Kerítést festettek és játékokat újítottak fel a Budapest Bank kiskőrösi fiókjának munkatársai az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény bölcsődéjében. A pénzintézet önkéntesei a Törődés Napja nevű önkéntes programsorozatuk keretében idén tavasszal országszerte 18 helyszínen segítik a gyermek- és ifjúsági, továbbá oktatási és egészségügyi intézményeket.

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi kultúra fejlesztése, a közösségi értékek iránti elkötelezettség, a környezeti fenntarthatóság, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása.

Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot már több mint két évtizede. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósulásához. A bank önkéntesei idén tavasszal országszerte 18 helyszínen segítenek kétkezi fizikai munkával.

Május 17-én Kiskőrösön segítettek a bank helyi fiókjának önkéntesei. A szülők és a bank munkatársai közösen festették le az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény bölcsődéjének kerítését és kültéri játékait, hogy a gyerekek és az intézmény dolgozói számára még kellemesebbé tegyék a bölcsődei tartózkodást. Az intézményben szükség is volt a munkálatokra, hiszen 2011 óta nem volt lehetőség kültéri festésre.

„Munkatársainkkal nagy örömmel segítettünk a bölcsőde megújításán, hiszen mind fontosnak tarjuk a helyi közösségek támogatását és a gyerekek környezetének javítását. Az akcióval azt célt tűztük ki, hogy a gyerekek és a nevelőik megszépült környezetben tölthessék mindennapjaikat” – mondta Vén Rita, a Budapest Bank kiskőrösi fiókjának vezetője.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!