Legfontosabb témák

A vártnál enyhén nagyobb, 9,5 milliárd dolláros árbevételen 0,56 dolláros tisztított EPS-t ért el a Coca-Cola a harmadik negyedévben - olvashatjuk az ERSTE elemzésében.

Távozik a bajnokság névadó főtámogatója, már dolgoznak a szponzor pótlásán.

Vegyes képet mutatott harmadik negyedéves gyorsjelentésében a Citigroup is - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.

Már csak a Fundamenta és az Erste aktív a piacon.

Oppositionsbündnisse waren über die Hauptstadt Budapest hinaus in vielen Städten erfolgreich. Vor allem in den urbanen Zentren herrscht Frustration darüber, dass die Orban-Regierung die Schulen und Gesundheitseinrichtungen der Staatsverwaltung unterstellt hat.

"Az új pozíció más nézőpontot is hoz magával, amikor előfordulhat, hogy addig örök igazságnak tartott dolgokat kénytelen az ember megkérdőjelezni" - mondja Bek-Balla László. Ő HR igazgatóból az Erste Bank Digitális Csatornák és Contact Center területének vezetője lett. Mai cikkünkben olyan HR vezetőket mutatunk be, akik cégen belül maradtak, de más pozíciót töltenek be, amihez ugyanúgy, ahogy a vállalkozásba kezdőknek, új ismereteket kellett szerezniük, és elhagyni addigi komfortzónájukat.

Lendületes növekedést mutat a kkv-finanszírozás Bács-Kiskun megyében, hiszen augusztus végére az Erste Bank kis- és középvállalkozói hiteleinek állománya közel 20 százalékkal emelkedett egy év alatt.

„Korra, nemre, társadalmi státuszra, vagy nemzetiségre való tekintettel senki sem zárható ki a megtakarítók számára kínált előnyökből” – szögezi le Kelet-Közép-Európa első takarékpénztárának alapító okirata. Ezen elvek mentén a 200 évvel ezelőtt, Bécsben alapított Erste továbbra is arra törekszik, hogy a kelet-közép-európai térség minden polgára számára elérhetővé tegye a pénzügyi és társadalmi fejlődést. E merész elv – vagyis „a jólét elterjesztése és megszilárdítása” – alapján az Erste 1819-es megalapítását követően számos takarékbank jött létre szerte a régióban.

Ungarn hat sich von der Werkbank zum Entwicklungsstandort gewandelt. Deutsche Unternehmen loben die Zuverlässigkeit. Ein neuer Meilenstein dieser Entwicklung wird eine Autoteststrecke.

Ma reggeli elemzésében 2.411 forintra (7,1 euróra) vágta a Waberer’s részvényekre vonatkozó 12 hónapos célárát az ERSTE, melyet a DCF alapú értékelés alapján határozott meg.

A ma reggel publikált angol nyelvű elemzésünkben 14,250 forintra emeltük meg az OTP célárfolyamát, ajánlásunkat pedig Felhalmozásra változtattuk - olvashatjuk az ERSTE elemzésében.

A kedvező nemzetközi hangulat hatására emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az MTI-nek nyilatkozó piaci szakértők szerint. Kiss Nicholas, az Erste Befektetési Zrt. részvényelemzője elmondta, hogy az emelkedés vélhetően az egész kereskedési napon kitart. Az elemző szerint a vezető részvények közül a Richter és az OTP küzd erős ellenállással, amennyiben áttörik az ...

Das neue EU-Team von Kommissionspräsidentin von der Leyen droht auseinander zu fallen. Das EU-Parlament hat die ersten Kommissarskandidaten abgelehnt. Weitere könnten folgen.

Az Erste és a Raiffeisen adta a kölcsönt

Egyetlen egyszerű utalással választhatnak kockázatvállalási hajlandóságukhoz, vagy a jövőről alkotott elképzeléseikhez illeszkedő befektetést az Erste ügyfelei. Az Erste Future Befektetési Programban már néhány ezer forintos havi megtakarítással is részesedhet bárki a részvénypiacok fellendüléséből, a jövő technológiáival foglalkozó cégek sikeréből, esetleg a zöld energiával, az energiahatékonysággal vagy az elektromos hajtású járművekkel foglalkozó társaságok növekvő értékéből.   ...

Néhány ezer forintos havi megtakarítással is részesedhet bárki a részvénypiacok fellendüléséből, a jövő technológiáival foglalkozó cégek sikeréből, esetleg a zöld energiával, az energiahatékonysággal vagy az elektromos hajtású járművekkel foglalkozó társaságok növekvő értékéből.

A részvénybefektetések felé terelné az ügyfeleket az Erste kis összegű rendszeres megtakarításokkal. 12-féle programot kínálnak, nagyobb a kockázat, de a lakossági állampapírokénál magasabb hozam is összejöhet. ... ...

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 316,71 pontos, 0,77 százalékos csökkenéssel, 40 800,21 ponton zárt hétfőn. A részvénypiac forgalma 7,1 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott a pénteki záráshoz képest. Baráth Tibor, az Erste Befektetési Zrt. vezető üzletkötője elmondta, hogy a piacok egész nap negatív tartományban voltak. Az európai börzék kisebb mínuszban ...