Legfontosabb témák

Míg a Filmalapnál a HVG hetilap forrásai szerint káosz és küzdelem várható Andy Vajna halála után, addig az üzlet érdekeltségeinél más a helyzet. A TV2 megindul a fideszes médiaholding felé, a kaszinóbizniszéért már nagyobb lehet a tolongás. Felesége viheti a pénzt, az üzletet pedig a NER oligarchái osztják fel egymás között.

Még közelebb kerülhet a kormányhoz a vasárnap elhunyt Andy Vajna médiamogul tulajdonában lévő TV2 tévévállalkozás, illetve a Rádió 1 rádióállomás, amelynek reggeli show-ja eddig időnként bírálta a kormányt. ... ...

A Népszava úgy tudja, Andy Vajna halálától függetlenül is tulajdonost váltott volna a TV2.

A médiatanács az Aranyélet miatt bírságolta meg a TV2-t.

Elfogadta egy szigetszentmiklósi helyi rádiós frekvencia pályázati felhívását, egy tihanyi helyi rádiós és négy kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi hasznosítására vonatkozó pályázati felhívás tervezetét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eheti ülésén. Műsorelőzetesek sorozatosan szabálytalan időzítése miatt bírságot szabott ki a testület a TV2, túlzott reklámhangerő miatt a Film4, a Galaxy4, a Story4 és a TV4, míg a hatósági szerződésében vállalttól eltérő műsorszolgáltatás miatt a Credo Rádió szolgáltatójára. Idén is támogatja a tanács a legjobb magyar operatőrök versenyét.

Nagyon magas számokkal nyitott az RTL új sorozata, a Drága örökösök, mégsem lehet maradéktalanul elégedett a csatorna.

A TV2 és a Telekom a Spíler2 sugárzásáról döntött, de csak máricusig.

Nem okozott különösen nagy meglepetést a tévécsatornák ünnepi kínálata, szokás szerint a Reszkessetek betörők lett a legnézettebb program, aminek idén a TV2 örülhetett leginkább. Januárban azonban új programokkal erősít a két nagy csatorna.