Legfontosabb témák

Hiába indított új műsorokat a TV2, azok az első hét eredményei alapján nem tudták felvenni a versenyt az RTL Klub gasztroműsorával, a Konyhafőnök minden este simán verte a Mintaapákat és a Nyomd a gombot tesót. A TV2 így csak vasárnap vigasztalódhatott.

Egy látványos showműsor váltja december elejétől a Sztárban sztár leszek című műsort. Utóbbi az X-Faktor indulása előtt vitte a vasárnapokat, ám az elmúlt hetekben az RTL-es tehetségkutató nyerte a hét utolsó estéjét.

Az elmúlt másfél év kiélezett csatározása után az utóbbi hetekben ismét ellépett az RTL Klub a TV2-től, és számottevő előnyre tett szert. A siker titka, hogy hétköznapokon a TV2 ezúttal nem tudott olyan programmal előállni, ami tartotta volna a lépést az RTL-es műsorokkal, ráadásul az X-Faktor is bivaly erős a hétvégéken. Most azonban ismét új műsorok jönnek.

November 11-től új műsorstruktúrával jelentkezik a TV2.

Az idei év egyik pozitív meglepetése volt az Exaton, amely hétköznapokon remek számokat hozott. A TV2 ugyan az ősszel ennek analógiájára elindította a Fuss család, fuss című műsort, ám az közel sem teljesített olyan jól. Január elején viszont ismét jön az Exatlon.

Bírságolt a médiatanács a helytelen korhatár-besorolások miatt, a TV2 és az RTL Klub is megjárta.

Helytelen korhatár-besorolással adták le a Bridget Jones babát vár című filmet, illetve az Éjjel-nappal Budapest egyik részét és annak előzeteseit. A médiatanács pedig intézkedett.

Helytelen korhatár-besorolás miatt szabott ki bírságot a médiatanács a TV2 és az RTL Klub szolgáltatójára - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága pénteken ... ...