A társaságra is hatással lesz idén a koronavírus-járvány.

Mivel a koronavírus-járvány miatt az emberek többsége családostul a négy fal közé szorult, a levegő minőségére és a szellőztetésre most sokkal jobban oda kell figyelni - hívja fel a figyelmet Király Tamás ... ...

A rendőrség munkatársai fertőtlenítőt hamisító bandát füleltek le. Az okozott kár több mint 22 millió forint.

A belga gazdaság teljesítménye 8 százalékkal csökkenhet az idén az új koronavírus által okozott járvány féken tartására hozott intézkedések következtében, de jövőre jelentősen, akár 8,6 százalékkal növekedhet a központi bank és a nemzeti tervezési ügynökség szerdán közzétett előrejelzése szerint.

A Trump-kormány készen áll arra, hogy újranyissa a gazdaságot.

„Az MNB az új rendszerben a meglévő eszközöket rugalmasan, a kiszélesített kamatfolyóson belül fogja használni”- mondta Nagy Márton, az MNB alelnöke.

Az Audit vezető sofőr minden bizonnyal valamilyen tudatmódosító hatása alatt volt.

Az új koronavírus okozta betegség miatt intenzív osztályon kezelt Boris Johnson brit miniszterelnök stabil állapotban van és reagál a kezelésre - közölte szerdán a Downing Street szóvivője az MTI szerint. ... ...

A brit miniszterelnök jól reagál a kezelésekre, de változatlanul a St. Thomas kórház intenzív osztályán kezelik.

Jelentős csökkenésre számítanak az édességgyártók.

A Jocó bácsiként ismertté vált pedagógus a Pénzcentrumnak mesélt tapasztalatairól.

Már csak az Európai Parlamentnek kell jóváhagynia.

Sokan mérlegelik a lehetőségét egy személyi kölcsön felvételének. Van, aki azért, mert átmeneti pénzügyi problémáját szeretné megoldani egy a kormány által „jóárasított” szabad felhasználású kölcsönnel, míg mások autóvásárláshoz, esetleg egyéb nagyobb értékű beruházáshoz igényelnék. Bármi is legyen az ok, fontos a jó választás, hiszen a Bankmonitor.hu számításai szerint 2021-től akár 14 ezer Ft is lehet […] The post Kiszámoltuk, mennyi most a havi törlesztője egy 5 millió forintos személyi kölcsönnek appeared first on Bankmonitor.hu.

Közel 48 órája van már intenzív osztályon.

Tavasszal a hőmérséklet és a világos órák számának emelkedésével csökken az ország energiaigénye.

Sajnos a rekordméretű visszaesés még alighanem alá is becsüli a járvány hatásait.

Sajnos a rekordméretű visszaesés még alighanem alá is becsüli a járvány hatásait.

Április 6-án, hétfőn megkezdődött az általános iskolai beiratkozás, a koronavírus-járvány miatt azonban másként zajlik, mint korábban: online minden intézhető, és a lakóhely szerinti körzetes iskola mindenkit automatikusan felvesz, aki nem jelzi, hogy másik intézményt választott.

A portál birtokába került kormányzati anyag szerint havi átlag 64.5 ezer forintos támogatással tervezték a programot.

Egyre több munkáltató és munkavállaló szembesül azzal, hogy az év elején igényelt cafeteria-elemeket bizonytalan ideig nem tudják a tervezett mértékben igénybe venni a munkavállalók. Ráadásul az adómentesség ... ...

A kieső munkaidő 15-50 százalékos lehet, az ezért járó munkabér és költségei bő kétharmadát állja az állam május 1-től három hónapig - közölte az innovációs és technológiai miniszter az InfoRádióval.

Főleg Kínában csökkentek nagyot az eladások.

Márciusban közel 30 százalékkal esett vissza az e-matrica rendszerbe tartozó személygépjárművek forgalma a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) adatai szerint. A forgalomcsökkenés mértéke a tehergépjárművek ... ...

Minden szempontból rekordévet zárt az AutoWallis 2019-ben és a jó eredményekhez a vállalat mindhárom üzletága hozzájárult: a legnagyobb mértékben, 31 százalékkal a belföldi disztribúciós üzletág bővült, amit 19 százalékos növekedéssel az autóipari szolgáltatói üzletág követett. A bővülés a legtöbb esetben a piaci átlag felett történt, így a magyar tőzsde autós vállalata jó úton halad stratégiája megvalósításában, mely szerint 2024-ben árbevétele 130 milliárd forint fölé emelkedhet. A társaság konszolidált árbevétele 2019-ben 19 százalékkal 75,3 milliárd, EBITDA mutatója pedig 17 százalékkal, 2,982 millió forintra bővült.

A második világháború óta a legnagyobb mértékben, 6 százalékkal csökkent a francia GDP.

Több mint tíz százalékkal mérséklődhet a húsvéti üreges csokoládéfigurák forgalma, amely tavaly 5 milliárd forintot tett ki - mondta Sánta Sándor, a Magyar Édességgyártók Szövetségének (MÉSZ) elnöke szerdán online sajtótájékoztatón.

Az új eszköztárral a jegybank azonnali beavatkozási lehetőséget teremtett a gyorsan változó piaci körülmények között - mondta Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke a jegybank szerdai telefonos ... ...

Az Üllői út forgalma pedig 6000 autóval csökkenhet a jövőben.

A Samsung hajtogatható okostelefonjának második generációja iparági pletykák szerint kisebb tárhellyel is piacra kerül.

a második negyedévben 15 százalékos visszaeséssel számolnak

Létszám limitet vezet be áruházaiban az áruházlánc vásárlói és munkatársai védelmében.

Toni Kroos, a Real Madrid német futballistája „fölösleges adományként” gondol a fizetéscsökkentésre. Spanyolországban az egyik legsúlyosabb a járványhelyzet.

A döntéshozók leszögezték, hogy az MNB elsődleges célja továbbra is az árstabilitás elérése és fenntartása.

A szigorító lépés keresletvisszafogó hatása aligha jut majd érvényre...

Az egészségügyi ellátástól való félelem következtében tízezrek fogják az életüket veszíteni.

Március egészében közel 30 százalékkal esett vissza az e-matrica rendszerbe tartozó személygépjárművek forgalma a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. adatai szerint. A forgalomcsökkenés mértéke a tehergépjárművek esetében 1 százalékos volt.

Áruházanként változó, hogy hány ember mehet majd be vásárolni. Applikációval ellenőrzik majd a létszámot.

Bizonytalanná vált az építőiparban dolgozó mérnökök megbízásainak 30-40 százaléka a megrendelői kör első pánikreakciója nyomán.

Hiány idén semmiképpen nem lesz húsvéti édességből, mert a kereskedők már jóval a vészhelyzet kihirdetése előtt feltöltötték raktáraikat és polcaikat a szokásos mennyiségből, így nem kell attól tartani ... ...

A Growww Digital az Árukereső.hu hirdetések automatizált kezelését segítő szofver, a Beed első ügynökségi partnere Magyarországon – jelentette be Szabó László online-növekedési szakértő, a Growww Digital alapítója. Az Árukereső.hu hirdetések optimalizálása finoman szólva is gyerekcipőben jár. A top 50 e-kereskedő látogatottságának 18%-a származik az Árukeresőből, míg fizetett Google PPC-ből 11%. Ezzel szemben, amíg a fizetett ...

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint - tájékoztatta az NMHH szerdán az MTI-t.

Csütörtöktől az áruházakban egy időben csak előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat.

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. A keresztre feszítést jeleníti meg első fennmaradt magyar nyelvű versünk, az Ómagyar Mária-siralom, amelyet közel 40 éve az Országos Széchényi Könyvtár őriz.

Nem, nem állt le a gyár, de a pánikvásárlók órák alatt elviszik a boltokból az amúgy hetekre elég élesztőt.

Nem, nem állt le a gyár, de a pánikvásárlók órák alatt elviszik a boltokból az amúgy hetekre elég élesztőt.

A Mavir szerint egyértelműen hatással a koronavírus van a folyamat mögött.

Kedden 50 ezer darab saját részvényt vásárolt.

A Szabad Tér Színház „ÖSSZEFOGÁS GÁLÁT” szervez a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került színészek és előadóművészek megsegítésére. Az erről szóló közleményt Benkő Nóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezetője tette közzé.

A kijárási korlátozás változtatásáról, kiterjesztéséről végül nem beszélt az operatív törzs, más témák voltak a fókuszban.

Mit tehet a munkáltató, ha a dolgozó nem hoz sport, kultúra, óvoda, bölcsőde számlát? – veti fel a kérdést a Fata László juttatási szakértő.