100 dolláros olajárral riogatnak az elemzők.

A dél-koreai gyártó csaknem 24 milliárd dollár profitot könyvelhetett el, ami több mint 50 százalékos visszaesés a 2018-as szinthez képest.

Alig egy napig tartott az iraki célpontok elleni amerikai dróntámadás okozta részvény-árfolyamesések korrekciója. Az Irakban lévő amerikai támaszpontok kedd éjjeli iráni bombázása hatására a részvények ismét gyengültek, az olajárak 4 százalékkal drágultak, a menedékeszköz arany jegyzése pedig az 1600 dolláros lélektani határ fölé ment.

Az előzetes számok alapján 6,1 milliárd dolláros operatív eredményt ért el a Samsung.

Az alapjövedelem-hívő divatpápa Twitter-követőit szórja meg ingyenpénzzel. Azt akarja tesztelni, boldogabbak lesznek- ettől.

A cég bevétele 5,9 százalékkal, 229,5 ezer milliárd wonra (196 milliárd dollár) esett, ami 2016 óta a leggyengébb adat.

A dollárhoz képest erősödött, az euróval szemben gyengült a forint.

Elton John előadása közben ajánlott fel egy tetemes összeget a bozóttüzek megfékezésére, tette mindezt épp Sydney-ben.

A dollárhoz képest erősödött, az euróval és a frankkal szemben gyengült a forint kedd este óta szerda reggelig - írja az MTI. Röviddel reggel hét óra előtt az euró 331,59 forintra erősödött a kedd esti ... ...

Az év elején pillanatok alatt 100 dollárt erősödött az arany árfolyama, ami nem nevezhető szokványosnak. A fenyegető katonai konfliktuson túl is sokan látnak fantáziát a nemesfémben, de sok a szkeptikus hang, hogy képes lesz-e az arany megismételni a hét évvel korábbi remek évét.

A 2 milliárd dolláros üzem hivatalosan is megkezdte a gyártást

Közel hétéves csúcsra, 1570 és 1580 dollár közötti sávba emelkedett az elmúlt napokban az arany unciánkénti árfolyama, utoljára 2013 elején járt itt a nemesfém árfolyama - írja a Portfolio. Emellett már ... ...

Ha a Starlink beváltja a hozzá fűzött reményeket, százhúszmilliárd dollárral növeli a SpaceX értékét.

Novemberben két éve legkisebb import mellett a várnál kisebb deficitje alakult ki az Egyesült Államoknak a javak és szolgáltatások külkereskedelmi forgalmában a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézetei, a Bureau of Economic Analysis és a Census Bureau kedden publikált jelentése alapján. A jelentés szerint novemberben 3,9 milliárd dollárral, az előző havi 46,9 milliárd dollárról 43,1 milliárd ...

Kártérítést fizet az IKEA, mert agyonnyomott egy kisgyereket a komód.

A mintegy 2 milliárd dollárból felépített üzemben a Model 3 két típusát gyártják majd.

A magas kereslettel magyarázzák Európa első kannabisz ETF-jének elindítását. A hasonló alapok Észak-Amerikában népszerűek, sok százmillió dollárt kezelnek. Annak ellenére is, hogy a szektorban 2019 igencsak gyenge év volt. Aki azonban nagyon akart, eddig is tudott marihuána-részvényekre spekulálni – még Magyarországról is.

A 2016-os nagy Malm-visszahívás után is meghalt egy gyerek Kaliforniában, a szülőkkel most kártérítésről egyezett meg az Ikea.

Negyvenhatmillió dolláros kártérítést fizet az IKEA egy párnak, akiknek a gyermeke amiatt halt meg, mert a bútorgyártó vállat egyik komódja rádőlt.

Negyvenhatmillió dolláros kártérítést fizet az IKEA egy párnak, akiknek a gyermeke amiatt halt meg, mert a bútorgyártó vállat egyik komódja rádőlt.

2013 óta nem kellett annyit fizetni az aranyért, mint most, az árnövekedést a Közel-Keleten fokozódó feszültségek okozzák. A rúdarany ára hétfőn majdnem elérte az 1600 dollárt unciánként, miután Teherán a Kászim Szulejmáni kémfőnököt ért halálos amerikai dróntámadást követően bejelentette, a továbbiakban nem tartja magát a 2015-ös atomalkuhoz, és urándúsításba kezd. Ez 7 éves csúcsot jelent.

3108 milliárd dollárra bővült december végére.

Egy most született bírósági ítélet 46 millió dollár kártérítésre kötelezte az IKEA-t, mert a fiókos szekrénye halálos balesetet okozott - írta a BBC nyomán a 444.hu. Az Ikea Malm nevű, 32 kilós fiókos ... ...

Elemzők által vártnál nagyobb mértékben nőtt Kína devizatartaléka decemberben. A devizatartalékot kezelő szervezet (SAFE) kedden azt közölte, hogy a devizatartalék egy hónap alatt 12 milliárd dollárral ... ...

Az Ausztrál Biztosítási Tanács úgy értékelte, hogy az elmúlt két napban 485 millió dollárnyi kár keletkezett.

Most már a túl sok dollár jelent gazdasági problémát az országban.

Sok befektető játszik arra, hogy esni fog az árfolyam, az elmúlt fél évben ez nem jött be.

Sok befektető játszik arra, hogy esni fog az árfolyam, az elmúlt fél évben ez nem jött be.

Az ARD állítása szerint legalább 5,5 millió dollárral nem tud elszámolni az Aján Tamás vezette Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF). A német adó birtokába került dokumentumokból az is kiderül, hogy a világbajnoki vagy olimpiai érmet szerző súlyemelők majdnem felénél nem végeztek doppingtesztet a versenyidőszakon kívül. A Magyar Antidopping Csoport közleményben utasította vissza a vádakat.

A Disney Jégvarázs 2. című produkciója lett minden idők legnagyobb animációs kasszasikere: az alkotás globális jegyárbevétele a hétvégén elérte az 1,325 milliárd dollárt (391 milliárd forintot).

Jelentősen emelkedett tavaly az arany ára, a folyamat már 2018 végén elkezdődött. Nagyjából unciánként 1300-ról 1520 dollárra, ami 17 százalékot jelent. A kereslet részben a jegybankok tevékenységének eredménye, de az alacsony hozamkörnyezetben általában is vonzó lett az arany.

Az ausztrál kormány 1,4 milliárd dollárt szán a bozóttüzek okozta károk helyreállítására.

Várhatóan még hónapokig nem tudják eloltani a tüzet.

Az amerikai elnök több milliárd dolláros számlát nyújt be az arab országnak, ha Bagdad távozásra szólítja fel az amerikai katonákat.

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon hétfő reggel. Reggel hét órakor az eurót 329,77 forinton, a dollárt 295,39 forinton, a svájci frankot 304,08 forinton, a japán ... ...

A dollártízmilliós sikkasztással vádolt Carlos Ghosn volt Nissan-vezér megszökött Japánból, de ügye ezzel messze nem ért véget. Zöldsapkás, venezuelai arany és egy hangszerdoboz is előkerült a történetben. Hollywood már ugrásra készen áll.

Az USA tavaly jelentette be, hogy évi 2,4 milliárd dollár értékben bizonyos francia árucikkre jelentős pótlólagos vámot vetne ki.

Biztosítási szakértők szerint eléri a 600 millió ausztrál dollárt a most pusztító bozóttüzek okozta ingatlankárok értéke. Agusztus óta ugyanis mintegy 1300 otthon égett le Új-Dél-Wales, Victoria, Dél-Ausztrália ... ...

Biztosítási szakértők mintegy 600 millió ausztrál dollárra becsülik a most pusztító bozóttüzek okozta ingatlankárok értékét. A veszteségek növekvő száma ellenére a követelések mértéke elmaradh a 2009-es úgynevezett Fekete Szombat pusztításaitól, amikor is csak Victoria államban 1,7 milliárd dollárnyi kár keletkezett. 

Biztosítási szakértők mintegy 600 millió ausztrál dollárra becsülik a most pusztító bozóttüzek okozta ingatlankárok értékét. A veszteségek növekvő száma ellenére a követelések mértéke elmarad a 2009-es úgynevezett Fekete Szombat pusztításaitól, amikor is csak Victoria államban 1,7 milliárd dollárnyi kár keletkezett.

Biztosítási szakértők mintegy 600 millió ausztrál dollárra becsülik a most pusztító bozóttüzek okozta ingatlankárok értékét. A veszteségek növekedése ellenére a követelések mértéke egyelőre elmarad a 2009-es úgynevezett Fekete Szombat pusztításaitól, amikor is csak Victoria államban 1,7 milliárd dollárnyi kár keletkezett.

Jelentősen, 17-ről 11 ezermilliárd dollárra csökkent decemberre a negatív hozamú kötvényállomány.

A MOL decemberben 2,9 dollár/hordó finomítói és 250,9 euró/tonna petrolkémiai marzsról adott számot - olvashatjuk az ERSTE elemzői kommentjében.

Információink szerint februártól Novák Katalin lehet hazánk új külügyminisztere. Novák a legfőbb hazai összekötő az amerikai ultrakonzervatív, neoprotestáns fundamentalista szervezetek felé, amelyek a Családok Világkongresszusa hálózatain keresztül átláthatatlanul költenek dollármilliókat európai – köztük magyar – szélsőjobboldaliak és „családvédők” sztárolására. Káncz Csaba jegyzete.

Rekordösszegű adományt gyűjtött kampányára Bernie Sanders. Az amerikai demokraták elnökjelöltségére pályázó vermonti szenátor csütörtökön hozta nyilvánosságra, hogy az év utolsó három hónapjában több mint 34,5 millió dollárnyi adomány érkezett kampányának számlájára.

Erősödött a forint a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi piacon csütörtökön - írja az MTI. Este hét órakor az eurót 328,95 forinton, a dollárt 294,54 forinton, a svájci frankot 302,77 forinton ... ...

Az amerikai-kínai vámháború nemcsak a világkereskedelemre, hanem a devizapiacokra is komoly sokkhatást gyakorolt. Egyfelől a dollár erősödését, másrészről a jüan gyengülését kényszerítette ki, e lépések ... ...

A világ ötszáz leggazdagabb emberének javai tavaly összességében 25 százalékkal, 1200 milliárd dollárral nőttek, elérve az 5900 milliárd dollárt.

A Seasons címre hallgató széria a popsztár elvonulását majd dicsőséges visszatérését meséli el, mellesleg a 2020-ban érkező új albumot is reklámozza.

Sosem ültek még ennyi pénzen a magántőkealapok.

A frankhoz viszonyítva erősödött, az euróval és a dollárral szemben gyengült a forint csütörtök reggel a tavalyi utolsó, keddi kereskedési naphoz képest.

A frankhoz viszonyítva erősödött, az euróval és a dollárral szemben gyengült a forint csütörtök reggel a tavalyi utolsó, keddi kereskedési naphoz képest. Az euró jegyzése 330,58 forintról 331,11 forintra ... ...

A 28 éves brit énekes-szerző koncertjein összesen 2,6 millióan vettek részt. Magyarországi első koncertjén csaknem százezren buliztak a Sziget Fesztiválon.

A legfrissebb becslések szerint 2019-ben az iparág globális bevételei már elérhetik az 1,1 milliárd dollárt, és a teljes közönség megközelítheti az 500 millió embert.

5900 milliárd dollár a leggazdagabb ötszáz ember összvagyona.

25 százalékkal, vagyis 1200 milliárd dollárral nőtt a vagyonuk 2019-ben.

Összesen 5 900 milliárd dollárnyi, azaz 1 739 000 milliárd forintnyi a vagyonuk.