Legfontosabb témák

Azt már tudjuk, hogy 98 esetben felmentést adtak a 400 négyzetméteres határ alól, csak azt nem, kinek.

Irodaházzá alakítja a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Centert a WING. A több mint 20 ezer négyzetméteres épület Skylight CITY néven épül újjá. Az előkészítő munkák elkezdődtek, az...

Irodaházzá alakítják át a korábban hosszú ideig üresen kongó Material Center volt lakberendezési plázát a Róbert Károly körútnál.

Csak hazai munkaerőt foglalkoztathatnak a sivatagi királyság plázáiban a munkaügyi minisztérium döntésének értelmében.

Nem dolgozhatnak többé külföldiek Szaúd-Arábia bevásárlóközpontjaiban, csak hazai munkaerőt foglalkoztathatnak a sivatagi királyság plázáiban a munkaügyi minisztérium döntésének értelmében.

Az áruházláncok egy része feltehetően a plázastop miatt válna meg több beépítetlen telkétől. Az Aldi például hét vidéki ingatlant eladásra, egy budapestit pedig kiadásra kínál.

Ön örülne, ha ismét lenne egy nap, amikor minden bolt be lenne zárva, avagy másképp fogalmazva minden kiskereskedelmi dolgozónak pihenőnapja lenne? A kormány legújabb tervei szerint ismét hozzányúlnának ... ...

A vasárnapi referendum kiélezett eredményét tükrözte a hétfői török sajtó: a kormánypárti lapok "Törökország győzelmét" ünnepelték, az ellenzéki újságok az állítólagos választási csalást és az elnöki rendszert bírálók erejét emelték ki.

Meghalt egy ember hétfő este Budapesten, a Mammut II. bevásárlóközpontban. A férfi az egyik emeletről vetette le magát, az eddigi információk szerint öngyilkossági szándékkal – írta a 24.hu.

A multikat büntetni szándékozó intézkedések a hazai kis- és középvállalkozásokat tehetik tönkre, mert a nagyvállalkozások tőkeerősek és kibírják a mostani szankciókat - hangsúlyozta az InfoRádióban a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára.

Valójában a kis magyar üzletek járhatnak a legrosszabbul a multinacionális cégek megsarcolásával.

Visszatért a kiskereskedelmet sújtó, egy hónapja napvilágot látott javaslatcsomag. Az új verzió szerint korlátoznák a kiskereskedelmi láncok reklámköltését, betiltanák az ingyenes reklámújságokat, csendben visszahoznák a vasárnapi zárva tartást és kötelező létszámbővítést – vagy helyette büntetőadót vezetnének be a legújabb, kiskereskedelmi láncokat sújtó törvénytervezet szerint. A javaslatok egy része mérettől függetlenül minden boltost érint.

Új adót vetnek ki a kereskedelmi láncokra, és rávennék a boltokat, hogy saját maguktól zárjanak be vasárnap, ha a most kiszivárgott formában valósul meg a kormány terve.

A kötbérből viszont sokat bukna az önkormányzat.

Megnyitott az első olyan pláza, ahol kizárólag újrahasznosított termékeket árulnak. Az egyik osztályon leadhatjuk, ami már nem kell, a többi tizennégy szaküzletben pedig megvehetjük, amire szükségünk van, a bútortól az it-cuccokig.

A hirdetés szerint a CINEMApink lesz az üzemeltető....

Hamarosan újra megnyitja kapuit a látogatók előtt a Mammut felújított mozija. A bevásárlóközpont Facebook oldala egy nyereményjáték keretében kínál mozijegyeket a megújult környezetben induló...

Beleegyeznének a nagyobb kereskedelmi vállalatok a kormány azon elképzelésébe, miszerint a jövőben havonta két szabad hétvége járna a bolti alkalmazottaknak – értesült a Magyar Idők.

Hamarosan havi két szabad hétvége járhat az áruházláncok dolgozóinak - írja a Magyar Idők.

A keddi alapkőletétellel hivatalosan is megkezdődött a XIII. kerületi Klapka szolgáltatóház építése, ami várhatóan 2018. III. negyedévére készül el. A bruttó tízezer négyzetméteres komplexumban...

A bérpótlék viszont nem biztos, hogy emelkedik majd....

A Magyar Nemzet arról ír, ellátási gondok vannak az óvodás, iskolás cukorbetegeknél. A Világgazdaság cikke szerint a vidéki és a fővárosi regionális cégeknél is kevés az autóbuszvezető.