Legfontosabb témák

A kormány meghosszabbította a Széchenyi Tőkebefektetési Alap futamidejét, illetve döntött két új tőkealap - az Irinyi II. Kockázati Tőkealap és a Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealap - indításáról is, amelyek szeptembertől a közép-magyarországi és határmenti vállalkozások fejlesztését segítik elő – derült ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfői sajtótájékoztatójából.

A Piac és Profit beszámolójából kiderül, hogy a kormány tőkét emel a Széchenyi Tőkebefektetési Alapban és az alapot működtető Széchenyi Tőkealap-kezelő zrt. két új tőkealappal növeli a portfólióját, illetve elindul Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap is, amelynek alapkezelőjének kiválasztását a közeljövőben elkezdik.
A miniszter azt is kiemelte, hogy a Budapesti Értéktőzsde közreműködésével egy új kiemelt projekt is kezdetét veszi, aminek a középpontjában vállalkozások számára biztosítanak tőzsdei mentoring szolgáltatást.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!
linguistic assignment help buy speech best online assignment help how can you trust online custom writing service helping writing essay