Legfontosabb témák

A Fővárosi Törvényszék első fokú, nem jogerős ítélete szerint a Magyar Nemzeti Banknak ki kell adnia az MKB Bank Zrt. részvényeinek értékesítésével kapcsolatos közérdekű adatokat - közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel csütörtökön. A tájékoztatás szerint a magánszemély felperes idén április 5-én közérdekű adatok megismerése iránti igénnyel fordult az alpereshez, az MKB Bank Zrt. vevőinek, illetve vagyonkezelőjének - a Blue Robin Investments SCA, a Minerva Tőkealapkezelő Zrt., valamint a Pannónia Nyugdíjpénzt...

Mától lehet jelentkezni az MKB FinTech Akadémiájára, amely a bank négy lépcsőből álló FinTech Programjának első pillére. A kezdeményezés alapvető célja egy 21. századi digitális bank felépítése partneri együttműködéséken keresztül.

Az ALTEO Group anyavállalata – az ALTEO Energiaszolgáltató Nyrt. – részvényeinek nyilvános forgalomba hozatala 2016. szeptember 26-án kezdődik és legkésőbb október 17-ig tart. A tranzakció célja tőkeemelés, melynek keretében új ALTEO részvényeket értékesítenek.