Legfontosabb témák

Hiába indított új műsorokat a TV2, azok az első hét eredményei alapján nem tudták felvenni a versenyt az RTL Klub gasztroműsorával, a Konyhafőnök minden este simán verte a Mintaapákat és a Nyomd a gombot tesót. A TV2 így csak vasárnap vigasztalódhatott.

A médiatanács 100 ezer forintnyi bírságot szabott ki az RTL Klub, és 200 ezer forintnyit az M5 szolgáltatójára - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.

Egér szaladgált a Bajcsy-Zsilinszky kórház fizetős szobájában az RTL Klub Híradójának tudósítása szerint. Egy  Facebook-poszt szerint egér szaladgált a Bajcsy-Zsilinszky kórház fizetős szobájában. A kórház ... ...

Az elmúlt másfél év kiélezett csatározása után az utóbbi hetekben ismét ellépett az RTL Klub a TV2-től, és számottevő előnyre tett szert. A siker titka, hogy hétköznapokon a TV2 ezúttal nem tudott olyan programmal előállni, ami tartotta volna a lépést az RTL-es műsorokkal, ráadásul az X-Faktor is bivaly erős a hétvégéken. Most azonban ismét új műsorok jönnek.

Nagyon sokat kell várniuk a betegeknek a budapesti szakrendelőkben, egészen abszurd helyzetek is előfordulnak - hangzott el az RTL Klub hiradójában. Már csak jövőre adnak ultrahang időpontot sok budapesti ... ...

A tévés nézettségi versenyben továbbra is egyeduralkodó az X-Faktor. Az RTL Klub tehetségkutatója ezúttal dupla résszel jelentkezett, így nem csak szombaton, hanem vasárnap is remekül teljesített. Igaz az egy héttel korábbi rekordhoz képest kevesebben nézték a műsor hétvégi adásait.

Bírságolt a médiatanács a helytelen korhatár-besorolások miatt, a TV2 és az RTL Klub is megjárta.

Helytelen korhatár-besorolással adták le a Bridget Jones babát vár című filmet, illetve az Éjjel-nappal Budapest egyik részét és annak előzeteseit. A médiatanács pedig intézkedett.

Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a TV2 és az RTL Klub szolgáltatójára - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága pénteken ... ...