Legfontosabb témák

Az Országgyűlés kedden elfogadta a kormány jövő évi adócsomagját, amelynek értelmében az internet, a hal és a sertésbelsőség áfakulcsa is 5 százalékra csökken 2018-ban. A képviselők 152...

A térség főépítésze válaszút elé akarja állítani a vízparti telkek tulajdonosait: extra adót fizetnek vagy felajánlják sétánynak ingatlanuk egy részét. Így próbálná újra közterületté tenni a...

A balatoni térség főépítésze válaszút elé akarja állítani a vízparti telkek tulajdonosait: extra adót fizetnek vagy felajánlják sétánynak ingatlanuk egy részét.

A Balaton-part sok helyen egyáltalán nem látogatható az ottani telkek miatt, holott törvény írja elő, hogy mekkora szabad parti sávnak kellene lennie. Balatonvilágoson például mindössze néhány tíz méternyi szabad partszakasz van.

A tőzsdefejlesztésnek a független szolgáltatókkal való még szorosabb együttműködésben kellene megvalósulnia, hiszen a kereskedelmi bankok dominanciája már veszélyeket is hordoz – mondta lapunknak Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója, a BÉT korábbi alelnöke. A hazai szolgáltatók Szécsényi szerint jelentős hátrányban vannak a határon átnyúló szolgáltatókkal szemben, hiszen utóbbiaknak nem kell befizetniük a szektoradót. A vezérigazgató szerint vonzó sztorikkal lehet a piacra csalogatni a befektetőket, ezért különösen fontos az IPO-k árazása.

Az Equilor az elmúlt három, sok kihívást hozó évben is nyereséges tudott maradni. Ez az egyik olyan cég a hazai parketten, amely még egy klasszikus független szolgáltató. Az ilyen vállalatok versenyhelyzetét azonban egy aránytalan különadó nehezíti. A vezérigazgatót kérdeztük. Az Equilor 2016-ot közel 2,5 milliárd forintos befektetési szolgáltatási eredménnyel és közel 300 millió forintos adózott ...

Az Equilor az elmúlt három, sok kihívást hozó évben is nyereséges tudott maradni. Ez az egyik olyan cég a hazai parketten, amely még egy klasszikus független szolgáltató. Az ilyen vállalatok versenyhelyzetét azonban egy aránytalan különadó nehezíti.

A családi adókedvezmény mértékének további emelését jelentette be a miniszterelnök. Nagy-Britanniában érvényben marad a legmagasabb fokozatú terrorellenes készültség. Elindult a Mount Everest csúcsára Klein Dávid. A nap legfontosabb hírei május 25-én.

Ha pénzről van szó, alig érződik a fogyasztók iránti elköteleződés a távközlésben.

A kormány tovább növeli a családi adókedvezmény mértékét, ennek "középpontjába a kétgyermekes családokat állítják" - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Budapesten, közölve: 2018 a családok ... ...

Közzétette az Európai Bizottság országspecifikus ajánlásait, amelyekben a következő egy-másfél évre fogalmaz meg javaslatokat az egyes tagállamoknak.