Legfontosabb témák

Hiába számít a legnézettebb műsornak A mi kis falunk, a csatorna hamarosan félbeszakítja a mostani szériát. Igaz helyette olyan produkció kerül vissza a képernyőre, amely tavaly nagyon bejött a nézőknek.

Az év első hat hónapjában az RTL Klubon és a TV2-n összesen mintegy 18 ezer termékmegjelenítés szerepelt.

Egy hét után úgy tűnik, az RTL Klub társkereső realityjei nem fogják megváltani a világot, hiszen mind a Love Island, mind a Házasodna a gazda a csatorna átlagos közönségarányától elmaradó számokat produkál. Kérdéses, hogy sikerül-e valahogy felpörgetni ezeket.

Nőtt a támogatói aktivitás a televíziós műsorszámok szponzorációjában a Duna TV-nél és az RTL Klubnál 2019 első fél évében.

Huszonnyolc kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádió részesül összesen 75 millió forint támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését támogató pályázatán. A testület által elfogadott tanulmány szerint a televíziós műsorszámok szponzorációjában a Duna TV és az RTL Klub esetében nőtt, a TV2-nél csökkent a támogatói aktivitás. A grémium mindezen felül filmfesztivál-támogatási, médiafelügyeleti és rádiós döntéseket hozott a legutóbbi ülésén.

Ideális esetben két-három szakember is kell egy óvodai csoportban, előfordul azonban, hogy egyet sem találnak. Egyre nagyobb a hiány belőlük - számolt be az RTL Klub Híradója...

Hiába végez elvileg több óvodapedagógus évente Magyarországon, mint amennyi állást hirdetnek, a pálya nem vonzó, a munkaerőhiány pedig egyre nagyobb gondot okoz - hangzott el az RTL Klub híradójában. Ideális ... ...

Jó számokat hoztak a múlt héten az RTL Klub sorozatai, hiszen a Drága örökösök, A mi kis falunk és a csatorna új szériája, a Jófiúk is magas nézettséget produkált. Mégsem lehetne maradéktalanul elégedettek, hiszen a TV2-n remekül kezdett az Ázsia Expressz, ami miatt a hétköznapok kiegyenlített küzdelmet hoztak az esti időszakban.

Magas nézettséget hozott a Drága örökösök, a teljes népességben volt azonban valami, amit az RTL Klub sorozatánál is jobb számokat hozott, ráadásul a Duna TV-n.