Legfontosabb témák

A személyijövedelemadó-bevallás adóhatóság által elkészített tervezetének ellenőrzését kéri az ügyfelektől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a dokumentumok hiánytalanok legyenek a május 22-i leadási határidőre. Az adóhatóság szerdai közleménye szerint sok ügyfélnél történhetett változás év közben, esetleg a számításba vehető kedvezmények nem kerültek bele a NAV által elkészített tervezetbe, így azokat az adózóknak kell ...

Nem kell májusig várni az ellenőrzéssel....

A személyijövedelemadó-bevallás adóhatóság által elkészített tervezetének ellenőrzését kéri az ügyfelektől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a dokumentumok hiánytalanok legyenek a május 22-i leadási határidőre.

A személyijövedelemadó-bevallás adóhatóság által elkészített tervezetének ellenőrzését kéri az ügyfelektől a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy a dokumentumok hiánytalanok legyenek a május 22-i leadási határidőre.

Sokan már az első pillanatban felkeresték a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új, internetes e-SZJA felületét, hogy minél előbb kiderüljön, mit tartalmaz szja-bevallási tervezetük.

Több mint 90 ezer kész, jóváhagyott személyi jövedelemadó-bevallás van már az adóhivatalnál, a hét eleji adatok szerint. A családi kedvezmények esetében fordul elő a legtöbbször, hogy nem egyeznek az adóhivatali adatok a valós adatokkal.

3,8 millióan érhetik el bevallásuk tervezetét ügyfélkapun keresztül....

Olcsóbb lett a benzin és a gázolaj, Japánban sok a becsületes ember, a világban viszont sok az éhező. Heti gazdasági összefoglaló.

17 ezer magánszemély szerkeszti online a bevallását.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű e-szja rendszerének indulása óta, másfél napja már közel százezren nézték meg a bevallási tervezetüket - tájékoztatott Tamásné Czinege Csilla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adószakmai ügyekért felelős helyettes államtitkára.

NGM: közel 100 ezren nézték meg a bevallási tervezetüket.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) saját fejlesztésű e-szja rendszerének indulása óta, másfél napja már közel százezren nézték meg a bevallási tervezetüket.

Idén először 3,8 millió adózónak a NAV készíti el a személyi jövedelemadó-bevallását, de nem könnyű eligazodni, pontosan mi a teendő, mikor mit kell elküldeni. Megpróbáljuk egyetlen ábrán megmutatni, milyen lehetőségek vannak a bevallás ellenőrzésére, és arra is adunk tippeket, hogy mire érdemes figyelni.

Ma éjfélig kérhetik az adózók a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), hogy postán juttassa el hozzájuk a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezetet.

Sokáig elérhetetlen volt az oldal, ahol mától ellenőrizni lehet, milyen szja-bevallást készített a NAV azoknak, akiknek van ügyfélkapujuk.

Elérhetetlenné vált az oldal, ahol ellenőrizni lehetne, milyen szja-bevallást készített a NAV azoknak, akiknek van ügyfélkapujuk.

A magánszemélyek helyett ezentúl a Nemzeti Adó- és Vámhivatal készíti el a bevallási tervezeteket, ezzel új korszak kezdődött a bevallások történetében, olyan, amelyben söralátét sem kell - jelentette ki Varga Mihály.

Tegnap még hiába keresték az szja-bevallások tervezetét az ügyfélkapun, ma viszont már megjelentek a dokumentumok.

Holnaptól már csak a NAV ügyfélszolgálatain nyújthatjuk igényünket.

Ma éjfélig kérhetik az adózók a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, hogy postán juttassa el hozzájuk a személyi jövedelemadóról szóló adóbevallási tervezetet.

A NAV honlapján már elérhető az SZJA-bevallás tervezete, egy kattintással el is lehet fogadni.

Szerdától lehet ellenőrizni Ügyfélkapun keresztül, hogy a NAV helyesen töltötte-e ki a bevallásunkat.

Szerdától lehet megnézni az szja-bevallási tervezeteket az ügyfélkapun keresztül. Fontos: a NAV szerint "a hallgatás beleegyezés"!

Az amerikai MSNBC televízió egyik kedd esti politikai műsorában nyilvánosságra hozták Donald Trump 2005-ös adóbevallásának egyik részletét, amelyből az derül ki, hogy a jelenlegi elnök egyáltalán nem volt adócsaló.

Aki szerint jól számolt a NAV, annak más teendője nincs is: ez számít majd az éles bevallásának.

Mától lehetett volna kihasználni a NAV szja-bevallást megkönnyítő újítását, de az egyelőre nem működik.

Mától tekinthetik meg az adóhatóság által elkészített szja-bevallási tervezetet az erre a célra kialakított online felületen azok, akik ügyfélkapuval rendelkeznek, a papíralapú tervezet postázását pedig csütörtök éjfélig lehet kérni - hívja fel a figyelmet a NAV.

Szerdától tekinthetik meg az adóhatóság által elkészített szja-bevallási tervezetet az erre a célra kialakított online felületen azok, akik ügyfélkapuval rendelkeznek, a papíralapú tervezet postázását pedig csütörtök éjfélig lehet kérni.

Az amerikai MSNBC televízió egyik kedd esti politikai műsorában nyilvánosságra hozták Donald Trump 2005-ös adóbevallásának egyik részletét, amelyből az derül ki, hogy a jelenlegi elnök egyáltalán nem volt adócsaló.

Az amerikai MSNBC televízió egyik kedd esti politikai műsorában nyilvánosságra hozták Donald Trump 2005-ös adóbevallásának egyik részletét, amelyből az derül ki, hogy a jelenlegi elnök egyáltalán nem volt adócsaló.

Szerdától tekinthetik meg az adóhatóság által elkészített szja-bevallási tervezetet az erre a célra kialakított online felületen azok, akiknek van ügyfélkapu hozzáférésük, a papíralapú tervezet postázását pedig csütörtök éjfélig lehet kérni.

A nap folyamán válnak hozzáférhetővé az adóhatóság által elkészített szja-bevallási tervezetek az erre a célra kialakított online felületen azok, akiknek van ügyfélkapu hozzáférésük, a papíralapú tervezet postázását pedig csütörtök éjfélig lehet kérni.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén kérés nélkül mintegy 3,8 millió magánszemélynek készíti el adóbevallási tervezetét, amelyek mindegyike - ügyfélkapus regisztrációtól függetlenül - hivatalos...

A NAV idén kérés nélkül mintegy 3,8 millió magánszemélynek készíti el adóbevallási tervezetét, amelyek mindegyike - ügyfélkapus regisztrációtól függetlenül - hivatalos bevallásnak minősül majd.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén kérés nélkül mintegy 3,8 millió magánszemélynek készíti el adóbevallási tervezetét, amelyek mindegyike - ügyfélkapus regisztrációtól függetlenül - hivatalos bevallásnak minősül majd, ha május 22-ig nem nyilatkozik másképp az adózó.

A személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet nyomtatott változatának postázása március 16-ig kérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), ugyanakkor a papír alapú tervezetek a...

Akinek nem készíti el automatikusan a NAV, azok szerdáig kérhetik a hatóság segítségét az adóbevalláshoz.

A személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet nyomtatott változatának postázása március 16-ig kérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV), ugyanakkor a papír alapú tervezetek a határidőt követően is elérhetőek lesznek, csak akkor már az ügyfélszolgálaton személyesen kell átvenni a dokumentumot - mondta az adóhivatal adószakmai szóvivője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Bár a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet nyomtatott változatának postázása csak március 16-ig kérhető, aki lemarad az ügyfélszolgálaton személyesen is átveheti a dokumentumot.

Bár nem egy nagy vazisztdasz ügyfélkaput igényelni és használni, mégis százezrek kérik az adóhatóságtól, hogy postán küldjék el nekik az adóbevallás tervezetét. Erre már csak pár nap maradt - aki elfelejti, kénytelen lesz ügyfélkaput nyitni. A legtöbb embernek ezen kívül nem lesz más dolga az adóbevallással.

Eddig 437 ezren kérték az adóhatóságtól, hogy postán küldjék el nekik a személyi jövedelemadó bevallásának tervezetét, erre még március 16-ig van lehetőségük az adózóknak - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-nek.

Eddig 437 ezren kérték az adóhatóságtól, hogy postán küldjék el nekik a személyi jövedelemadó bevallásának tervezetét, erre még március 16-ig van lehetőségük az adózóknak.

Eddig 437 ezren kérték az adóhatóságtól, hogy postán küldjék el nekik a személyi jövedelemadó bevallásának tervezetét, erre még március 16-ig van lehetőségük az adózóknak - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára.

Március 16-ig lehet kérni a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet postázását - közölte a hivatal.

Március 16-ig lehet kérni a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a személyi jövedelemadóról (szja) szóló adóbevallási tervezet postázását - közölte a hivatal pénteken.

Mintegy 3,8 millió embernek készít a NAV – külön kérés nélkül – személyijövedelemadó-bevallási tervezetet, amit a legkényelmesebben az Ügyfélkapun regisztrált adózók nézhetnek meg.

Ügyfélkapus regisztráció nélkül március 16-ig lehet kérni az szja-bevallási tervezet postázását. Ez után a NAV ügyfélszolgálatain nézheti meg az adóhivatal által elkészített bevallást, hogy szükséges-e kiegészíteni, módosítani.

Hamarosan érkeznek az szja-bevallási tervezetek, a magánszemélyeknek ezt ellenőrizni kell, és mindenkinek saját felelőssége, amit a végső bevallás majd tartalmaz - mondták egybehangzóan a szakértők ... ...

Hamarosan érkeznek a személyi jövedelemadó bevallási tervezetek, a magánszemélyeknek ezt ellenőrizni kell, és mindenkinek saját felelőssége, amit a végső bevallás majd tartalmaz - mondták egybehangzóan a szakértők az InfoRádió AdóInfo című műsorában.

Az első két hónapban csaknem 5 milliárd  forinttal nőtt Magyarország uniós vámbevétele és 4,3 milliárd forinttal több általános forgalmi adó (áfa) folyt be az államkasszába anna...

Március 15-ét követően debütál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új rendszere, az e-szja. A adóhivatal szakfőigazgatója azt mondta: az e-szja egy online felület, amelyen a NAV által előre elkészített személyi jövedelemadó bevallásukat ellenőrizhetik a magánszemélyek.

Mintegy 3,8 millió embernek készíti el adóbevallása tervezetét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - mondta a hatóság adóügyi főigazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap. Sinkáné Csendes Ágnes...

A szerb-magyar határszakasz további megerősítéséről is dönthet az Országgyűlés a hétfőn kezdődő kéthetes ülés elején. Párttá alakul, és elindul a választásokon a Momentum. A nap legfontosabb hírei.

Mintegy 3,8 millió embernek készíti el adóbevallása tervezetét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - mondta a NAV adóügyi főigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Figyeld az Ügyfélkaput vagy írd az SMS-t: elkészültek az adóbevallási tervezetek.

A magánszemélyeknek az adóhivatal készíti el a bevallás tervezetét.

Mintegy 3,8 millió embernek készíti el adóbevallása tervezetét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Az eddigi adatok alapján 300 ezren kérték, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) küldje meg adóbevallási tervezetüket. A postázást már csak bő két hétig lehet kérni sms-ben, a NAV honlapján vagy telefonon - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.

3,8 millió magánszemélynek készítik el a bevallás tervezetét....