Legfontosabb témák

Az eredményre most is negatívan hatott az alacsony kamatkörnyezet, valamint a 2015 végén zárult elszámolás nyomán lecsökkent lakossági hitelportfólió.

Egyre jobban növekszik a visszatérítendő források szerepe az uniós források esetében - mutatott rá előadásában Tóth Viktor, a Budapest Bank vállalati üzletágvezetője, aki tanácsokat is adott a...

A Budapest Bank csoport 2016-ban 3,5 százalékkal 999,2 milliárd forintra növelte mérlegfőösszegét az előző évhez képest, adózás utáni eredménye azonban 13,1 milliárd forintra csökkent az egy évvel korábbi 14,766 milliárd forint után - ismertette Tóth Viktor, a hitelintézet vállalati üzletág vezetője a bank keddi sajtótájékoztatóján Budapesten a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált, nem auditált beszámoló alapján.

Kedvező gazdasági környezetben újabb sikeres évet zárt a Budapest Bank. 2016-ban 3,5 százalékkal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 13,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el.

Több mint 13 milliárd forintot kaszáltak tavaly, csak azt nem tudni, mi lesz velük.

Közzétette a Budapest Bank csoport a 2016-ra vonatkozó eredményeit. Sikerült növelni a mérlegfőösszeget az előző évhez képest. 13,1 milliárdos nyereségük elmarad a tavalyelőtti adattól.

Továbbra is megvannak az alacsony kamatkörnyezet kellemetlen hatásai.

Az egy évvel korábbitól kis mértékben elmaradó, 13,1 milliárd forintos adózás utáni nyereséggel zárta a tavalyi évet az állami tulajdonban lévő Budapest Bank. Dinamikusan, 11%-kal nőtt a bank...

2016-ban is kiválóan teljesített a Budapest Bank csoport, amely 3,5 százalékkal növelte mérlegfőösszegét az előző év azonos időszakához képest, és 13,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el.

A Budapest Bank (BB)-csoport 2016 egészébe 3,5 százalékkal növelte mérlegfőösszegét, valamint 13,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el a magyar számviteli szabályok szerint készült konszolidált ... ...

A költségek 27%-os (!) visszavágása és a hitelállomány 7%-os növelése mellett hat év szünet után először ismét nyereséges lett tavaly az MKB Bank - jelentették be a társaság mai sajtótájékoztatóján....

Újabb három évre szóló együttműködést írt alá a Tesco Magyarország a Budapest Bankkal.

Nagyjából egy éve maradt a kormánynak az EBRD-vel 2015 februárjában kötött szándéknyilatkozata alapján, hogy értékesítse a Budapest Bankot. Ha külföldi lesz a vevő, akkor nagyon közel kerül ahhoz a hitelintézeti szektor, hogy ismét külföldi többségi irányítás alatt legyen - írja a Portfolio.hu.