Legfontosabb témák

Megszavazta a tavalyinál 8,3 százalékkal magasabb, részvényenként 130 forintos osztalékot az Alteo Group közgyűlése - közölte az energetikai szolgáltató hétfőn az MTI-vel.

A tavalyi 120 forintot követően idén 130 forintnyi osztalékot fizet részvényenként az Alteo - döntött a társaság közgyűlése. A magyar tulajdonú, smart energy management szolgáltatások területén...

A tavalyinál több, mint 8 százalékkal magasabb részvényenkénti osztalékot fizet részvényeseinek a vállalatcsoport.

A magyar tulajdonú, smart energy management szolgáltatások területén hazánkban piacvezető ALTEO 2017. évi közgyűlésének fő napirendi pontjai közt az elmúlt évi pénzügyi eredmények ismertetése, továbbá a menedzsment által javasolt osztalékfizetési lehetőség szerepelt. A 2016-os, kiemelkedően sikeres eredményeknek köszönhetően a közgyűlés úgy döntött, hogy a tavalyihoz képest több, mint 8 százalékos emeléssel 130 forintnyi osztalékot fizet részvényenként.

A magyar intézményi befektetők bizalmukat fejezték ki a […] The post Sikeres kötvénykibocsátáson van túl az ALTEO appeared first on Smartinvest.

A magyar intézményi befektetők bizalmukat fejezték ki a […] The post Sikeres kötvénykibocsátáson van túl az ALTEO appeared first on Smartinvest.

A magyar tulajdonú, smart energy management szolgáltatá […] The post Jelentős növekedés az ALTEO Group-nál appeared first on Smartinvest.

A magyar tulajdonú, smart energy management szolgáltatá […] The post Jelentős növekedés az ALTEO Group-nál appeared first on Smartinvest.

Másodlagos részvénykibocsátást fontolgat két-három éven belül az Alteo, amely tavaly 62 százalékos EBITDA-robbanást produkált, idén pedig 130 forintos osztalékkal örvendezteti meg a befektetőit

Az ALTEO Group növekedése 2016-ban is folytatódott: a megújuló és hagyományos energiaforrások területén is aktív vállalat árbevétele 33%-os növekedéssel közel 14 milliárd forintra nőtt, míg az EBITDA szintű eredmény 62%-os emelkedéssel meghaladta a 2,3 milliárd forintot. A sikeres gazdálkodás következtében a konszolidált adózott eredmény pedig megközelítette a 823 millió forintot – derül ki a társaság közgyűlése által még nem elfogadott, IFRS szerinti, konszolidált éves beszámolóból.

Az ALTEO Group növekedése 2016-ban is folytatódott: a vállalat árbevétele 33 sos növekedéssel közel 14 milliárd forintra nőtt.

Jelentősen, 33 százalékkal, 14 milliárd forintra nőtt a magyar tulajdonú Alteo Group energetikai szolgáltató árbevétele tavaly éves összehasonlításban - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel. A társaság vezetése részvényenként 130 forintos osztalékot javasol majd a közgyűlésnek, ami a tavalyinál 8,3 százalékkal nagyobb. A megújuló és hagyományos energiával is foglalkozó vállalat közleménye szerint a társaság értékcsökkenés, a pénzügyi tételek és a társasági, valamint...

Az Alteo Group tavaly már 14 milliárdos árbevételt ért el, a konszolidált adózott eredménye pedig megközelítette a 823 millió forintot – közölte a társaság a közgyűlés által még nem elfogadott ... ...

A magyar tulajdonú, smart energy management szolgáltatások területén hazánkban vezető vállalatcsoport EBITDA mutatója 62 százalékkal, árbevétele 33 százalékkal növekedett 2016-ban – közölték a Privátbankár.hu-val.

Az ALTEO Group növekedése 2016-ban is folytatódott: a megújuló és hagyományos energiaforrások területén is aktív vállalat árbevétele 33 százalékos növekedéssel mintegy 14 milliárd forintra nőtt, az EBITDA szintű eredmény 62 százalékos emelkedéssel meghaladta a 2,3 milliárd forintot. A sikeres gazdálkodás következtében a konszolidált adózott eredmény pedig megközelítette a 823 millió forintot – derül ki a társaság közgyűlése által még nem elfogadott, IFRS szerinti, konszolidált éves beszámolóból.

Az Alteo Group árbevétele 33 százalékos növekedéssel közel 14 milliárd forintra nőtt, míg az EBITDA szintű eredmény 62 százalékos emelkedéssel meghaladta a 2,3 milliárd forintot 2016-ban. A...

Sikeresen zárta 2017. március 30-i zártkörű kötvénykibocsátását az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt., az ALTEO Group anyavállalata. A tranzakció jelentős túljegyzéssel zárult, ugyanis az intézményi befektetők az értékesítésre felkínált 215 ezerrel szemben több, mint 261 ezer darab kötvényre adtak be érvényes jegyzési ajánlatot. Az ALTEO 2020/I. elnevezésű papírok futamideje három és fél év, a fix kamatozású kötvények évente 4,49 százalékos kamatot fizetnek. A bevont forrásoknak köszönhetően a társaság maximalizálni tudja az új befektetésekre, beruházásokra fordítható pénzállományát.

A vállalat március 30-i, több mint 2 milliárd forint összértékű zártkörű kötvénykibocsátása jelentős túljegyzéssel zárult.

Az Alteo március 30-i, több mint 2 milliárd forint összértékű zártkörű kötvénykibocsátása jelentős túljegyzéssel zárult.

A vállalat március 30-i, több mint 2 milliárd forint összértékű zártkörű kötvénykibocsátása jelentős túljegyzéssel zárult, Sikeresen zárta 2017. március 30-i zártkörű kötvénykibocsátását az ALTEO Energiaszolgáltató ... ...