Legfontosabb témák

Félmilliós büntetést kapott Andy Vajna csatornája.

Megsértette a termékmegjelenítésre vonatkozó előírásokat a TV2, amikor Szépítők című műsorában indokolatlan hangsúllyal szerepeltetett egy terméket.

A Nagy Duettnek köszönhetően önmagához képest viszonylag jók voltak a TV2 számai, a Ripost című műsor viszont nagyon gyatrán szerepelt vasárnap.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indít a TV2 ellen, mert a csatorna a legjobbnak nevezte kampányában a saját hírműsorát. Versenyfelügyeleti eljárás indul a TV2 ellen egy reklámkampány miatt - ... ...

Az RTL Klubon május elejétől egy új műsorformátum mutatkozik be. A Házasság első látásra címet viselő társkereső program naponta jelentkezik majd, ami az ilyen típusú műsoroknál korábban nem vált be.

A GVH eljárást indít a Tények-et fényező kampány miatt.

Hamarosan kiderül, jogosan írták-e a plakátra, hogy a Tények "Magyarország legjobb híradója".

Ha már a TV2 lett a Orbán Viktorék elsőszámú szócsöve, érdekes megnézni, hogy milyen hatással volt a nézettségére a vasárnapi kormányellenes tüntetés, amelyen a Fideszhez hű média szerint a vártnál kevesebben, a becslések szerint ugyanakkor 60-80 ezren vettek részt.

Nem teljesült a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelménye két országos televízió hírműsorában, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa közlemény közzétételére kötelezi a médiaszolgáltatókat - tájékoztatta az NMHH csütörtökön az MTI-t.

Mind az M1, mind a TV2 híradója megsértette a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményét, tette közzé döntését a Médiahatóság.

Vajon megérte beáldozni a színpadot?...

A hét elején rettenetesen gyenge számokat produkált a TV2, ha nem kezdődik el vasárnap a Nagy Duett újabb, ötödik évada, akkor jó eséllyel története leggyengébb átlagát hozta volna a csatorna.