Legfontosabb témák

És még fundamentális sztori is van a háttérben.

 Az EBITDA duplázása, újabb 20 milliárd forintnyi beruházás és a BUX-tagság elérése is szerepel az Alteo ötéves stratégiájában.

Az új stratégia miatt.

Ambiciózus jövőképet tűzött ki maga elé az ALTEO a frissen közzétett, 2024-ig tartó stratégiája értelmében. A társaság következő néhány éves tervei között szerepel szabályozási központjának fejlesztése, az ipari energetikai szolgáltatások körének bővítése, illetve újabb 20 milliárd forint nagyságrendű befektetés megvalósítása. Az ALTEO EBITDA-értékét pedig a mostani kétszeresére, közel 7 milliárd forintra növelné 2024-ig – áll a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett stratégiai prezentációjában.

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. a frissen közzétett, 2024-ig tartó stratégiája értelmében a cég EBITDA-értékét (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) a mostani kétszeresére ... ...

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. a frissen közzétett, 2024-ig tartó stratégiája értelmében a cég EBITDA-értékét (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) a mostani kétszeresére, közel 7 milliárd forintra növelné – olvasható a társaság hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében Az ALTEO a következő időszakban a szabályozási központjának fejlesztését tűzte ki célul, emellett a tervei között szerepel az ...

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. a frissen közzétett, 2024-ig tartó stratégiája értelmében a cég EBITDA-értékét (kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) a mostani kétszeresére, közel 7 milliárd forintra növelné - olvasható a társaság hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Alteo mintegy 7 milliárd forintra növelné az EBITDA-értékét 2024-ig.

A mostani kétszeresére, közel 7 milliárd forintra növelnék.

20 milliárd forint befektetést terveznek.

Interjú ifj. Chikán Attilával, az Alteo vezérigazgatójával.