Legfontosabb témák

A forradalom lángját nekünk, a dicsőséges forradalmárok utódainak kell tovább őriznünk a szívünkben, a lelkünkben és a tetteinkben - jelentette ki Tarlós István főpolgármester szombaton Budapesten, a Nagy Imre téren tartott 1956-os megemlékezésen.

A jövő heti közgyűlésen tárgyalja a főváros azt az indítványt, mely összesen 215 millió forinttal támogatna 6 kiemelt sportegyesületet.

A fővárosi közlekedési intézményrendszer továbbfejlesztésére tesz javaslatot a városvezetés, a koncepcióról jövő szerdán tárgyalhat a Fővárosi Közgyűlés. A Tarlós István főpolgármester, valamint Bagdy ... ...

A fővárosi közlekedési intézményrendszer továbbfejlesztésére tesz javaslatot a városvezetés, a koncepcióról jövő szerdán tárgyalhat a Fővárosi Közgyűlés. A Tarlós István főpolgármester, valamint Bagdy ... ...

Levélben fordult a miniszterelnökhöz a Közbeszerzési Döntőbizottság 3-as metróvonal felújítását érintő szerdai határozata miatt a főpolgármester.

Falusi Mariannak készített a közelmúltban lemezt Presser Gábor. A Kossuth-díjas előadóművész, dalszerző az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hamarosan kiadó keresnek az anyag megjelentetéséhez. A teljes beszélgetést az Aréna csütörtöki műsorában hallgathatják meg este 6 órától az InfoRádióban.

A főváros a legnagyobb elképedéssel fogadta a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB) szerdán megjelent döntését és csodálkoznak azon, hogy a hatóság ilyen kockázatot vállalt - nyilatkozta Tarlós István Budapest főpolgármestere szerdán az MTI-nek.

Tarlós István főpolgármester politikai felhatalmazást adott a BKV vezérigazgatójának arra, hogy végső esetben leállítsa a 3-as metrót - értesült az Index. Az Index információi szerint kemény...

Nem bírják kivárni, hogy feltámadjon a magyar buszgyártás - Tarlós most megpróbál házon belül pótlásra alkalmas buszokat találni.

A 3-as metróvonal felújításával és az árvízvédelemmel "nem szabadna szórakozni, vacakolni" - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Nem jöhetnek még Budapestre a metrópótlásra szánt buszok, még tovább csúszhat az M3-as metró felújítása.

A főpolgármester szerint nem kellene vacakolni, mert ráfázhatunk.

A 3-as metróvonal felújításával és az árvízvédelemmel "nem szabadna szórakozni, vacakolni" - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester.

A 3-as metróvonal felújításával és az árvízvédelemmel "nem szabadna szórakozni, vacakolni" - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Tarlós szerint nincs olyan komoly állami cég, amely a metrófelújításhoz hasonló közhasznú beruházások kivitelezési munkáit mérnökáron elvégezné, ezért nem biztos, hogy marad pénzt az állomások felújítására is.

A 3-as metróvonal felújításával és az árvízvédelemmel "nem szabadna szórakozni, vacakolni" - hangsúlyozta Tarlós István főpolgármester.

Borzasztó időhúzás folyik, aminek nem világos, hogy mi a lényege - erről beszélt Tarlós István a metrófelújítás kapcsán.

Sem a budapestiekkel, sem a kormánypárti főpolgármesterrel, de még a fideszes kerületi polgármesterekkel sem konzultált a kormány, mielőtt döntött az új szuperkórház helyszínéről – tudta meg a Magyar Nemzet Tarlós Istvántól.

A 3-as metróvonal infrastrukturális felújítása keretében az állomásokra vonatkozó magas ajánlattételi árak azt okozhatják, hogy a megállókat nem újítják majd fel - mondta Tarlós István főpolgármester. ... ...

Az M3-as metró állomások felújítására vonatkozó magas ajánlattételi árak azt okozhatják, hogy a megállókat nem újítják fel – mondta Tarlós István. A főpolgármester sajtótájékoztatójá...

A 3-as metróvonal infrastrukturális felújítása keretében az állomásokra vonatkozó magas ajánlattételi árak azt okozhatják, hogy a megállókat nem újítják majd fel - erről Tarlós István főpolgármester beszélt pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Mai sajtótájékoztatóján a főpolgármester azt közölte, hogy a felújítás jelenlegi költségvetése nem elegendő arra, hogy a 3-as metró állomásait is felújítsák.

Ha nem nő a 3-as metróvonal infrastrukturális felújítására szánt keret, akkor az állomásokra nem jut pénz - közölte a főpolgármester.

Ha nem növelik a keretet, akkor nem marad pénz arra, hogy felújítsák a metróállomásokat is - közölte a főpolgármester.

A főpolgármester is kifakadt a felújítás előtt álló 3-as metró pótlását szolgáló buszbeszerzés nehezen követhető fordulatai miatt.

A főpolgármester szerint direkt húzzák az időt, mert nincs elég busz.

Tarlós István főpolgármester feltételezése szerint "valakik" azért hátráltatják a 3-as metróvonal felújításának elkezdését, mert nem áll rendelkezésre megfelelő számú magyar busz a metrószerelvények pótlására.

Tarlós István főpolgármester feltételezése szerint "valakik" azért hátráltatják a 3-as metróvonal felújításának elkezdését, mert nem áll rendelkezésre megfelelő számú magyar busz a metrószerelvények pótlására. ... ...

Elkezdték a lakópart építését a rómain, pedig a mintegy 13 milliárd forintos gigaberuházással kapcsolatban továbbra is volna megmagyarázni való.

Orbán Viktor miniszterelnök a 3-as metró késésben lévő felújításának gyorsítására tett ígéretet - nyilatkozta Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzet pénteki számában.

A főpolgármester még a héten tárgyalni akar a miniszterelnökkel a hármas metró felújításáról. Tarlós István nem vállal felelősséget azért, ha a metrójáratok közlekedését műszaki okok miatt még a rekonstrukció előtt le kell állítani.

Huszonötmillió forintos sikkasztással gyanúsítja a rendőrség a Tolna megyei Medina polgármesteri hivatalának egy munkatársát - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóirodája.

Sürgősen találkozni akar Orbán Viktor miniszterelnökkel Tarlós István főpolgármester, hogy egyeztessenek az M3-as metró felújításáról. Ismét nagy a veszélye annak, hogy előbb kell lezárni a metrót, mint ... ...

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! - mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV Start című műsorában hétfőn reggel.

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet – ezt mondta főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásával kapcsolatban az ATV Start című műsorában hétfőn reggel. Tarlós István szerint a Fidesznek nagy problémája lehet Budapesten, ha sokat csúszik a korszerűsítés.

Van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen. A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért - mondta a főpolgármester.

Győrújfalu polgármestere három választási alapelvet is megsértett azzal, hogy egy felhívásában a népszavazási részvételt kormányzati fejlesztési források megszerzésével hozta összefüggésbe - döntött pénteki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter elnézést kér Tarlós István főpolgármestertől és a fővárostól, amiért csütörtöki szokásos sajtótájékoztatóján, kérdésre válaszolva, nem pontosa...

Simicska is kaphat egy sportlétesítményt a háza mellé a 2024-re megpályázott olimpiára - még ha nem is kérte - írja a Blikk. Egy még érintetlen természetvédelmi területet rombolnának szét egy mountain ... ...

Az M3-as metróvonal felújításához kapcsolódó buszos közbeszerzés témájában pontatlanul fogalmazott a tegnapi Kormányinfón Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője, ezért ma este elnézést kérő...

A Miniszterelnökség vezetője közleményben kért bocsánatot a főpolgármestertől, amiért nem fogalmazott elég pontosan a tegnapi kormányinfón a hármas metróvonal felújításával kapcsolatban.

Nem tudják és nem is akarják vállalni a felelősséget a metrófelújítás csúszásaiért.

Nem tudják és nem is akarják vállalni a felelősséget a metrófelújítás csúszásaiért.

A főváros a továbbiakban nem tud felelősséget vállalni a 3-as metróvonal felújításának esetleges csúszása miatt - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján. Minden további ... ...

A főváros a továbbiakban nem tud felelősséget vállalni a 3-as metróvonal felújításának esetleges csúszása miatt - mondta Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján. Minden további ... ...

Észrevételt fogalmazott meg a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. a Közbeszerzési Döntőbizottság azon intézkedésével szemben, amelyben a hatóság felfüggesztette az M3-as metró pótlására kiír...

A főváros a továbbiakban nem tud felelősséget vállalni a 3-as metróvonal felújításának esetleges csúszása miatt - mondta Tarlós István főpolgármester.