A pinceszint elkészültével megkezdődtek a Metropolitan Garden földfelszín feletti munkálatai, ráadásul a fejlesztés korai fázisa ellenére, a WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának, a LIVING-nek második projektje elérte a 70 százalék fölötti értékesítettségi szintet. Az okosmegoldásokat és innovatív közösségi szolgáltatásokat kínáló Metropolitan Garden 2020-as átadását követően 105, kiemelkedő minőségű, családbarát otthonnal várja jövendőbeli lakóit, akik a 10-90 százalékos fizetési ütemezést, valamint a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs előnyeit is élvezhetik. Az átadás 2020 második félévében várható.

Budapest, 2019. augusztus 15. Már zajlanak a Metropolitan Garden földfelszín feletti munkálatai: a teremgarázs szint befejezése után immáron a földszinten zajlik a LIVING ingatlanfejlesztő második lakóprojektjének az építése. A 105 lakást kínáló Metropolitan Garden jövő év elején éri el a szerkezetkész állapotot és átadása 2020 második félévében várható. A projekt korai fázisa ellenére az értékesítettség szintje már meghaladta a 70 százalékot is.

A húsz éves fejlesztői háttérrel rendelkező WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája a Béke-tér közvetlen szomszédságát választotta a Metropolitan Garden helyszínéül. A lokáció páratlansága abból fakad, hogy a zöldövezet közelsége ellenére sem kell lemondaniuk az ideköltözőknek a gyors belvárosba jutás lehetőségéről, ugyanis autóval kevesebb mint negyedóra alatt is megtehető a távolság, de a közelben elhaladó számos busz és villamos járatnak köszönhetően a tömegközlekedést választóknak is biztosított a kényelmes bejutás. Mindemellett a Béke tér rendkívül jól ellátott szolgáltatásokkal, közvetlen közelében egyaránt megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, éttermek, kávézók vagy óvoda. A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú és magas műszaki színvonalú lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy kellemes atmoszférájú erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonok kerülnek kialakításra. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A lakók a Smart Home alapcsomaggal felszerelve vehetik át kiválasztott lakásukat, amely tartalmazza a központi egységet, egy okosdugaljat, valamint a távoli fűtésvezérlést. Az alapszolgáltatás igény szerint bővíthető többek között riasztóval, távoli redőny- és világításvezérléssel is. „A Metropolitan Garden, a LIVING fejlesztéseknél megszokott magas minőségnek megfelelően olyan egyedülálló, 21. századi közösségi és okosmegoldásokat kínál a lakók számára, ahol mindenki megtalálja a saját igényeire szabható szolgáltatásokat. Ezen túl, a Metropolitan Garden a környék legmagasabb műszaki tartalmat kínáló lakófejlesztése, ami a barátságos lépték és a szűk környezete miatt is ideális kisgyerekes családoknak. Nem véletlen a kimagasló érdeklődés a projekt iránt, a lakások több mint 70 százaléka már vevőre talált”. – mondja Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A LIVING által az országban elsőként bemutatott, nagysikerű közösségi szolgáltatások elérhetők lesznek a Metropolitan Gardenben is. A felnőttek a közösségi nappaliban tölthetik el szabadidejüket vagy végezhetik munkájukat, miközben a gyerekek elfoglaltságáról a számukra kialakított gyerekszoba gondoskodik. Ezen kívül a lakók a közösségi könyvtár, a közös fészer, valamint a BBQ helység és a fűszerkert előnyeit is élvezhetik. A postaszolgáltatás segítségével pedig a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, megspórolva ezzel a postán töltött időt. A Metropolitan Garden a Béke tér környékén elhelyezkedő lakáskínálaton túlmutató, egyben legmagasabb minőségű, extra szolgáltatásokat nyújtó lakófejlesztése. Elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára alkalmas, akiknek számít a belváros közelsége, a bőséges szolgáltatáskínálat, a 21. századi modern technológia, valamint a zöld környezet.  A lakások igen kedvező, 10-90 százalékos fizetési ütemezéssel és kedvezményes, 5 százalékos áfakulccsal vásárolhatók meg.

Sorra érkeznek a LIVING projektjei

A LIVING 2018-ben, a Kassák Residence-szel lépett a piacra. A nagysikerű első projekt immáron elérte a 90 százalék fölötti értékesítési rátát köszönhetően a kiváló minőségnek és az országban egyedülálló közösségi szolgáltatásoknak. A Residence-t nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Szabolcs utcai Park West, valamint a fejlesztő legújabb projektje, a Kassák Residence második ütemeként elindult Kassák Passage. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli műszaki minőség és a LIVING csomagban garantált közösségi és okosmegoldások.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!