A keddi száguldás után az amerikai gazdasági mentőcsomag elfogadása ellenére is csak szerényebb emelkedésre futja a főbb tőzsdeindexektől. A vírussal kapcsolatos hírek ugyanis nagyon ijesztőek. Itthon az OTP öt százalékos emelkedése húzza leginkább a BUX-ot, a forint ma erősödik, de így is gyenge szinten áll.

Köztük van a Telekom, több kiskereskedelmi cég és gyógyszergyár is.

Főként oxigénelőállítást, élelmiszergyártást folytató cégekről van szó.

Elég három hónappal később július 1-ig átállni az új verziójú alkalmazásra, addig a korábbiból érkező adatokat is fogadja az adóhatóság.

Több mint 400 száz pontot esett DAX a mai csúcsáról.

A Lánchíd Palota lesz a Nemzetközi Beruházási Bank székhelye, hozzájárulva ezzel Magyarország befektetési vonzerejének további növekedéséhez.

A cél, hogy a krízis után elindulhassanak a minőségi munkahelyeket fenntartó beruházásokat.

A megmaradt pénzüket inkább a munkabérekre fordítják.

Magyar Nemzet: a 4iG felkészült a változó gazdasági környezetre.

Egyelőre nem sok jót ígér a kínai gazdaság év eleji állapota, a Kínai Bézs Könyv készítői szerint nagyon messze jár az ázsiai ország attól, hogy teljesen talpra álljon.

Eredményesen zárta a 2019-es évet az OTT-ONE Nyrt., árbevétele ugyanis meghaladta a 2,8 milliárd forintot, amely csaknem 70 százalékkal, összesen több mint 1,1 milliárd forinttal magasabb az egy évvel korábbi adathoz képest. A Budapesti Értéktőzsde Standard Kategóriájában jegyzett technológiai vállalat nettó eredménye a tavalyi évben 204 millió forint volt.

Magyar Nemzet: a 4iG felkészült a változó gazdasági környezetre.

A lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság elnöke, Jaroslaw Kaczynski bejelentette, hogy május elején a koronvírus-járvány ellenére megtartják a lengyelországi elnökválasztást. Az ellenzék élesen bírálta ... ...

Állami tulajdonban lévő válságkezelő holding létrehozását javasolta a kormánynak Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke – közölte a budapesti köztestület szerdán az MTI-vel. A BKIK kiemelte, a kis- és középvállalkozók közvetlen visszajelzései alapján állították össze a koronavírus-járvány negatív pénzügyi és gazdasági hatásait ellensúlyozó, 6 pontból álló pénzügyi intézkedéscsomagot, amelyet eljuttattak a kormánynak. ...

Rövid távú bérlés a logisztikai piacon.

Reggel nyitás után erősödött, aztán hirtelen ismét gyengülni kezdett a forint. A nyitás utáni erősödés nem tartott sokáig, délelőtt 11 óra körül hirtelen esni kezdett a forint árfolyama a devizapiacokon.Az ... ...

A 4iG felkészült a változó gazdasági környezetre – olvasható a Magyar Nemzeti szerdai számában.

Szigorított Olaszország a járványügyi szabályain.

Egyre több ingatlant vásárolnak Magyarországon nem uniós állampolgárok.

Egyre több ingatlant vásárolnak Magyarországon nem uniós állampolgárok.

Egyelőre nem sok jót ígér a kínai gazdaság év eleji állapota, a Kínai Bézs Könyv készítői szerint nagyon messze jár az ázsiai ország attól, hogy teljesen talpra álljon.

Az operatív törzs ismerteti a fejleményeket.

Ratatics Péter, a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy megkezdték a fertőtlenítőszerek gyártását. A kiskereskedelemben a következő két hétben lesz elérhető, először a Mol kutaknál - ... ...

A DK, a Jobbik és az MSZP képviselői az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezik, mert válaszokat várnak a Magyar Honvédségnek a koronavírus elleni védekezésre való ... ...

A DK, a Jobbik és az MSZP képviselői az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását kezdeményezik, mert válaszokat várnak a Magyar Honvédségnek a koronavírus elleni védekezésre való ... ...

Fontos összefogni a budapesti vállalkozásokat, és feltárni a szabad kapacitásokat.

Március 25-tól, szerdától a benzin ára 10 forinttal lesz olvsóbb.

Március 25-tól, szerdától a benzin ára 10 forinttal lesz olcsóbb.

Megjelentek az első, a maximális, 5,9 százalékos THM mellett nyújtott személyi kölcsönök a hitelintézetek kínálatában.

Bill Gates: túl lassan reagált a koronavírusra Amerika, ezért komoly leállások és gazdasági problémák jöhetnek. Reggeli hírlevél Nemzetközi Értékelés Jó reggelt! Szerda van és lassan visszatér a tavasz, holnap már igazi melegben lesz részünk, akár 18 fokra is emelkedhet a hőmérséklet. 2020. március 25. Az év 85. napja, még 281 nap van hátra, mire ezt ...

A koronavírus-járvány óriási károkat okoz a gazdaság terén, nem véletlenül döntenek egymás után az európai országok is gigantikus mentőcsomagokról. A betegségtől leginkább sújtott déli országok napok óta kérik, hogy uniós szinten is legyenek intézkedések, ez azonban eddig a gazdagabb északiak körében süket fülekre talált.

Nem várható ellátási zavar a húsvéti füstölt húskészítmények piacán, az ágazati vállalatok széles kínálattal készülnek, azonban a termékek tavalyhoz képest magasabb áron kaphatók majd - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) elnöke az MTI-vel.

Közel 70 százalékkal nőtt tavaly a technológiai cég árbevétele.

A veszélyhelyzet kihirdetése óta olyan mértékben megugrott a hazai kereslet a befektetési aranytömbök iránt, hogy alig több mint egy hét alatt a BÁV teljes rendelkezésre álló készletét felvásárolták - ... ...

A boltokat, a szolgáltatókat és az iparosokat a lakosság vagy a személyes kontaktus kerülése miatt kerüli el, de azért is, mert tartalékol.

Válság idején a munkanélküli segély az egyik legjobb keresletélénkítő eszköz, ám meglehetősen szűkmarkú ezen a téren a magyar kormány.

Többen is megfertőződtek a gyógyszertár alkalmazottai közül.

Az éjszaka megszületett a megállapodás egy 2 ezer milliárd dolláros mentőcsomagról, amellyel a járvány okozta negatív gazdasági hatásokat szeretnék enyhíteni. A szavazás - magyar idő szerint - ma késő délután történhet meg. A csomag várhatóan helikopterpénzt is tartalmazni fog, a korábbi tervek fejenként 1 200 dolláros juttatásról szóltak azoknak a magánszemélyeknek és családoknak, amelyeknek az éves jövedelme nem halad meg egy bizonyos határt.

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke egy 100 százalékban állami tulajdonban lévő Nemzeti Válságkezelő Holding Zrt. létrehozását javasolta a kormánynak a kamara szakértőkből álló munkacsoportja ... ...

A frissítés az összevont vásárlások, illetve az iCloud könyvtárak megosztása előtt is utat nyit.

Másfél hete indult el Magyarországon a közoktatásban a digitális oktatás, mely váratlanul érte a pedagógusokat. Hogyan küzdöttek meg a tanárok az első napokkal? Milyen alkalmazásokat vezettek be a rendszergazdák az iskolákban? Miben látja a tanítás jövőjét az oktatási tanácsadó?

Az eladó Nobilis Kristóf nagyvállalkozó cége, a DÖB-68 Zrt.

A szolgáltató előre ütemezett karbantartási munkákba fog kezdeni, de ígéretük szerint folyamatosan felülvizsgálják a munkaterveket és belekalkulálják a jelenlegi helyzetet.

A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft. folyamatos vevői megrendelések és alapanyagellátottság mellett a vírushelyzethez igazított munkarenddel folytatja a gyártást - adta hírül a cég. A vállalat ... ...

A szolgáltató előre ütemezett karbantartási munkákba fog kezdeni, de ígéretük szerint folyamatosan felülvizsgálják a munkaterveket és belekalkulálják a jelenlegi helyzetet.

Belgrád, Szarajevó, Podgorica, Zágráb, Ljubljana: mindenhol nőtt a fertőzöttek száma

Nem kötelező átállni a 2.0 verziójú XSD alkalmazására az online számlaadat-szolgáltatásban a járvány miatt.

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnöke egy 100 százalékban állami tulajdonban lévő Nemzeti Válságkezelő Holding Zrt. létrehozását javasolta a Kormánynak a kamara szakértőkből álló munkacsoportja által készített anyaga alapján. A koronavírus-járvány negatív pénzügyi és gazdasági hatásait ellensúlyozó, 6 pontból álló pénzügyi intézkedéscsomagot a kis- és középvállalkozók közvetlen visszajelzései alapján állították össze.

Egy friss kutatás szerint 2050-ben már minden második autó elektromos meghajtású lesz.

Egyre több, a versenyjogi és fogyasztóvédelmi jogszabályokat sértő magatartással találkozhatunk a járványban.

Az egész világ a koronavírusra figyel 2020-ban: térképeken is lehet követni a fejleményeket.