Legfontosabb témák

A Startup Campus és Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA)  együttműködésében hat hazai fintech cég kapott lehetőséget, hogy részt vegyen a pénzügyi világ egyik legfontosabb innovációs eseményén, a londoni Fintech Connecten. A brit piacban érdekelt startupok nem csak a globális pénzügyi innováció legfrissebb trendjeibe láthattak bele, hanem saját termékük helyi bevezetéséhez is hasznos tapasztalatokat gyűjthettek. A december ...

Le tudja győzni egy gonosz multi az általa teremtett szemétszörnyet, vagy nem is erről szól ez a történet, hanem a profitról, ami megmentheti a világot? A Nestlé új csomagolástudományi kutatóintézetében jártunk Svájcban, és a légkörbe küldtünk pár száz kiló széndioxidot.

A 2015-ben kötött párizsi klímaegyezmény hatodik cikke kimondja: a fejlett országoknak segítenie kell a fejlődőket a klímaválság hatásainak kezelésében.

A főműsoridős időszakban minden este az RTL Klub fölényesen nyerte a nézettségi versenyt, pedig a TV2 előzetesen úgy tűnt komoly arzenállal indul harcba az év végén. Ezzel szemben nem csak a hétköznapokon, de immár vasárnap sem sikerült tartaniuk a tempót.

Emlékérmet készítenek Svájcban Roger Federer tiszteletére, de csupán ötvenötezret.

Húszéves fegyházbüntetés fenyegeti a 73 éves Bruce Bagley-t, mert a New Yorki korrupcióellenes ügyészség azzal vádolja, hogy a Miamiban oktató professzor dollármilliókat mosott tisztára Svájcban és az Egyesült Arab Emirátusokban.

A miniszterelnök a NOB vezetőivel találkozik Lausanne-ben.

Többek között a cukorbetegség visszaszorítása és a szeméthegyek ellen, valamint a tiszta energiáért, azaz egy fenntartható, zöldebb világért szállhatnak harcba a magyar megtakarítók.

A cégek számára létfontosságú, hogy hozzáférjenek a mindennapi üzleti tevékenységük és hosszú távú beruházásaik finanszírozásához szükséges forrásokhoz. Egyebek mellett ezzel indokolta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az idén tavasszal közzétett, 330 napos versenyképességi programjában, hogy életet kell lehelni a hosszú évek óta tetszhalott állapotban lévő hazai vállalati kötvénypiacba.

Megtakarításainkkal szállhatunk harcba egy fenntarthatóbb jövőért.

2020 megkezdi a működését az első latin-amerikai adatfeldolgozó központ is Sao Paulóban.

A klímaváltozás ellen, a tisztább levegőért, a megújuló energiákért szállhatnak harcba a befektetéseik segítségével a megtakarítók. A K&H Alapkezelőnél elindultak a fenntartható fejlődés befektetési (FFB) alapok.

Kilenc éve nem változtattak a horgászjegyek árán, ezért szükség volt a rendezésére.

A szakember szerint a 158 forintos kilónkénti ár irreális, 250-300 forint alatt veszteséget termelnek.