Legfontosabb témák

"Az egy számjegyű személyi jövedelemadó ügye nem került le a napirendről. Olyannyira nem, hogy a kérdéssel jövőre újra foglalkozik majd a kormány." - jelezte a Magyar Időknek adott rövid interjúban...

Kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen az Európai Bizottság. Jóváhagyta a jövő évi adócsomagot az Országgyűlés. Nagy-Britanniában összeült a múlt héten megválasztott új alsóház.

A most elfogadott adótörvénycsomag további engedményeket tartogat a magyar élsport számára. Nem csak az egyesületek járnak jól, de a versenyzők és edzőik is.

Az Országgyűlés elfogadta a jövő évi adócsomagot, ennek egyik eleme, hogy az internet, a hal és a sertésbelsőség áfakulcsa is 5 százalékra csökken 2018-ban.

Az Országgyűlés kedden elfogadta a kormány jövő évi adócsomagját, amelynek értelmében az internet, a hal és a sertésbelsőség áfakulcsa is 5 százalékra csökken 2018-ban. A képviselők 152...

Az Országgyűlés kedden elfogadta a kormány jövő évi adócsomagját, amelynek értelmében az internet, a hal és a sertésbelsőség áfakulcsa is 5 százalékra csökken 2018-ban.

A képviselők 152 igen szavazattal, 40 nem ellenében hagyták jóvá az előterjesztést.