Legfontosabb témák

A Fornetti egy magyar gyökerű vállalkozás, a Magyarországon működő gyártási és értékesítési modellt igyekszünk minél több külpiacon meghonosítani – mondta a Világgazdaságnak Balthas Klein, a cégcsoport júniusban kinevezett vezérigazgatója.

Balthas Kleint nevezték ki a Fornetti csoport új vezetőjének 2017 júniusától - írta a Világgazdaság.

Balthas Kleint nevezték ki a Fornetti csoport új vezetőjének 2017 júniusától - írta a Világgazdaság.

Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától.

Balthas Kleint nevezték ki a Fornetti Csoport új vezetőjévé 2017 júniusától - adta hírül a cég. Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától.A szakember a 2015-ben bekövetkezett tulajdonosváltás ... ...

Balthas Klein a Fornetti Csoport új vezetője 2017 júniusától. A szakember a 2015-ben bekövetkezett tulajdonosváltás óta – amikor is az Arzyta globális pékipari csoport tagjává vált – dolgozik a magyar gyökerű nemzetközi cégcsoport kötelékében, stratégiai ügyekért felelős ügyvezetőként eddig is kulcsszerepe volt a vállalat irányításában. Balthas Klein 2010-ben csatlakozott az Aryztához, amelynek európai és ázsiai divíziójában töltött be különböző pozíciókat.

Több országban készül áttörésre Magyarország vezető pékárugyártó és -forgalmazó cége. Az új tulajdonos - Európa legnagyobb pékipari vállalata - a bővülésben domináns szerepet szán a magyar cégnek. De miért ... ...

Miközben a kormány több szektorban építgeti és erősíti a hozzá hű, vazallus vállalkozói réteget, másutt inkább a külföldiek vásárolnak: olyan, befutott magyar márkák jutottak mostanában részben vagy egészben külföldi kézbe, mint a Waberer's, a Sziget, a Fornetti vagy a Szentkirályi.

Kibővült kínálat, fiatalos arculat és önkiszolgáló rendszer jellemzi azt a bolttípust, amelyből hamarosan újabb egységek nyílnak itthon és külföldön.

A Fornetti megnyitotta az FFB (Fornetti Food and Beverage) látványpékségét Budapesten, az Oktogonon. Az új üzletben önkiszolgáló rendszer működik és a nemzetközi terjeszkedés fontos eleme lesz a...

Megnyitotta eddigi legmodernebb FFB – Fornetti Food and Beverage látványpékségét az idén húszéves születésnapját ünneplő Fornetti. A Budapesten, az Oktogon téren található üzlet a nemzetközi trendeknek megfelelő, kibővült kínálattal, megújult, fiatalos arculattal és önkiszolgáló rendszerrel várja a vásárlókat. Hamarosan újabb FFB látványpékség szaküzletek nyílnak a fővárosban és vidéken egyaránt; a bolttípust emellett a külföldi piacain is meghonosítaná a Fornetti, amely az elmúlt két évben számos új országban jelent meg a termékeivel.