia fejlődésével egyre népszerűbbé válnak azok a weboldalak, amelyek segítségével akár online is megtehetjük tétjeinket. Ezen alkalommal nézzük tehát azokat a népszerűbb weboldalakat, amelyeket a mightytips.hu listáz azoknak, akik kosárlabdára szeretnének fogadni. 

Az online fogadóirodák különböző formában, megjelenésben szolgáltatnak fogadási opciókat a sport szerelmeseinek számára. 

Vannak olyan weboldalak, amelyek magyar nyelven is elérhetőek Magyarország területéről és orosz, kínai, éjszaka amerikai vagy akár európai kosárlabda mérkőzésekre lehet rajtuk fogadni, azonban a felületek használata némileg eltér egymástól és ezeket fogjuk most egy kicsit a következő néhány sorban áttekinteni. 

Ha szeretnéd magadat kikupálni az online fogadóirodák rendszeréből akkor görges tovább!

22BET

 

Ha letisztult, jól használható online fogadási platformot keresel a 22bet fogadóiroda a te választásod! 

A kosárlabda szerelmeseinek kiváló opció ha fogadni szeretnének a 22bet.com.  

Ezen az oldalon lehetőség van fehérorosz professzionális mérkőzésekre fogadni, valamint találhatunk rajta kínai kosárlabdabajnokság meccseket és új-zélandi kosárlabda játékokat is. 

A legegyszerűbb fogadási forma az amikor valamelyik csapat győzelmére fogadunk, ekkor általában kettő körül ingadozik a kifizetési szorzó. 

Természetesen van lehetőség az összes pontszámra való fogadásra is. Egy bizonyos egyményre általában 50 forintos egységekben lehet fogadni és amint kiválasztottuk a kívánt opciót az oldal kiszámolja nekünk a várható nyereményt is. A fogadás megtétele néhány kattintás és másodperc kérdése.

BWIN

 

 

Azoknak akik jártasak a sportfogadások világában ezt a weboldalt nem kell bemutatnom. 

A bwin mögött egy hatalmas cég áll és ebből is következik az, hogy különösen jól használható letisztult webes felületet szolgáltatnak a kosárlabdára fogadni kívánó felhasználók számára. 

A weboldal az angol nyelv mellett természetesen magyarul is elérhető, és sportfogadások mellett nemcsak kaszinót, hanem akár exkluzív játékokat is igénybe vehetünk. 

A pörgetések szerelmeseinek rulett és blackjack is rendelkezésre áll. 

Ha valaki kosárlabdameccsre szeretne fogadni ez egy kiváló választás. 

Nemcsak éjszaka-amerikai meccsekre fogadhat, hanem akár európai összecsapásokra illetve oroszországi eseményekre is meg lehet tenni a téteket. Érdekes módon egyébként még akár kínai játékokra is fogadhatunk a bwin.com-on.

Az oldal használata különösen egyszerű. Első lépésként el kell navigálni a sportfogadás menüponthoz, majd onnan ki kell választani a kosárlabdát. 

Ekkor az oldal fel fogja nekünk sorolni azokat a mérkőzéseket, amelyekre megtehetjük tétjeinket. 

Válasszuk ki a számunkra legszimpatikusabb kosárlabda meccset! 

Amint ezt lenyitottuk láthatjuk, hogy milyen szorzókkal operál a weboldal. A tétjeink megtételére viszonylag sok lehetőséget ajánl fel a platform. 

A magyar nyelvű opciók viszonylag jól érthetőek. Lehet itt például a győztes végső előnyére fogadni vagy mondjuk arra is, hogy összesen hány pontot szereznek a mérkőzésen a rendes játékidőben. Ha kiválasztunk egy ilyen fogadási opciót láthatjuk, hogy milyen tétösszeg mellett milyen lehetséges nyereményt tehetünk zsebre. 

Vegyünk egy nagyon egyszerű példát. 

Arra fogadunk, hogy az egyik csapat 1-5 ponttal nyer. Ilyen esetben általában ötszörös szorzót használ a bwin.com. Ez azt jelenti hogyha a tétünk 1000 forint volt és ennyivel nyer a kiválasztott csapatunk, akkor 5000 forint a nyereményünk. 

Természetesen a tét összegének változtatására is van lehetőség. 

Mindezek mellett kombinálhatjuk is tételeinket az oldal segítségével. 

A kombinált tétek esetében nem csak egy kimenetre, hanem akár kettő három esemény bekövetkeztére is fogadhatunk. Ekkor természetesen a tét összege is emelkedik, viszont hasonló arányban a nyeremény összege is nő.

Érdekes lehet továbbá az 50%-os bekövetkezési valószínűséggel rendelkező eseményekre való fogadás. Kosárlabdanál, mivel pontra játszák a bwin.com-on fogadhatunk például arra is, hogy páros vagy páratlan szám lesz az első negyed összpontszáma. 

Nyilván 50% a páros és 50% a páratlan bekövetkezési valószínűsége is. A kifizetési szorzó pedig 1.85. Ez azt jelenti, hogy ha 1000 forintot teszünk arra, hogy páros lesz az eredmény és páros is lesz, akkor 1850 forintot nyerünk.

ENERGYBET

A Máltán regisztrált ENERGYBET kaszinó magyar nyelven is nyújt már online fogadási opciókat és várja a magyar felhasználókat. Regisztráció nélkül nem tudunk fogadni sporteseményekre, első lépésként tehát meg kell adnunk e-mail címünket és egy néhány másodperc alatt felhasználói fiókot kell létrehoznunk akkor ha kosárlabda mérkőzésre szeretnénk fogadni az energybet.com-on.

MELBET

A sportágak hatalmas választékával rendelkező Melbet fogadóiroda weboldalon történő fogadás előnyei között a következőket lehet felsorolni: pontos kifizetések, magas szorzok, fogadási események széles választéka, fogadási típusok széles skálája, 24 órás elérhetőség fogadáshoz PC-n vagy okostelefonon, egyszerűen használható mobil alkalmazás, magas szintű kiszolgálás.

Az oldal használatát olyanoknak javasolják, akik tudásukat pénzre szeretnék váltani. Mindössze egy egyszerű regisztrációs folyamat elvégzésére van szükség és a fizetések fizetési megoldások széles választéka segítségével szinte bármilyen módon megtehetjük tétjeiket ezen az oldalon. Az oldalon egyébként találhatunk labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, röplabda, asztalitenisz és más hasonló sportágakat is amelyekre fogadhatunk.

Érdemes egy kicsit egyébként szétnézni az oldalon, hiszen folyamatosan frissítik az épp aktuális játékokat és olyan magas szorzóval kecsegtető fogadási kombinációkat ajánl fel nekünk az oldal, amelyekre másodpercek alatt megtehetjük tétjeinket és kamatoztathatjuk a sportvilágban megszerzett tapasztalatainkat valamint tudásunkat. 

Az oldalon megjelenő kosárlabda játékok választéka majd hogy nem korlátlan. 

Természetesen az NBA legnagyobb meccseire is fogadhatunk itt, illetve vannak olyan kevésbé ismert regionális ligák például Venezuelából, amelyekre fogadja az oldal tétjeinket.  

Ha lenyitunk egy ilyen kosárlabda mérkőzést láthatjuk, hogy hatalmas mennyiségű fogadási opció vár minket. Különböző téteket tehetünk meg attól függően, hogy épp melyik játék az amelyiket leginkább magunkénak érzünk és úgy gondoljuk látjuk a játék esetleges kimenetelét.

Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy ha valaki kosárlabda meccsre szeretne fogadni, akkor nem egy hanem számtalan weboldal szolgáltatását igénybe veheti. 

A választás során érdemes megfontolni a következő pontokat: milyen kifizetési módokat támogat az oldal, hova van bejegyezve az oldalt működtető cég, tudunk-e kedvenc meccseinkre fogadni az oldalon, milyen szorzókat ajánl az oldal egy bizonyos tét felrakása során, mennyire egyszerű az oldal használata, illetve természetesen mindenki nagyon örül annak ha egy oldal nemcsak angol, hanem magyar nyelven is elérhető.

 

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!