Legfontosabb témák

Ennek a cégnek a kezében van a Hunguest Hotels 70 és az Opimus 40 százaléka.

Továbbra sem oldódott meg a Buda-Cash-ügyfelek Saxo Bankkal szembeni problémája, miközben a PSFN egy újabb felszólításban azt kéri a dán bankkal kapcsolatban álló buda-cashes ügyfelektől, hogy...

Tucatnyi alap vonzott az idén tízmilliárd forintnál is több megtakarítást. A legnépszerűbbek az ingatlanalapok, a toplistán még abszolút hozamú alapok szerepelnek nagyobb számban.

Egy dán bank hibája miatt veszítettek vagyonokat a cég ügyfelei, de nem áll ki mellettük senki.

A befektetési alapok vagyona 62 milliárd forinttal, 1,1 százalékkal emelkedett áprilisban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz) csütörtökön az MTI-vel.

A befektetési alapok vagyona 62 milliárd forinttal, 1,1 százalékkal emelkedett áprilisban - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége.

A befektetési alapok vagyona 62 milliárd forinttal, 1,1 százalékkal emelkedett áprilisban – közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (Bamosz).

Közép-Európában Magyarország lett Kína első számú gazdasági partnere, és ezek szerint ezt a címet meg is fogjuk őrizni.

Közép-európai összevetésben Magyarországra érkezik a legtöbb kínai befektetés, és nálunk nő a legnagyobb ütemben a kínai turisták száma.

Az OTP Ingatlanbefektetési Alap április folyamán megvásárolta a Futureal-csoporttól a Csepel-sziget legnagyobb bevásárló központját, a Sziget-Centert. A tranzakció az egy héttel ezelőtt bejelentett Corvin Skypark adásvételével együtt került megkötésre, és az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. folyamatos portfoliófejlesztési stratégiájának része.

A Váci Greens „B” épületének sikeres akvizícióját követően lezárta a második adásvételi szerződését a hazai piac legújabb prémium ingatlanbefektetési alapját jegyző OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.: áprilisban a több mint 25 000 négyzetméter alapterületű, Corvin Skypark irodaházzal bővítette a Prime Alap portfolióját. A Futureal-csoport által fejlesztett épületet technológiai és kutatás-fejlesztési igényekre tervezték.