Legfontosabb témák

Együttműködésre lépett a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett OTT-One és a Columbia Pictures Corporation Limited. A megállapodás értelmében Magyarországon, a Cseh Köztársaságban, a Lengyel Köztársaságban és Romániában is a magyar informatikai vállalat lesz a technológiai kiszolgálója a Sony Corporation leányvállalata induló „Sony Networks” nevű online videómegtekintő alkalmazásának.

Azzal, hogy az RTL Klub immár második hétvégén tett vasárnapra is egy X-Faktor adást, sok nézőt vitt el a TV2 legsikeresebb műsorától, a Sztárban sztártól.

Noha az ünnepnapok meg szokták kicsit kavarni a tévés nézettségi sorrendet, ezúttal nem segített a TV2-n, hogy két szabadnappal indult a hét. Sőt, a Ninja Warriornak kifejezetten ártott.

A TV2 új műsorstruktúrája már annak második hetében megbicsaklott, és az összes hétköznap estét az RTL nyerte. Eközben szombaton tovább vágtatott az X-Faktor, még az előző adásnál is nagyobb nézettséget produkált.

A Switch TV a fiatalokra fókuszál, a közéleti műsorokon kívül realityk, talk show-k és sorozatok is szerepelnek a kínálatban.