Szennyezőanyagot mutatott ki a Nébih az áruházlánc egyik termékénél.

Beszüntették kedden a közalkalmazottak a munkát Görögországban a tervezett újabb nyugdíjreform elleni tiltakozásul, valamint leállt a főváros tömegközlekedése, és sztrájkba léptek a tengerészek is - írja ... ...

Újfajta dokumentummal igazolhatják a kereskedők, hogy a rendelt áru megérkezett egy unión belüli célállomásra.

Újfajta dokumentummal igazolhatják a kereskedők, hogy a rendelt áru megérkezett egy unión belüli célállomásra.

A jelenlegi tendenciák mellett a globális átlagos hőmérséklet 2100-ra valószínűleg katasztrofális mértékben fog nőni. Vélemény.

Néhány héttel ezelőtt már figyelmeztettek a legrosszabbra.

A koronavírus negatív gazdasági hatása elérte a tech óriást.

Tönkrement a mosógép, új sütőt kell venni, szerelőhöz kell vinni az autót? Ha sürgős kiadás előtt állsz és nincs megtakarításod, akkor ehhez hitelre lesz szükséged. Meglévő személyi kölcsönöd kiváltásával úgy juthatsz akár 100 ezer forint szabadon elkölthető összeghez, hogy a törlesztőrészleted nem emelkedne meg. Ha nincs konkrét célod, akkor is érdemes lehet kiváltanod hiteled, mutatunk […] The post Váltsd ki személyi kölcsönöd – Változatlan törlesztőrészlet mellett kaphatsz plusz 100 ezer forintot is. appeared first on Bankmonitor.hu.

Február 19-én beindul a nagyüzem Barcelonában.

Gyengüléssel indítottak az amerikai tőzsdék kedden - írja az MTI. New Yorkban a DJIA-30 index 0,39 százalék, az S&P-500 index 0,45 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,26 százalék mínuszt ... ...

Folyamatosan öregszik a magyar autópark.

Részvényvisszavásárlási programot indít a vállalat.

Részvényvisszavásárlási programot indít a vállalat.

Alaposan visszavágták az osztalékot.

Ez még elmarad a szakszervezet követelésétől.

Nem kevés pénzt tettek le az asztalra...

Általánosan előforduló szennyező anyagból mutatott ki a határértéknél többet egy kakaóporban az ellenőrzés.

Jelentősen, a vártnál jóval erősebben romlott a német befektetők hangulata februárban azon aggodalmak miatt, hogy az új koronavírus által okozott járvány visszafoghatja a világkereskedelem növekedését és mélyítheti a német feldolgozóipar válságát.

A díj történetében először adtak át megosztott elismerést.

Ennek köszönhetően már az idei szezonra megújul a strand és a kikötő parti környezete.

Jelentősen, a vártnál jóval erősebben romlott a német befektetők hangulata februárban azon aggodalmak miatt, hogy az új koronavírus által okozott járvány visszafoghatja a világkereskedelem növekedését ... ...

Kézhez kapta a vállalat legújabb bérajánlatát Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ).

Közel 10 milliárd forint jogdíjat osztott szét az Artisjus tavaly, a pénz kicsit több mint felét magyarok kapták. A piramis alján a művészek kétharmadára fejenként havi ötezer forint se jut, míg a legjobban kereső egy százalék több mint havi bruttó 500 ezret tett zsebre.

Januárban nőtt a magyar dolgozók száma Ausztriában, de kevésbé, mint a román vagy lengyel alkalmazottaké. Az összes betöltött állás száma a szokásos szezonális ingadozást mutatta, de Ausztria és Svájc idegenforgalmát még megviselheti a koronavírus ezekben a hónapokban.

Az új Man márkájú buszokon lesz légkondi, wifi és USB töltő, és a nyár végétől lehet majd utazni országszerte.

Legalábbis, amelyik fehéren működik.

Továbbra sem lehet tudni olyan magyarról, aki Magyarországon vagy a világban bárhol koronavírussal fertőződött volna meg – közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta: az MS Westerdam óceánjáró hajóról szombaton hazatért két magyar állampolgár hétfő este óta karanténban van, mindketten ...

Villanyoszlopoknak ütközött egy kisteherautó kedd délután Budapest IV. kerületében, a Váci út és a Károlyi István utca kereszteződésében - írja a Katasztrófavédelem. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit ... ...

A holland fellebbviteli bíróság 50 milliárd dollár kárpótlás megfizetésére kötelezte Oroszországot a Jukosz (Yukos) olajvállalat kisajátítása miatt.

A fedélzeten lévők három órán át még innivalót sem tudtak vásárolni.

Összesen 833 alkalommal állapítottak meg jogsértést a rendőrök a buszok és teherautók egyhetes ellenőrzése során - írja az MTI a rendőrség közlése nyomán. Február 10. és február 16. között Magyarország ... ...

Ismét többfelé romlott a levegőminőség magas szállópor-tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel.

Alternatív befektetési lehetőséget keres? Vajon a gyémánt ezek közé tartozik? A februári Piac & Profit magazinban körbejárjuk ezt a kérdést is.

Nem könnyű azoknak sem, akik éppen visszatérnek Kínába külföldi útjukról – erről számolt be a Trend FM korábbi hírszerkesztője, aki lassan 2 éve a kínai China Media Group-ot erősíti.

Máris versenytársat kaphatnak a hajtogatható okostelefonok?

Magyarország egyik vezető IT-vállalataként csatlakozott a 4iG az innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére létrehozott Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalícióhoz). A szakmai fórum együttműködési lehetőséget biztosít a fejlődési irányok meghatározásában az MI fejlesztők és felhasználók, azaz a piaci és az állami szereplők, valamint az akadémiai szféra és a szakmai szervezetek számára.

Az eddig szereplő nyolc mellé újabb négy országot, illetve területet vettek fel.

A kisgömböc beleharapott a nagyba, de ez rendben van, nem kell tenni semmit - nagyjából ennyiben foglalható össze, hogy az állami rezsiholding cég átveszi az MVM leányvállalatánál lévő egyik üzletágat. ... ...

A Mesterséges Intelligencia Koalíció tagjai közösen határoznák meg a mesterséges intelligencia hazai fejlesztésének irányait. Ehhez csatlakozott a 4iG.

A cég stratégiai célja, hogy a jövőben nagyobb súllyal vegyen részt az MI alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztési irányainak meghatározásában olyan területeken már jelentős referenciákkal és tapasztalatokkal is rendelkezik.

Trump nem tett le róla, hogy rátámadjon az európai autóiparra. Brüsszel próbálja elkerülni ezt, de nem úszhatja meg, hogy beengedje az amerikai agrártermékeket az EU-ba, amivel az uniós polgárokat haragíthatja magára.

Az Appeninn a Magyar Turisztikai Ügynökséghez pályázik, hogy felújítsa a volt pártüdülő kikötőjét és új szállodát építsen.

Minden eshetőséggel számolni kell, mondja a WHO.

Intenzív szakaszba lépnek az új uniós költségvetéssel kapcsolatos tárgyalások.

Hozamemelkedéssel értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet (dkj) keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK). A heti rendszerességgel tartott 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukción az ÁKK 30 milliárd forintért vitt piacra állampapírt. Az elsődleges forgalmazók 79,14 milliárd forintnyi ajánlatából az ÁKK 30 milliárd forintot fogadott el, az előző aukción kialakultnál 31 bázisponttal magasabb, 0,38 százalékos aukciós ...

Keddtől jelentkezhetnek újra az iskolarendszerű szakképzésben egészségügyi szakmát tanulók az ápolói ösztöndíjra, amelynek összege havi negyvenezer forint...

A tejföl tetején megjelenő vízszerű "képződmény" savó, amely teljesen ártalmatlan - írja a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) az Ételt csak okosan oldalon. A Magyar Élelmiszerkönyv szerint: ... ...

A Kutyaszemmel program 2019-ben 40 állatvédő szervezet 4600 kutyáján segített.

Elfogadta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés az önkormányzat és annak hivatala 2020-as összevont költségvetését több mint 953 millió forintos bevételi és kiadási főösszeggel.

A vártnál jóval erősebben romlott a német befektetők hangulata.

Megvásárolták a Bombardier vasúti üzletágát.

Összesen 29 új, emelt padlómagasságú, szóló autóbusz áll forgalomba országszerte várhatóan nyár végéig.

Idén is emelkednek az árak a táborpiacon, de az elmúlt években látott dinamika lassulni fog – mondta a Táborfigyelő.hu ügyvezetője.

A felelős biztosok szerint a cégnek kell az EU szabályaihoz igazodnia, nem fordítva.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiemelten ellenőrzi a roaminggal, illetve a határozott időre szóló szerződésekkel összefüggő előírásokat.

Továbbra sem lehet tudni olyan magyarról, aki Magyarországon vagy a világban bárhol koronavírussal fertőződött volna meg - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért ... ...