A norvég állami nyugdíjalapnak annyit pénze van már, hogy változtatnia kell befektetési szabályain. Máskülönben nem tudja majd mibe tenni a felhalmozott vagyont. A Norvég Állami Nyugdíjalap által kezelt ... ...

Aláírta a Mátrai Erőmű 72,66 százalékos tulajdonrészének adásvételi megállapodását az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-vel; a tranzakciót várhatóan 2020. első negyedévében zárják, ahhoz hazai és Európai Uniós hatósági engedélyek szükségesek - közölte az Opus Global hétfőn az MTI-vel.

Adásvételi megállapodást írt alá az Opus Global Nyrt. és a STATUS Energy Magántőkealap kezelője az OPUS GLOBAL Befektetési Alapkezelő Zrt. a Mátrai Erőmű Zrt. 72,66%-os tulajdonrésze eladásáról az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-vel (MVM). A tranzakció 2020. első negyedévében történő zárásához hazai- és Európai Uniós hatósági engedélyek szükségesek. Az Opus Global Nyrt. számára az energetikai divízió kiemelt terület marad, a társaság a megújuló energiaforrásokra, a hálózati eszközökre és a kereskedelemre koncentrál.

Aláírta a Mátrai Erőmű 72,66 százalékos tulajdonrészének adásvételi megállapodását az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-vel; a tranzakciót várhatóan 2020. első negyedévében ... ...

A következő napokban új csúcsra emelkedhet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a BUX az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. Varga Zoltán csütörtökön az MTI-nek eljuttatott kommentárjában közölte, a szerdai kereskedésben ismét a vevők uralták a parkettet a magyar tőzsdén, a technikai kép alapján reális esély van rá, hogy a 46 031 pontnál beállított történelmi ...

A befektetési alapoknak fontos helye van egy befektetési portfólióban, ám a siker érdekében fontos néhány dologgal tisztában lennie annak, aki itt fialtatná pénze egy részét! 1. A legfontosabb: ne a múltbeli hozamok alapján dönts -> elsődleges szempontok a választáshoz: hosszú távon jó-e az alapkezelő teljesítménye (hogyan viszonyul az adott kategória átlagához), milyen méretű az alap […] The post 10 praktikus tipp befektetési alapokhoz appeared first on Bankmonitor.hu.

Kilencszázmillió euróval támogatja a Banca Popolare di Barit a római kormány. Hivatalosan nem állami segítségről van szó, mivel az összeget a gazdasági minisztériumhoz tartozó egyik befektetési alap kapja meg, és ez hajt végre tőkeemelést.

Novemberben 1,5 százalékkal, 91 milliárd forinttal emelkedett a befektetési alapokban kezelt vagyon, a hónap végén a BAMOSZ-tagok együttesen 6281 milliárd forintot kezeltek - közölte a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) az MTI-vel hétfőn.

A BAMOSZ-tagok együttesen 6281 milliárd forintot kezeltek.

Novemberben 1,5 százalékkal, azaz 91 milliárd forinttal növekedett a befektetési alapokban kezelt vagyon.

Novemberben 1,5 százalékkal, azaz 91 milliárd forinttal növekedett a befektetési alapokban kezelt vagyon.

Az archívumunkból: Az agy nem befektetési döntésekre való Az emberi agy a testsúlyunk két százalékát teszi ki. Viszont oxigén és energiafelhasználásunk akár 20 százalékát is... The post Gondolkodni fárasztó appeared first on alapblog.

Az énekesnő szerint a befektetési alapok a hibásak, amiért zaklatója szerezte meg a régi albumait.

Egy német befektetési alap mindenkit lekörözött az idén.

2020-ban a pénzügyi motivációjú kibertámadók a befektetési alkalmazásokat, az online pénzügyi adatfeldolgozó rendszereket és a feltörekvő kriptovalutákat kezdhetik célba venni, emellett térítés ellenében hozzáférést biztosíthatnak a banki infrastruktúrákhoz, továbbá a mobilbanki malware-ek új válfajait fejleszthetik ki kiszivárgott forráskód alapján. Ezek a Kaspersky főbb előrejelzései a fenyegetési környezet várható alakulásáról a pénzügyi szektorban.