Legfontosabb témák

Azt állítják, hogy övék a legjobb híradó, de ilyet nem enged meg a versenyjog egy elemző szerint.

Összesen 5,5 millió forint bírságot szabott ki, valamint a jogsértésről szóló közlemény közzétételére kötelezte a TV2 médiaszolgáltatóját a Tények hajléktalanokról szóló, emberi méltóságot megsértő és kirekesztő riportja miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a legutóbbi ülésén.

Ambiciózus tervei vannak a TV2-nek tavaszra, hiszen legalább a teljes napot tekintve szeretnék beérni az RTL Klubot. A szerdán ismertetett műsorok alapján nem teljesen reménytelen a csatorna helyzete.

A TV2 Csoport vezérigazgatója szerint “hamarosan, valamikor az idei évben” behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben. Dirk Gerkens erről egy szerdai sajtóeseményen az MTI-nek azt mondta: a 18 és 59 éves kor közöttiek körében a tavalyelőtti, közel 15 százalékos különbség mára a harmadára olvadt, ami az elmúlt tíz esztendő legjobb eredménye ...

A TV2 "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben - közölte Dirk Gerkens, a TV2 csoport vezetője.

A TV2 Csoport vezérigazgatója szerint "hamarosan, valamikor az idei évben" behozhatják a kereskedelmi célcsoportban meglévő hátrányukat az RTL Magyarországgal szemben.

Az egyik pirotechni­kai mutatvány begyújtotta a díszletet a TV2 egyik műsorában - írja a Bors. A lap szerint a Sztárban Sztár utolsó pár másodpercében kapott lángra a díszlet. A tűzoltók - aki mindig ... ...

Yvonne Dederick, a TV2 korábbi tulajdonosa, egyben ex-ügyvezető igazgatója a tehetséggondozással foglalkozó cégbe fektet pénzt.

Hónapok óta tárgyal az USA-ban élő Vujity Tvrtko leigazolásáról Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója - írta a Blikk.

A kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub az egy héttel korábbi számainál megint kicsit jobbat ért el, míg a TV2 minimálisan visszacsúszott a 4. héten.