Legfontosabb témák

Menesztették posztjáról Danny Blindet, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

A brit belügyminiszter szerint a közösségi médiaportáloknak a jelenleginél aktívabban fel kell lépniük az online felületeikkel visszaélő terroristák ellen.

Magyarország is versenyben van az amerikai elektromosautó-gyártó, a Tesla Európába tervezett összeszerelő üzemének helyszíneként, a magyar illetékesek már tavaly tárgyaltak erről a cég képviselőivel.

Lengyelország a médiapiac dekoncentrációját tűzte ki célul mind a nyomtatott sajtó, mind az internetes tartalomszolgáltatás, a rádió és a televízió esetében.

A globális energiafelhasználásból származó szén-dioxid-kibocsátás szintje 70 százalékkal is csökkenthető lenne 2050-ig a maihoz képest, 2060-ra pedig teljes mértékben meg lehetne szüntetni a légkör...

Vajon mennyit adnak az Aldi, Lidl, Tesco dolgozóinak?...

A Brexit miatt költözni kényszerülő Európai Bankhatóság Frankfurtba helyezheti át székhelyét, mivel az európai bankpiac felügyeletét ellátó másik fontos szerv, a pénzügyi fogyasztóvédelmi hatóság...

Újabb figyelmeztetés érkezett az amerikai piacról: az Absolute Strategy Research társalapítója és befektetési főelemzője úgy véli, hogy túlfutottak az amerikai részvények és a jelenlegi árazás már...

A kelet-nyugati bérharc újabb fejezetébe nagyon beleálltak az osztrákok, szúrja a szemüket, hogy 120 eurót fizetnek azért, amire a magyar állam szerint 40 is elég.

Felszámolás kezdődik a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél, mert a csődeljárás ideje alatt a cég nem tudott megegyezni a hitelezőivel. A vállalkozás volt Nógrád megye legnagyobb munkáltatója.

A Palóc Nagyker a kormány kereskedelempolitikájának első áldozata, valaha több mint 80 CBA-t üzemeltetett Észak-Magyarországon.

Felszámolás kezdődik a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél, mert a csődeljárás ideje alatt a cég nem tudott megegyezni a hitelezőivel - tájékoztatta az MTI-t Demeter László a Kereskedelmi ... ...

Felszámolás kezdődik a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél, mert a csődeljárás ideje alatt a cég nem tudott megegyezni a hitelezőivel – tájékoztatta az MTI-t a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Nógrád megyei titkára hétfőn. Demeter László elmondta: a legnagyobb hitelezők, a bankok nem fogadták el a Palóc Nagykereskedelmi Kft. által előterjesztett csődegyezségi ajánlatot, így csődegyezségre nem került ...

Felszámolják a Palóc Nagykereskedelmi Kft.-t, nem tudtak megegyezni a hitelezőkkel.

Nem tudtak megegyezni a hitelezőkkel, elindult a felszámolási eljárás a Palóc Nagykereskedelmi Kft. ellen.

Felszámolás kezdődik a salgótarjáni székhelyű Palóc Nagykereskedelmi Kft.-nél, mert a csődeljárás ideje alatt a cég nem tudott megegyezni a hitelezőivel - tájékoztatta az MTI-t a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének Nógrád megyei titkára hétfőn.

A svájci jegybank nem változtatott a negatív alapkamaton csütörtöki monetáris politikai ülésén. Az elemzői várakozásoknak megfelelően a látra szóló betéti kamatot mínusz 0,75 százalékon, a három havi svájci ... ...

Válságba jutott a magyarországi struccágazat, jelentősen visszaesett a kereset, csökkentek az értékesítési árak, a haszon főként a szlovák, román, olasz és cseh feldolgozóké, ezért egyre kevesebben foglalkoznak Magyarországon strucctartással - számolt be Zoufal Béla, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason élő strucctartó az MTI-nek.

Akár mind a négy magyar Bajnokok Ligája-csapat eljuthat a négyes döntőig, de szponzori bevételek és állami támogatás nélkül a férfiaknál a Veszprém és a Szeged, a nőknél pedig a Győr és az FTC sem lehetne ilyen eredményes

Ha az újabb ötlet valósággá válik, a vásárlóknak egy kicsit megint rosszabb lesz. De nem csak nekik. Baráti cégnek is jut a multikra zúduló kormányzati össztűzből.

Több markáns véleményt is mondtak a vásárlók lapunknak annak kapcsán, hogy a kormány ismét a külföldi boltláncok megregulázására készül. Összegezve az elhangzottakat: a vevők többségét nem az érdekli ... ...

Idén 121 magyar borászat 888 bormintáját értékelik a CBA 11. országos borversenyén. Az ebben az évben először a Magyar Bor Akadémia védnökségével zajló eseményre csütörtökön került sor Alsónémediben.

A Reuters hírügynökség értesülései szerint Washington azt fontolgatja, hogy akár további ezer katonát küld az Iszlám Állam elleni harcba.

Megugrott az infláció Svájcban: a fogyasztói árak havi összevetésben közel öt éve, éves szinten pedig 2011 ősze óta nem emelkedtek ilyen gyors ütemben, mint februárban.

A svájci fogyasztói árak havi összevetésben közel öt éve, éves szinten pedig 2011 ősze óta nem emelkedtek ilyen gyors ütemben, mint februárban - írja az MTI. A szövetségi statisztikai hivatal szerdán közölte ... ...

A befektetők egyre több pénzt fektetnek a régió hotelpiacába, a kereslet a valaha mért legmagasabb.

Sérti az uniós szabályokat, mégsem indul eljárás az internetáfa magyarországi csökkentése miatt - értesült a hvg.hu brüsszeli forrásból.

A pozitív kommunikáció jegyében egy pozitívan gondolkodó pénztárosnő mondja el a CBA új imázsfilmjében, mennyire szeret ott dolgozni, persze dalban és táncra perdülve.