A koronavírus járvány kezelésével kapcsolatos intézkedésekre figyelnek a befektetők.

Elindult a jelentkezési időszak a Mol-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára.

Világszerte harcolnak a koronavírus-járvánnyal, többek között Iránban, Seattle-ben és Olaszországban. Képek a küzdelemről, kommentár nélkül. Kína, Vuhan - ReutersSeattle - Getty ImagesSeattle - Getty ... ...

Mindössze 400 darabot készítenek a márka legexkluzívabb modelljéből.

Kövesse egész napos élő tudósításunkat a Portfolio Biztosítás 2020 konferenciájáról!

A heteken belül leköszönő, nem biztonságos protokollok helyenként máig használatban vannak.

A koronavírus és a járvány gazdasági hatásainak megfékezésére megszavazott 50 milliárd dolláros IMF-támogatás miatti lendület hamar elfogyott, az európai tőzsdék már 1 százalék körüli mínuszban tartózkodnak.

A Lufthansa bejelentése szerint a 750 repülőgépből álló flottájukból a kapacitás csökkentés miatt jelenleg 150 gép a földön állomásozik.

Az MNB pozitívan bírálta el az első biztosítói pályázatot.

Bár egyre feszesebb a magyar munkaerőpiac, vagyis nehéz dolgozókat találnia a cégeknek, és a kormány is egyre inkább visszahúzná a termelésbe az időseket, ha valaki nyugdíj előtt veszíti el az állását ... ...

A Silver Sun Sport a 2020-as motorsport szezonban a TCR Európa kupában indul magyar alakulatként.

A kedvezményt akár örökbefogadó szülők is igénybe vehetik.

Európa főbb indexei minimális mínuszban állnak, köztük a budapesti börze is.

Európa főbb indexei több mint 1 százalékos mínuszban állnak 11 óra után. Mínuszban a budapesti börze is.

Michel Platinit a nemzetközi szövetség 2015-ben hűtlen kezelés miatt nyolc évre eltiltotta minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől.

Szerinted mennyi az elfogadható havi bérleti díj? Szavazz!

A többségnek már most megvan az elvárt szint.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) pozitívan bírálta el az elsőként pályázó Union Biztosító minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítását, így ennek forgalmazása akár azonnal indulhat. Az MNB csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az előzetes felmérés alapján a piaci szereplők többsége fejleszti már új termékét és készíti elő pályázatát, így az év folyamán széles körben elérhetővé válhatnak a ...

Az elmúlt időszakban annyira lecsökkent a hazai zöldborsótermelés területe, hogy az már a feldolgozók érdekeit is erősen veszélyezteti.

A nagy harckocsibeszerzés után újabb komoly német-magyar hadiipari üzlet formálódik - számolt be Népszava. Április elején Budapestre jön és Orbán Viktor kormányfővel találkozik Hubert Aiwanger bajor miniszterelnök-helyettes ... ...

Mintegy ezer sofőr kapott ezért helyszíni bírságot tavaly a fővárosban.

A Kínából indult koronavírus több mint 70 országban jelent meg világszerte eddig. Európában a legtöbb fertőzött Olaszországban van, ahol a halálos áldozatok száma száz fölé nőtt. A szomszédos Ausztriában eddig 37 fertőzöttet regisztráltak. Iránban – innen származnak a Magyarországon tanuló beteg diákok – mintegy háromezer fertőzöttet regisztráltak hivatalos adatok szerint. Több mint ötvenezren ugyanakkor már meggyógyultak.

Szerda este közölte a miniszterelnök, majd az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője,hogy hazánkba is betört a koronavírus. Egyelőre még nem tudjuk, mire számíthatunk a terjedésével kapcsolatban, de megkérdeztünk a magyarországi cégeket, milyen intézkedések bevezetése várható abban az esetben, ha kitörne a járvány...

Sok szektorban jelentkeznek a negatív hatások.

Abban nincs újdonság, hogy a Magyar Nemzeti Bank számára a kamatemelés felér egy fájdalmasabb foghúzással, amit ameddig csak lehet, elódáz, lévén ebben a növekedés korlátját látja. Az elmúlt években is ... ...

A MOL-csoport 2020-ban is a legjobb frissdiplomásokat várja a Growww programba.

Nagyautós technikákat, TDI és TFSI erőforrásokat kapott az ötajtós kompakt.

Az ingázók mellett a fővárosban közlekedők kényelmét is szolgáló fejlesztést ígér a Budapesti Fejlesztési Központ nemrég bemutatott elképzelése.

A kompakt elektromotor kevesebb, mint 10 kilós, mégis 295 lóerőt tud.

Az évente megépülő több ezer, sőt akár tízezer bérlakással hosszú távon, tartósan pozitívan tudná befolyásolni az állam a bérleti díjakat és a lakásárakat is.

Az amerikai képviselőház szerdán 8,3 milliárd dollárt szavazott meg a koronavírus elleni küzdelemre.

Erősen indított a lakosság - duplázás a támogatott hiteleknél.

A gazdasági ciklusok jellemzően több évig tartanak, nem teljes évtizedekig. De ez most más. Nem csak a tekintetben, hogy ez már az eddigi leghosszabb – elérte a 10 évet, és még tart –, de a Fidelity legfrissebb elemzői felmérése szerint annak ellenére is folytatódni fog, hogy csökkent a menedzser bizalom. Habár a feldolgozóipar recesszióban sínylődik, ...

Sebestyén Roland vállalkozóhoz köthető két cég összesen 2,1 milliárd forint értékben kapott paksi megbízásokat.

Belehalt az új típusú koronavírus okozta betegségbe egy öt nappal korábban gyógyultnak nyilvánított páciens a közép-kínai Vuhanban - jelentette helyi sajtóforrásokra hivatkozva a South China Morning Post ... ...

Indonéziától kezdve Szerbián át, egészen Ecuadorig mozgolódik az elektronikus útdíjfizetési piacon az állami cég.

20-50 millió forint közötti összegekre adhatnak majd be támogatási igényeket a cégek júliustól.

A főtanácsnok álláspontja szerint Magyarországnak egyenlő bánásmódot kell biztosítania a külföldi és belföldi felsőoktatási intézmények számára.

Juliane Kokott főtanácsnok álláspontja szerint Magyarországnak egyenlő bánásmódot kell biztosítania a külföldi és belföldi felsőoktatási intézmények számára. A 2017-ben Magyarországon bevezetett, a származási ... ...

Egyetlen banknál 533 milliárd forint készpénzt fizettek be a számlákra tavaly.

Új megállókat, sűrűbben közlekedő vonatokat, és az agglomerációból ingázók mellett a fővárosban közlekedők kényelmét is szolgáló fejlesztést ígér a Budapesti Fejlesztési Központ nemrég bemutatott elképzelése, a Déli Körvasút projekt. Az OTP Ingatlanpont szakértői megvizsgálták, hogy a beruházás milyen változásokat indíthat el az agglomeráció ingatlanpiacán.

Magyarországnak egyenlő bánásmódot kell biztosítania a külföldi és belföldi felsőoktatási intézmények számára – állapította meg Juliane Kokott.

Mérséklődtek az élelmiszerárak a globális piacokon négy hónap drágulást követően, miután bezuhant a növényi olajok ára részben a koronavírus (COVID-19) járvány keltette keresletvisszaesés körüli félelmek miatt.

Kiemelten fontos, hogy a cégek ellenőrizzék a távmunka végzést lehetővé tevő rendszereik biztonságát, mielőtt a koronavírus miatt otthoni munkavégzést rendelnek el, hiszen amint az egyes eszközöket a vállalat hálózati infrastruktúráján kívül használják, és azokat új hálózatokhoz és wifikhez kötik, a kiberbiztonsági kockázati emelkednek...

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén már negyedik alkalommal készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét, a folyamat automatikus, ezért nem kell kérni az adóhivatalt a tervezet elkészítésére, valamint a kedvezményekre jogosító igazolásokat sem kell beküldeni a hivatalhoz - közölte a NAV csütörtökön az MTI-vel.

Egyre többen ragadnak be a közmunka-programokba, ami nem meglepetés: azok maradnak benne, akik a munkaerőpiacon nehezen foglalkoztathatók.

Azonnali hatállyal beszünteti működését, és összes járatát törölte.

A koronavírus járvány kezelésével kapcsolatos intézkedésekre figyelnek a befektetők.

Az MNB ma értesítette az elsőként pályázó Union Biztosítót a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításának pozitív bírálatáról.

Itt van a leggyorsabb és legerősebb 911 Turbo.

Der UNHCR zufolge hat Österreich 131.366 Schutzberechtigte aufgenommen. Ungarn gewährte anteilsmäßig mehr Menschen Schutz als Spanien. Global am stärksten betroffen ist der Libanon.

A Flybe-t januárban még megmentette a Virgin.

A döntéstől a gyártási költségek csökkenését és így hosszútávon a profit növekedését várják.

A főtanácsnok szerint megalapozott volt a kereset.