Legfontosabb témák

A költségvetési ellenőrző bizottság tényfeltáró látogatást tesz Magyarországon szeptember 18-20-a között. A bizottság az EU-s források felhasználását vizsgálja Magyarországon.

Elfogadta szerdán a román kormány az idei első költségvetés-kiigazítást, amely szerint a kabinet a korábbinál nagyobb, 5,6 százalékos gazdasági növekedésre számít.

A növekvő kifizetések ellenére is stabilnak látja az NGM az idei költségvetés helyzetét.

Az Európai Unió 2018-as költségvetésének a növekedésre, a foglalkoztatásra, a biztonságra és a migráció kezelésére kell összpontosítania az unió költségvetési tanácsának írásos eljárásban elfogadott...

Az Európai Unió 2018-as költségvetésének a növekedésre, a foglalkoztatásra, a biztonságra és a migráció kezelésére kell összpontosítania az unió költségvetési tanácsának írásos eljárásban elfogadott álláspontja szerint.

Az Egyesült Államokban központi témává vált a költségvetés helyzete, miután vészesen közeleg az adósságplafon megemelésének határideje és közben egyre több szó esik a Donald Trump által régóta...

Kovács Árpád szerint a tervezettnél alacsonyabb lehet az államháztartás hiánya idén.

Jó ütemben nőtt Németország bruttó hazai terméke, a költségvetésben pedig rekordszintű többlet alakult ki. Az üzleti hangulatindex ezzel szemben csökkent.