Legfontosabb témák

Két testvért kapott a magyar főváros, nem éppen közelről. Együttműködési megállapodásokat is kötöttek.

Helyi iparűzési adó alóli mentességet kapnak a jövő évtől a háziorvos és védőnő vállalkozók Budapesten.

Az utóbbi órák-napok metrós problémái uralták a Fővárosi Közgyűlés mai ülésének napirendjét. Az ellenzék egységesen vizsgálatot sürget, a főpolgármester szerint a 3-as metró felújítása folyamatban van, de a helyzetért az előző városvezetés is felelős.

Tarlós István szerint nincs generális metróügy Budapesten, ellenzéki politikusok a 3-as metró problémáját próbálják meg összemosni a többi metróvonalon történt esetekkel, amelyek között semmiféle összefüggés nincs.

Tarlós István szerint az előzetesen megfogalmazott vélemények helyett meg kell várni a vizsgálatok végét a hétfői metróbaleset ügyében.

Tarlós István szerint az előzetesen megfogalmazott vélemények helyett meg kell várni a vizsgálatok végét a hétfői metróbaleset ügyében, ugyanis egyelőre felderítetlen az oka. Budapest főpolgármestere a Klubrádió kedd reggeli műsorában elsőként sajnálatát fejezte ki és mielőbb gyógyulást kívánt a 2-es metróvonalon történt balesetben megsérülteknek. Hétfő reggel a Pillangó utcai állomásnál egy érkező metrószerelvény nekiütközött az ...

Tarlós István szerint az előzetesen megfogalmazott vélemények helyett meg kell várni a vizsgálatok végét a hétfői metróbaleset ügyében, ugyanis egyelőre felderítetlen az oka.

Tarlós István szerint az előzetesen megfogalmazott vélemények helyett meg kell várni a vizsgálatok végét a hétfői metróbaleset ügyében, ugyanis egyelőre felderítetlen az oka.

Tarlós István szerint az előzetesen megfogalmazott vélemények helyett meg kell várni a vizsgálatok végét a hétfői metróbaleset ügyében, ugyanis egyelőre felderítetlen az oka. Budapest főpolgármestere ... ...

Áder János köztársasági elnök megfontolásra visszaküldte a parlamentnek azt a törvényt, amely állami tulajdonba vette volna a budapesti Erzsébet teret – derült ki pénteken. A főváros csütörtökön nyilvánosan is elégedetlenségét fejezte ki a jogszabály miatt, mert arról az indoklásuk szerint nem volt érdemi egyeztetés a kormánnyal.

Várhatóan 2017 júniusában indulhatnak meg a 3-as metróvonal rekonstrukciójának kivitelezési munkálatai - közölte Tarlós István főpolgármester pénteken, budapesti sajtótájékoztatóján.

Félnapos leállások is előfordulhatnak a 3-as metrón a rossz műszaki állapot és a felújítás csúszása miatt - mondta szokásos pénteki sajtótájékoztatóján a főpolgármester. Tarlós István kérdésre válaszolva közölte: 2017 júniusa lehet a rekonstrukció kezdete.

Várhatóan 2017 júniusában indulhatnak meg a 3-as metróvonal rekonstrukciójának kivitelezési munkálatai - közölte Tarlós István főpolgármester a pénteki budapesti sajtótájékoztatón. Csúszás, vizes...

Várhatóan 2017 júniusában indulhatnak meg a 3-as metróvonal rekonstrukciójának kivitelezési munkálatai - közölte Tarlós István főpolgármester a pénteki budapesti sajtótájékoztatón. A 3-as metróvonal...

A Magyar Idők szerint már a társasházak is zúgolódnak rövid távú lakáskiadás miatt. A Magyar Nemzet arról ír, az orvosok előtt is szégyellik betegségeiket a férfiak,

Olyan, megyei listákon alapuló választási rendszerre tett javaslatot az MSZP, amelyben egyenes az arányosság a pártokra leadott szavazatok és a parlamenti mandátumok között. A párt által készített választási rendszert csütörtökön mutatta be Molnár Zsolt országgyűlési képviselő, a párt országos elnökségének tagja.