Legfontosabb témák

 Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát vasárnap a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI pénteken.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten vasárnap és hétfőn a Nagy Futam rendezvény miatt, a változások érintik a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyes járatait is.

Azt már tudjuk, hogy 98 esetben felmentést adtak a 400 négyzetméteres határ alól, csak azt nem, kinek.

Irodaházzá alakítja a korábban kereskedelmi ingatlanként működő Material Centert a WING. A több mint 20 ezer négyzetméteres épület Skylight CITY néven épül újjá. Az előkészítő munkák elkezdődtek, az...

Irodaházzá alakítják át a korábban hosszú ideig üresen kongó Material Center volt lakberendezési plázát a Róbert Károly körútnál.

Borongós, szeles, hűvös időre számíthatunk a hét utolsó napján.

Csak hazai munkaerőt foglalkoztathatnak a sivatagi királyság plázáiban a munkaügyi minisztérium döntésének értelmében.

Nem dolgozhatnak többé külföldiek Szaúd-Arábia bevásárlóközpontjaiban, csak hazai munkaerőt foglalkoztathatnak a sivatagi királyság plázáiban a munkaügyi minisztérium döntésének értelmében.

Az áruházláncok egy része feltehetően a plázastop miatt válna meg több beépítetlen telkétől. Az Aldi például hét vidéki ingatlant eladásra, egy budapestit pedig kiadásra kínál.

Ön örülne, ha ismét lenne egy nap, amikor minden bolt be lenne zárva, avagy másképp fogalmazva minden kiskereskedelmi dolgozónak pihenőnapja lenne? A kormány legújabb tervei szerint ismét hozzányúlnának ... ...

A vasárnapi referendum kiélezett eredményét tükrözte a hétfői török sajtó: a kormánypárti lapok "Törökország győzelmét" ünnepelték, az ellenzéki újságok az állítólagos választási csalást és az elnöki rendszert bírálók erejét emelték ki.

Vasárnap tartják az Élet menetét Budapesten. A holokauszt áldozataira emlékező menet délután indul a Cipők a Duna-parton emlékműtől, és a pesti alsó (idősebb Antall József) rakparton, majd a Lánchídon keresztül a Clark Ádám térre érkezik.

Hidegfrontot, szeles húsvétvasárnapot jelez az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Április 16-án, vasárnap hajnalban szünet lesz a CIB Banknál. A bankkártyákat és egyéb szolgáltatásokat sem lehet majd használni - értesült a pénzcentrum.hu. A CIB Bank közleménye szerint április 16-àn ... ...

Meghalt egy ember hétfő este Budapesten, a Mammut II. bevásárlóközpontban. A férfi az egyik emeletről vetette le magát, az eddigi információk szerint öngyilkossági szándékkal – írta a 24.hu.

A multikat büntetni szándékozó intézkedések a hazai kis- és középvállalkozásokat tehetik tönkre, mert a nagyvállalkozások tőkeerősek és kibírják a mostani szankciókat - hangsúlyozta az InfoRádióban a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára.

Valójában a kis magyar üzletek járhatnak a legrosszabbul a multinacionális cégek megsarcolásával.

Visszatért a kiskereskedelmet sújtó, egy hónapja napvilágot látott javaslatcsomag. Az új verzió szerint korlátoznák a kiskereskedelmi láncok reklámköltését, betiltanák az ingyenes reklámújságokat, csendben visszahoznák a vasárnapi zárva tartást és kötelező létszámbővítést – vagy helyette büntetőadót vezetnének be a legújabb, kiskereskedelmi láncokat sújtó törvénytervezet szerint. A javaslatok egy része mérettől függetlenül minden boltost érint.

Új adót vetnek ki a kereskedelmi láncokra, és rávennék a boltokat, hogy saját maguktól zárjanak be vasárnap, ha a most kiszivárgott formában valósul meg a kormány terve.

A felsőoktatási törvény módosítása elleni kezdeményezett demonstrációt az Oktatási Szabadságot csoport Budapesten, a Várkert bazár bejáratánál, vasárnap délután. A tüntetésről drónfelvétel is készült.

Az idén április 9-ére esik virágvasárnap, a húsvétot megelőző negyvennapos böjt utolsó hetének, a nagyhétnek a kezdete. A keresztény világ ezen a napon emlékezik meg Jézus Jeruzsálembe való bevonulásáról.

A kötbérből viszont sokat bukna az önkormányzat.

Ismét tüntetést hirdetett meg az Oktatási Szabadságot nevű csoport a CEU-ért: vasárnapra, délután öt órától a Clark Ádám térre szervezték az eseményt.

Megnyitott az első olyan pláza, ahol kizárólag újrahasznosított termékeket árulnak. Az egyik osztályon leadhatjuk, ami már nem kell, a többi tizennégy szaküzletben pedig megvehetjük, amire szükségünk van, a bútortól az it-cuccokig.

A hirdetés szerint a CINEMApink lesz az üzemeltető....

Hamarosan újra megnyitja kapuit a látogatók előtt a Mammut felújított mozija. A bevásárlóközpont Facebook oldala egy nyereményjáték keretében kínál mozijegyeket a megújult környezetben induló...

Beleegyeznének a nagyobb kereskedelmi vállalatok a kormány azon elképzelésébe, miszerint a jövőben havonta két szabad hétvége járna a bolti alkalmazottaknak – értesült a Magyar Idők.

Hamarosan havi két szabad hétvége járhat az áruházláncok dolgozóinak - írja a Magyar Idők.

A keddi alapkőletétellel hivatalosan is megkezdődött a XIII. kerületi Klapka szolgáltatóház építése, ami várhatóan 2018. III. negyedévére készül el. A bruttó tízezer négyzetméteres komplexumban...

A bérpótlék viszont nem biztos, hogy emelkedik majd....

A Magyar Nemzet arról ír, ellátási gondok vannak az óvodás, iskolás cukorbetegeknél. A Világgazdaság cikke szerint a vidéki és a fővárosi regionális cégeknél is kevés az autóbuszvezető.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani demonstráció miatt vasárnap délután - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel. Vasárnap 16 és 20 óra között vonulásos demonstrációt tartanak a...

Nobel-díjasok, akadémikusok, neves közgazdászok, egyetemek, hallgatói önkormányzat is kiállít a Közép-európai Egyetem mellett, és a diákok sem hagyják magukat.

Oktatási Szabadságot nevű független kezdeményezés hirdette meg az eseményt a Facebookon.

Holnap este vonulásos demonstrációt szervez az Oktatási Szabadságot csoport.