Legfontosabb témák

Már az online játékok gyártói, a nagy multinacionális cégek is egyre komolyabban veszik a veszélyt, ami a gyerekekre leselkedik a virtuális térben. A szexuális bűnözők manapság nagyon könnyen tudnak kapcsolatot teremteni kiskorúakkal ezeken a platformokon; a Microsoft, a Facebook, és a többi cég azonban megkezdte azokat a fejlesztéseket, melyek képesek mindennek gátat vetni. 

Rengeteget fognak költeni az INA finomítóira.

Hamarosan a standokon a megújult Piac és Profit következő száma! Címlapsztorinkban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója elmondja, miért gondolja, hogy ellenszélben haladnak és milyen tanulságokat lehet levonni az elmúlt időszakban tapasztalt nehézségekből. Emellett tippeket adunk megfontolt és kockázatfaló befektetőknek portfoliójuk év végi átalakításához, bebizonyítjuk, hogy a szlovákok sem élnek jobban, mint mi, megmutatjuk, mennyiért dolgozik a magyar munkavállaló, hogyan támogatják az öngondoskodást más országokban és mik a hazai tervek ezen a téren.

A cégek számának csökkenése általános, az építőipar és az energetika kivételével mindenhol jellemző.

Idén az ezüst keresletét valamivel felülmúlja a kínálat annak ellenére, hogy a kínálat 1018,9 millió unciás mennyisége egy százalékkal kisebb a tavalyinál - áll a The Silver Institute 2019-re vonatkozó ... ...

A lengyelek azért nem akarnak szerződést hosszabbítani, mert a biztonságosabb gázellátásra akarnak törekedni.

Épül a német gigafactory, beszállítók készüljetek!

Háromszor lesz négynapos és ugyanennyiszer háromnapos hosszú hétvége 2020-ban.

A Renegade és a Compass is PHEV hajtáslánccal érkezik 2020-ban.

Rekordszintre emelkedett a palládium jegyzése pénteken, majd minimális gyengüléssel zárta a napot - írja az MTI. A londoni fémtőzsdén (LME) a palládium unciánkénti ára 0,8 százalékos csökkenéssel, 1923,14 ... ...

Idén az ezüst keresletét valamivel felülmúlja a kínálat annak ellenére, hogy a kínálat 1018,9 millió unciás mennyisége egy százalékkal kisebb a tavalyinál - áll a The Silver Institute 2019-re vonatkozó legfrissebb előrejelzésében, amit a nemesfémekkel is foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. ismertetett az MTI-vel.

December 18-tól már kapható lesz az újságárusoknál a KKV szektor mértékadó lapja, a kívül-belül teljesen megújult Piac és Profit. Egy kis kedvcsináló a kéthavonta megjelenő magazin év végi lapszámából.

A tárcavezető emlékeztetett arra, hogy az iráni vezetés iraki szövetségesei több támadást intéztek olyan iraki támaszpontok ellen, ahol amerikai katonák is teljesítenek szolgálatot.

Novemberben 2112 cégalapítás mellett 3033 cégtörlést tett közzé a cégbíróság, 44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött - derül ki az Opten elemzéséből.

Biztossá vált, hogy jövőre 2,8 százalékkal emelkednek a nyugdíjak. Eltekintve attól, hogy minden más - nem kormányzati - előrejelzés szerint ez kevés lesz, és jövőre is kiegészítésre szorulhatnak a nyugdíjak, megnéztük, forintosítva mit is jelent az emelés.

Már javában zajlik az igények felmérése.

Boris Johnson és a brit konzervatívok győzelme az Egyesült Királyságban előrevetíti a 2020-as amerikai választások eredményét is – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök újságíróknak pénteken a Fehér Házban, amikor fogadta Mario Abdo Benitez paraguayi elnököt. “Gratulálni szeretnék Boris Johnsonnak a fantasztikus győzelméhez” – fogalmazott az Ovális Irodában az amerikai elnök. Majd leszögezte: “azt hiszem, ...

Decemberre fordulva még 375 milliárd forintnyi EU-támogatást utalt át az Európai Bizottság a magyar kormánynak. A kormány akár pénzszórásba is kezdhetne, de ennek egyelőre nincsenek jelei. A szeptemberi ... ...

Novemberben 2112 cégalapítás mellett 3033 cégtörlést tett közzé a cégbíróság, 44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött - derül ki az Opten elemzéséből.

Összesen több mint 1 milliárd forintot kapott az akadémiát működtető alapítvány sportfejlesztésre.

A MinDig TV több, mint 750 ezer háztartásában élő ügyfele mozicsatornáknak örülhet a karácsonyi szezonban. Karácsonykor sem maradnak a nézők ingyenes elérhető plusz csatornák nélkül. December 16. és december ... ...

A háromszoros olimpiai bajnok ezúttal 400 méter vegyesen, 200 méter háton és 200 méter mellen diadalmaskodott.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd ... ...

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője.

A nagyvállalatok több mint fele elbocsátásokra készül 2020-ban.

1959-ben a Pontiac bemutatta a GM-család legolcsóbb márkájának legvagányabb, s egyben legmegfizethetőbb tagját, a második generációs Bonneville-t

A minél biztonságosabb  gázellátásra törekszenek.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd be.

Az alapvető jogok biztosa vizsgálatot indított a Magyar Autóklub panasza nyomán, miután a szervezet problémákat jelzett a biztosítók által a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) díjának meghatározásához ... ...

Jövő júliustól átlátható és biztonságos rendszerre áll át a társadalombiztosítás.

A természetes alapanyag és a kevesebb csomagolás érdekli a vevőket.

Kifulladóban van a lassan egy éve tartó cégalapítási hullám.

Amikor három éve Mohamed bin Szalman herceg megpendítette, hogy tőzsdére viszik a világ legnagyobb olajvállalatát az Aramcot, akkor óriási érdeklődés mutatkozott. Ámde amikor hozzátette, hogy 2000 milliárd dollárra saccolja az Aramco értékét, akkor szabályosan kinevették, mivel az Apple is nemrég lépte át az 1000 milliárd dollárt.

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője.

Ez az év legforgalmasabb időszaka, december 20-23-a között számítanak a legtöbb emberre.

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője Kaszás Zoltán az MTI-vel. ... ...

A szakértő szerint sokaknak elegük van a mostani helyzetből, ezért a kilépéspárti konzervatívokra szavaztak.

Most már magyarul is megtudhatjuk a szépség titkait.

Ha egy fájdalmas alku hatása elkezdődik, nincs megállás.

A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd be.

Júliustól átlátható és biztonságos rendszerre áll át a társadalombiztosítás.

Először indul per nagy szállodaláncok ellen amiatt, hogy megengedik, sőt ösztönzik a pénzért vásárolható szexuális szolgáltatásokat. Ráadásul sokszor fiatalkorúak a szexkereskedelem áldozatai.

Először indul per nagy szállodaláncok ellen amiatt, hogy megengedik, sőt ösztönzik a pénzért vásárolható szexuális szolgáltatásokat. Ráadásul sokszor fiatalkorúak a szexkereskedelem áldozatai.

Az inflációkövető nyugdíjemelés tol ki leginkább az idősekkel, akik hónapokig, a következő nyugdíjkorrekcióig hitelezhetik az államot. Az áprilisban becsült 2,8 százalékkal emelik csak a juttatásokat ... ...

Varga Mihály szerint a külföldi befektetők bizalma töretlen.

Nem a technológia szeretetéért szorgalmazzák a kormányzati programok a vállalatok digitalizálását, az olyan elérhető pozitív hozadékok fontosak, mint a transzparens működés és a vállalat hatékonyságának, versenyképességének növekedése – és igen, a növekvő adózás is. Érdemes méret szerint szegmentálni a vállalatokat, és valós igényeik szerint támogatni őket a digitalizáció útján.

Sokan még mindig nincsenek tisztában a fontosabb fogyasztóvédelmi szabályokkal, így ráfizetnek, amikor vásárolnak. Ha például egy terméket két különböző áron is árul ugyanaz a bolt, akkor az olcsóbbik ... ...

Nick Vujicic karok, lábak és esélyek nélkül érkezett a világba. Az isteni tervbe vetett hite viszont szárnyakat adott neki, és mára milliárdokat inspirál.

Ha időben akarsz tervezni, ezt a cikket elolvasod.