Az energiaellátás biztonsága érdekében további lépéseket tett az E.ON.

Minden szükséges lépést megtesznek annak érdekében, hogy a krízisben érintett vállalatokat átsegítsük ezen a nehéz időszakon.

A járványügyi helyzetre és a kormány illetékes szerveinek rendeleteire hivatkozva a Budai Egészségközpont azonnali hatállyal valamennyi telephelyén beszüntette nem akut járó- és fekvőbeteg ellátást - írta ... ...

Eddig 20 ország érdeklődött a valutaalap hitelprogramjai iránt.

A Magyar Telekom felpattant a nap végén.

Rendkívüli állapotot vezettek be 30 napra Romániában az új típusú koronavírus-járvány megfékezése érdekében

Mindent megtesznek, hogy fenntartsák a likviditást.

A megfelelő bankrendszeri likviditás biztosítása érdekében a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a meghirdetettnél 150 milliárd forinttal több ajánlatot fogadott el a hétfői forintlikviditást nyújtó devizaswap-tenderen ... ...

Mikor jön a nyugdíj? Decemberben 1-jén, áprilisban 8-án, januárban, júliusban, októberben 9-én, szeptemberben 10-én, februárban, márciusban, májusban, júniusban, augusztusban, és novemberben 11-én...

Rendkívüli állapotot vezettek be 30 napra Romániában az új típusú koronavírus-járvány megfékezése érdekében, az erről szóló elnöki rendeletet hétfőn adta ki Klaus Iohannis államfő.

Már vannak olyan megbetegedések, amelyeknél nem lehet feltérképezni, hogy ki kitől kapta el a betegséget. Egy láthatatlan ellenséggel kell szembe szállni – mondta az országos tisztifőorvos.

Csak annyi ügyfél tartózkodhat az ügyféltérben, ahány kiszolgáló pult működik.

Meredek csökkenéssel nyitottak hétfőn a New York-i tőzsde irányadó indexei, miután az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve váratlanul végrehajtott kamatcsökkentése nemhogy megnyugtatta volna a befektetőket, hanem felszította a recessziós félelmeket.

Felfüggeszti üzemelését szerdától határozatlan ideig az Austrian Airlines, a szintén osztrák bejegyzésű Lauda is törölte minden járatát, a Ryanair pedig járatai 80 százalékát nem indítja el.

Az Európai Bizottság azt javasolja, hogy Európa összesen 30 országa, tehát a Schengen-övezet tagjai és további országok zárják le 30 napra a határaikat a külföldiek előtt és kizárólag csak a valóban fontos ... ...

A MEKH felhívja a felhasználók figyelmét, hogy lehetőség szerint a telefonos, az írásos, illetve az online ügyintézést használják.

Védőeszközöket kapnak a munkájuk miatt veszélyeztetettebb postai munkatársak a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása miatt - adta hírül a Magyar Posta Zrt. Arcmaszkot és gumikesztyűt kapott ... ...

A lakáspiacon is érzékelhető szinte azonnali változást hozott a koronavírus-járvány és a veszélyhelyzet elrendelése, de az élet nem állt meg. A trendeket nézve a kereslet csökkenést mutat, de a kínálatban nincs érdemleges visszaesés, sőt. Már most valószínűsíthető, hogy az idegenforgalom visszaesése miatt a befektetési céllal vásárolt lakásokat hosszú távú bérbeadással tudják hasznosítani a tulajdonosok.

Az E.ON-nál egyes tevékenységeket leállítanak, másokat átmenetileg személyesen nem lehet majd intézni.

Fogynak az alkatrészek és a koronavírust is meg kell állítani.

A koronavírus elleni küzdelem finanszírozásáról egyeztettek az uniós pénzügyminiszterek – tájékoztatott az illetékes hazai minisztérium.

A vadonatúj abroncsokat egy cementgyárban fogják hasznosítani.

Hétfőn egy rövid ideig nem volt elérhető a koronavirus.gov.hu, a kormányzati járványügyi tájékoztató oldal. Dömötör Csaba államtitkár szerint terheléses támadás történt. A koronavirus.gov.hu oldal a mai ... ...

A jegybank a likviditási folyamatokra reagálva, figyelembe véve a nemzetközi eseményeket is, indokoltnak látja a likviditás emelését.

A brit jegybank külön hitelfinanszírozási programot is meghirdetett elsősorban a brit kis- és középvállalati szektor hitelellátásának támogatására.

Olaszország után még tizenkét másik országban is bezárja üzleteit átmenetileg a H&M ruházati áruházlánc a koronavírus-járvány miatt - jelentette be hétfőn a svéd kiskereskedelmi konszern.

Több havi törlesztőrészlettől, egészen 1 millióig is spórolhatunk!..

Elvégzik a koronavírus tesztet a kórházban fekvő súlyos légúti fertőzéses, lázas betegeknél is - tudta meg az atv.hu a Nemzeti Népegészségügyi Központtól (NNK). Már elvégzik a koronavírus tesztet a kórházban ... ...

A skandináv vállalat is szünetelteti járatai nagy részét a koronavírus miatt.

Leáll az Austrian Airlines és a Lauda, a Ryanair járatai 80 százalékát nem indítja el.

Holnap döntenek róla az állam- és kormányfők.

Holnap döntenek róla az állam- és kormányfők.

Az MNB által biztosított bankrendszeri többletlikviditás 2142 milliárd forintra nő.

Győrben is koronavírusos beteget találtak - értesült két helyi média is, bár a hírt a kórház nem erősítette meg. A férfi Spanyolországból tért haza.

Egyre több cég szünteti be személyes ügyfélfogadását, mindenki az online térbe költözik. Cikkünkből kiderül, hogyan intézheti ügyeit a NAV-nál vagy az NKM-nél.

Újabb szintre lépett a járvány - mondta el az Operatív Törzs (OT) a hétfői sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos. Cikkünk folyamatosan frissül.Az első szakasz tulajdonképpen befejeződött. ... ...

Április és május hónapokban 80 százalékkal csökkenti a felkínált üléskapacitást a Ryanair, 7-10 napon belül a cég repülőgépeinek jelentős része földre kényszerülhet, és nem zárható ki a flotta teljes leállítása ... ...

Az Országgyűlés azonnali kérdések-válaszok órájában erősítette meg a hírt a kormány.

A vállalatok vezetői Boris Johnson miniszterelnökhöz fordultak a járvány miatti leállásuk okán.

A koronavírus világszintű terjedése és az ahhoz kapcsolódó óvintézkedések már most jelentős gazdasági problémákat okoznak és ez szinte minden iparágra kihatással lesz. A közvetlen és a közvetett gazdasági ... ...

Az európai országok azt fontolgatják, hogy lezárják a szabad utazást lehetővé tevő schengeni zónát, ami a legradikálisabb intézkedés lenne a kontinensen a koronavírus elleni küzdelemben.

Az európai országok azt fontolgatják, hogy lezárják a szabad utazást lehetővé tevő schengeni zónát, ami a legradikálisabb intézkedés lenne a kontinensen a koronavírus elleni küzdelemben. Frissítés: a lezárást be is jelentette az Európai Bizottság elnöke, Usula von der Leyen, hogy 30 napra lezárják a schengeni övezetet. Az intézkedés addig marad életben, "amíg szükséges".

Elindult az első KISS vonat Szeged felé.

Április 15-éig kérhető a személyi jövedelemadó-bevallási (szja) tervezetek postázása - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel. Az ügyfélkapuval nem rendelkezők - a kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet miatt - egy hónappal tovább vehetik igénybe a NAV szolgáltatását.

A pánik a forintot is utolérte

A személyi kölcsönök rendkívül népszerűek, mert gyorsan megkaphatók, bármire költhetők és nincs szükség hozzájuk ingatlanfedezetre. A személyi kölcsönt sokan autóvásárlásra fordítják (autóhitel), de vannak, akik drága orvosi beavatkozásra, lakásfelújításra vagy éppen ingatlanvásárlásra költik a megigényelt pénzt. Bár a gyors folyósítás az egyik legfontosabb szempont (3-5 nap alatt megérkezhet a kért összeg), de természetesen az sem […] The post Miért kap valaki olcsóbban személyi kölcsönt, mint mások? appeared first on Bankmonitor.hu.

Egyelőre ugyan nem okozott jelentős nehézséget az építőiparban a koronavírus-járvány, mivel azonban az ágazat élőmunkaigénye magas, a járvány terjedésével a szektor lassulására, termelési kiesésekre, határidő módosításokra, helyenként a kivitelezések leállítására kell számítani - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ). 

Az e-kereskedelem terjedése nagyot dobott a kártyás forgalmon.

Orbán Viktor a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében újabb korlátozó intézkedéseket jelentett be hétfőn a parlamentben, többek közt azt, hogy éjféltől a rendezvényeket is általánosan betiltják ... ...

A Dios és a Givenchy is komolyan veszi a társadalmi felelősségvállalást, ingyenesen készít kézfertőtlenítőt a franciaországi egészségügyi dolgozóknak.

A kínai, az amerikai és a magyar politikai vezetés is megpróbál külfödre mutogatni a koronavírus járvány okozta politikai feszültségek levezetésére. Az USA-ban hiányoznak a teszthez szükséges eszközök, a hazai közkórházakban csak egyszerű sebészi maszk áll rendelkezésre. Káncz Csaba jegyzete