Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő első lakóprojektje, a Kassák Residence. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadására 2020. elején kerül sor. Magyarország első, közösségi szolgáltatásokkal rendelkező innovatív lakófejlesztése mögött a LIVING anyavállalata, a WING Zrt. áll, amely az ingatlanfejlesztési piacon megszerzett 20 éves tapasztalatának és pénzügyi stabilitásának köszönhetően garancia az átlagon felüli minőségre. A 231 lakás több mint 90 százaléka már elkelt, azonban a fennmaradó lakásokra még kihasználható a 20-80 százalékos fizetési ütemezés, valamint a kedvezményes, 5 százalékos adókulcs.

Elérte legmagasabb pontját a Kassák Residence: az immáron szerkezetkész állapotban lévő épületben már zajlik a homlokzatok szigetelése és az ablakok beépítése, az átadásra pedig 2020. elején kerül sor. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának tavaly bejelentett első projektje 90 százalék fölötti értékesítettségnél jár, a nagy sikerre való tekintettel pedig már bejelentették a Kassák Passage-ra keresztelt második ütem értékesítését is.

A 231 lakást kínáló Kassák Residence a dinamikusan fejlődő XIII. kerületben, a Váci úttól csupán néhány utcányira, azonban mégis nyugodt és családias környezetben épül, így a kiváló közlekedési kapcsolatok és a belváros közelsége mellett is biztosított a csendes miliő. „A lokáció kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a Kassák Residence leendő lakóinak ne kelljen kompromisszumot kötniük: a gyors belvárosi kapcsolat és a kertvárosias környezet mellett fontos szempont volt a lakópark közvetlen vonzáskörében elérhető szolgáltatások sokszínűsége” – mondja Martin János, a WING Zrt. lakóprojektekért felelős igazgatója.

A Kassák Residence Magyarországon elsőként kínál közösségi szolgáltatásokat a jövendőbeli lakók számára: a prémium autómegosztó szolgáltatás és a teljeskörűen felszerelt szerszámos raktár mellett onsite csomagpont és takarító szolgáltatás gondoskodik a kényelmes mindennapokról.

A Kassák Residence-ben hatékony alaprajzú, magas műszaki színvonalú és energiahatékony lakások épülnek, a 30 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 130 m2-es tetőteraszos, panorámás apartmanokig. A felmerülő igényekhez igazodva a legnagyobb számban 50 m2 körüli lakások közül lehet választani. A Kassák Residence otthonok elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára lehetnek vonzók, akik számára fontos a belváros közelsége, a gyorsan elérhető szolgáltatások kínálata, a modern technológia és környezetünk védelme. Ezen túl, azoknak is ideális lehetőséget kínál a lakópark, akik a Váci út mentén létesült több tízezer munkahelyre építve szeretnének befektetésként lakást vásárolni.

Sorra érkeznek a LIVING projektjei

A LIVING, a WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája 2018-ben, a Kassák Residence-szel lépett a piacra. A nagysikerű első projekt immáron elérte a 90 százalék fölötti értékesítési rátát köszönhetően a kiváló minőségnek és az országban egyedülálló közösségi szolgáltatásoknak. A Residence-t nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Szabolcs utcai Park West, valamint a fejlesztő legújabb projektje, a Kassák Passage. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások.

Csak a legfontosabb gazdasági hírek

Nem kell tovább keresgélnie a híreket. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfontosabb gazdasági hírek találják meg Önt.

E-mail cím:

Hozzászólások

Hozzászólás írásához be kell lépnie, vagy ha még nem regisztrált nálunk, regisztráljon!