Legfontosabb témák

De vajon el tudna helyezkedni?...

Jövő júliustól óriási mennyiségben jut azonnali információkhoz az adóhatóság a vállalkozások számlázási tevékenységéről, ez pedig új lehetőséget jelent a gazdaság fehérítésére. Ilyen tömegű adat...

A Kopint-Tárki vezérigazgatója szerint a gazdaság fehéredik, de a feketegazdaságban még mindig jelentős tartalékok vannak. Palócz Éva az InfoRádió Aréna című műsorában azt is elmondta, cégük nem változtat a gazdasági növekedésre vonatkozó előrejelzésén

Az Europol szoros kapcsolatban áll a vírusfertőzéseket bejelentő országokban működő bűnüldöző hatóságokkal és a fontosabb ipari partnerekkel a hackertámadás hatásának felmérése, a teendők összehangolása és az „erő egyesítése” érdekében – közölte Rob Wainwright, az Europol ügyvezető igazgatója szerdán.

A román korrupcióellenes harc bebizonyította hatékonyságát, Bulgária pedig meg akarja honosítani annak alapelveit - hangsúlyozta szerdán Rumen Radev bolgár elnök, miután Klaus Iohannis román...

A román korrupcióellenes harc bebizonyította hatékonyságát, Bulgária pedig meg akarja honosítani annak alapelveit - hangsúlyozta szerdán Rumen Radev bolgár elnök, miután Klaus Iohannis román...

Hatvan évvel ezelőtt, 1957 júliusában árnyékban 37 fokot mértek Budapesten. A napon pedig 45-öt. A korabeli Filmhíradó összeállításából kiderül, hogyan védekezett a főváros lakossága a rekkenő hőség ellen. Van, ami nem sokat változott az elmúlt évtizedekben.

Állami felszámolót jelöltek ki a nagykereskedelmi kft.-hez.

Az új felszámoló a budapesti Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft., a felszámolóbiztos Vályi Attila.

Új felszámolót jelöltek ki a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-hez, mert a kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetnek minősítette az adóst - erről szóló végzését a Cégközlöny honlapján tette közzé a Balassagyarmati Törvényszék. A Palóc Nagykereskedelmi Kft. Nógrád megye legnagyobb foglalkoztatója volt.

Napokon belül csődvédelmet kérhet a Takata japán légzsákgyártó cég hazájában és az Egyesült Államokban is.

Nehéz helyzetbe került mintegy 70, Magyarországon végzett, klinikai pszichológusnak készülő norvég fiatal, és egyelőre nem látszik, hogyan fog megoldódni kálváriájuk - számolt be a Magyar Nemzet.

Megkezdik a felszámolás alatt álló salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetését, az elmaradt bérek rendezéseként az első körben több mint 121 millió forintot fizetnek ki 359 munkavállalónak - tájékoztatta a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási főosztályának vezetője kedden az MTI-t.

Megkezdik a Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetését.

Megkezdik a felszámolás alatt álló salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetését, az elmaradt bérek rendezéseként az első körben több mint 121 millió forintot fizetnek ki 359 munkavállalónak ... ...

Megkezdik a felszámolás alatt álló salgótarjáni Palóc Nagykereskedelmi Kft. dolgozóinak kifizetését, az elmaradt bérek rendezéseként az első körben több mint 121 millió forintot fizetnek ki 359 munkavállalónak – tájékoztatta a Nógrád Megyei Kormányhivatal foglalkoztatási főosztályának vezetője kedden az MTI-t.

A Facebook után a Google is felveszi a harcot a világhálón a szélsőséges, vagy a terrorizmushoz köthető tartalmak ellen, ezek minél gyorsabb eltávolítását ígérve.

Az alacsony hitelpenetráció miatt jelentős növekedési potenciált lát a román piacban Diósi László, az OTP Romania vezérigazgatója, aki lapunknak azt mondta: az új értékesítések már most az előző években elértnek a dupláját teszik ki. A román bankrendszer mutatói látványosan javultak, a makrogazdasági adatok kedvezők, kockázatot a költségvetés magas hiánya jelent.

A volt dolgozók állami pénzből, a bérgarancia-alapból kapják meg az elmaradt fizetésüket.

Adófizetők állják a cechet a Palóc Nagyker bedőlése után, ezt is jelenti a kiemelt minősítés.

Stratégiailag kiemelt céggé nyilvánította a kormány a felszámolás alatt lévő, korábban a CBA-hoz tartozó Palóc Nagykereskedelmi Kft.-t.

Svájcban gyorsult a fogyasztói árak éves szintű emelkedése májusban.