Négy kategóriában keresik a legszebb épületeket, poroltókat nyerhetnek a győztes lakóközösségek

Nem mindennapi szépségverseny indult el a napokban: a legszebb magyarországi társasházakat keresi a társasház-biztosítások specialistájának számító UP Insurance biztosítási alkusz cég. A versenyre bárki nevezhet 2020. június 10-ig, aki társasházban él, egy egyszerű fotó feltöltésével, a közönségszavazás pedig június 12. és június 30. között zajlik. A győztes társasházak pedig biztonságosabbá válhatnak, ugyanis a kategóriagyőztesek nyereménye annyi poroltó, ahány emeletes az adott épület.

Keresik Magyarország legszebb társasházait: országos társasház-szépségversenyt hirdetett meg a 25 éve a társasház-biztosítások specialistájának számító UP Insurance biztosítási alkusz cég. „A játék célja, hogy a gyönyörű magyarországi társasházak és lakásszövetkezetek közül megtaláljuk a különböző korokban és stílusokban épült épületek legszebbjeit, azokat jutalmazzuk és a hírüket minél több emberhez eljuttassuk” – mondta a versenyről Gayer Gábor, az UP Insurance ügyvezető igazgatója. „Bár nem építészek, hanem biztosítási alkuszok vagyunk, imádjuk a szép épületeket, és az egyedi, különleges társasházakat. Negyed évszázada foglalkozunk társasházak biztosításával, ez idő alatt több száz társasházzal ismerkedhettünk meg személyesen, és számtalan csodálatos épülettel találkozhattunk a társasházi ügyfeleinken keresztül. Ez adta az ötletet, hogy a szélesebb közönséggel is megismertethessük a legszebb magyarországi társasházakat” – mondta az ügyvezető igazgató.

A versenyre bárki nevezhet 2020. június 10-ig, aki társasházban él, egy egyszerű fotó feltöltésével a verseny oldalára. Négy kategóriában lehet nevezni: 1985-2020 között épült épület, 1935-1985 között épült társasház, 1930 előtt épült társasház és panel ingatlan. Fontos, hogy a nevezéshez leadott fotónak a társasház homlokzatát kell tartalmaznia, hogy az később beazonosítható legyen. A kép nem lehet egy hónapnál régebbi, és a kép valódiságát a díj átadásakor ellenőrizheti a verseny szervezője. A kategóriagyőzteseket közönségszavazás során választják ki, a szavazás június 12. és június 30. között zajlik, az egyes kategóriákban a legtöbb lájkot kapott képek nyernek. A győztes társasházak pedig biztonságosabbá válhatnak, ugyanis a nyereményük annyi poroltó, ahány emeletes az adott épület. A verseny eredményhirdetése 2020. július elsején lesz. „Bízunk benne, hogy a kezdeményezésünk összehozza a lakóközösségeket, illetve minél több emberhez eljutnak a gyönyörű magyarországi társasházak képei” – mondja Gayer Gábor, az UP Insurance ügyvezető igazgatója.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!