A mediterrán országok a legkedveltebb célpontok, de Ausztriába, Liechtensteinbe és Svájcba a téli hónapokban is szívesen utaznak.

Izmosodik a böngésző követésvédelme, a legújabb főverzióval.

A holland a Red Bulll színeiben száll harcba a bajnoki címért.

Kell-e fizetni Svájcban az autópálya használatért? Mennyibe kerül és milyen típusú autópálya matricák vannak Svájcban 2020-ban?

Magyarországon valamivel több, mint hat ápoló jut ezer lakosra, Németországban 12, Svájcban 16.

Ha az idei évet úgy tesszük mérlegre, hogy mennyire hozott szerencsét a disznó, legalábbis felemás lesz a kép. Az újévi malacban bízva a mohácsi vágóhídon jártunk, megmutatjuk, milyen is a szép abból a húsból, amely akkora felfordulást okozott a világban.

A klímaváltozás elleni harcban rendre az államok szerepét hangsúlyozzák, de valójában minden a cégeken múlik. Most 35 ezer milliárd dollárnyi tőke intett be a legnagyobb kibocsátóknak, és ennek még érdemi ... ...

Azonnali cselekvésre van szükség a klímaváltozással kapcsolatban, amit leginkább a fiatalabbaktól várnak a magyarok. A klímaharcban jelentős szereplőnek számító Greta Thunberg hazai ismertsége egyelőre igencsak alacsony - derül ki egy friss hazai kutatásból. A fő bűnösnek nem az egyéni fogyasztást, hanem az ipari cégeket tartják a megkérdezettek, akik a jövőben forróságot, járványokat vizionálnak. Ötből négyen kifejezetten aggasztónak tartják a klímahelyzetet.

Magyarországi pozíciójuk megerősítését követően a vezető hazai e-kereskedők régiós szereplővé váltak – derül ki a Marketing&Média kommunikációs szaklap által a hazai digitális piac legmeghatározóbb 25 személyéről összeállított toplistából. A digitális világ több területéről készült rangsor első helyezettje 2019-ben is Palocsay Géza, a Jófogás.hu és a Használtautó.hu oldalakat működtető Adevinta ügyvezető igazgatója.

Iparági összefogás indul az okosotthont célzó IoT szabványok ráncba szedésére.

Több településen is magas a légszennyezettség a szálló por miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel. A tájékoztatás szerint Sajószentpéteren egészségtelen volt a levegő minősége. További öt település – Dunaújváros, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok és Salgótarján – levegőminősége volt kifogásolt a levegőhigiénés index alapján. A meteorológiai előrejelzés alapján a következő napokban javulás nem ...

A Legfőbb Ügyész csatlakozott az elektronikus bizonyítékokkal kapcsolatos uniós kezdeményezéshez.

A Transmashholding Hungary Kft. és az Egyiptomi Államvasutak közötti szerződés alapján készülő új vasúti szerelvények gyártása újabb perspektívákat hoz a magyar export globális értékláncba történő integrálódásában.

Mire számíthatnak a budapestiek a januártól?

A Startup Campus és Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA)  együttműködésében hat hazai fintech cég kapott lehetőséget, hogy részt vegyen a pénzügyi világ egyik legfontosabb innovációs eseményén, a londoni Fintech Connecten. A brit piacban érdekelt startupok nem csak a globális pénzügyi innováció legfrissebb trendjeibe láthattak bele, hanem saját termékük helyi bevezetéséhez is hasznos tapasztalatokat gyűjthettek. A december ...