Legfontosabb témák

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 144,81 pontos, 0,42 százalékos csökkenéssel, 34 730,94 ponton zárt kedden.

Megszületett a munkaszüneti napok körüli munkarendek határozata a Nemzetgazdasági miniszter által. 2018-ban kevesebbet fogunk dolgozni, mint idén.

Részmunkaidőben dolgozók tízezrei érzik úgy, hogy több munkát is tudnának vállalni.

Hosszan tartó betegség után elhunyt Konyári János balatonboglári borász - közölte a Magyar Bor Akadémia.

Túllendült a válságon a magyar kerékpárgyártás, épp csak nem nekünk kellenek a bringák.

A Budapesti Értéktőzsde fő mutatója enyhén 0,06 százalékkal csökkenve 34 854 pontig mérséklődött negyed 12-ig 2,9 milliárd forintos forgalom mellett.

Különösen durva a helyzet Észak-Magyarországon....

35000 átlépése lenne a következő mérföldkő a hazai index kitartó emelkedésében.

Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki II. Erzsébet brit uralkodónak a Manchester Arena rendezvényközpontban hétfő éjjel történt robbantásos merénylet miatt.

Gyakorlatilag elfogyott a Nemzeti Eszközkezelő kerete, és még mindig több tízezer család van veszélyben.

Lelepleztek egy kiterjedt családi hálózatba, klánba szerveződött betörőbandát Münchenben, a bajor főváros rendőrségének hétfői adatai szerint a csoport kapcsolatba hozható a németországi lakásbetörések csaknem 20 százalékával.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 39,95 pontos, 0,11 százalékos emelkedéssel, 34 875,75 ponton, új történelmi csúcson zárt hétfőn. A részvénypiac forgalma 9,3 milliárd forint volt, a vezető részvények a Richter kivételével erősödtek a pénteki záráshoz képest. Schiller Robin, a KBC Equitas elemzője az M1 aktuális csatornán azt mondta, a hétfői kereskedés nem nevezhető kifejezetten ...

Európában bizonytalan vagy mínuszos volt a tőzsdeindexek többsége, az USA-ban azonban folytatódik a rali. Az arab országokkal kötendő fegyverszállítási megállapodások nyomán főleg a hadiipari részvények mentek fel. A dollár gyengécske, erős viszont a forint.

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn. A BUX pluszban végzett.

Több mint másfélmillió magyar él a legnagyobb nélkülözésben, de rajtuk kívül még egymillió embert fenyeget a szegénység. Különösen nagy bajban vannak a vidékiek, a nagycsaládosok és az egyedülálló szülők.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 39,95 pontos, 0,11 százalékos emelkedéssel, 34 875,75 ponton, új történelmi csúcson zárt hétfőn. A részvénypiac forgalma 9,3 milliárd forint volt, a vezető ... ...

Nem árulták el a feltételezett elkövetők állampolgárságát, de a vérségi kapcsolatok és házasságok révén szerveződött hálózat a németországi lakásbetörések ötödéért lehet felelős.

A Vállalkozz itthon, fiatal! elnevezésű program 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást ígért azoknak a fiataloknak, akik Budapesten vagy Pest megyében indítanának saját vállalkozást. A pályázás feltétele egy 8 hetes képzés elvégzése, amit az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) végez - ennek vezetőjét rúgta ki most a miniszter.

Korlátozottan sikeres a kormány az uniós ajánlások végrehajtásában. De néhány téren azért jó az irány.

A legmagasabb cégvezetői fizetések az Egyesült Államokban. Több tízmilliárd forintnak megfelelő összegekre készüljön fel.

Jót tett a zsarolóvírus a digitális pénznek, de azért még mindig jobb óvatosnak lenni vele.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a múlt heti három csúcsdöntést követően ma nyitásban tovább erősödött, de aztán megjelentek az eladók a parketten.

Riadót fújt a svájci konföderáció statisztikai hivatala. A most közzétett legfrissebb adatok szerint ugyanis a Svájcban szegénynek tekintettek aránya eléri a hét százalékot.

Meredeken emelkedik a virtuális valuta, a Bitcoin értéke, a hétvégén átlépte a kétezer dolláros álomhatárt is. Szakértők ugyanakkor óvatosságra intik a befektetőket.

Manapság az emberek többsége irodában dolgozik, így az irodai munka okozta betegségek tömegeket érintenek. Mutatunk nyolc dolgot, ami bizonyíthatóan veszélyezteti az ön egészségét.

Egyetlen piacról élő médiatermék sem lenne életképes az értékesítők munkája nélkül. Ez a feladatkör azonban sajátos személyiséget követel és igen összetett folyamatok kézben tartását igényli. Néhány műhelytitokba ... ...

Gyakran látunk manapság csúcsdöntés a hazai indextől.

További emelkedésre számít a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője. Rövid Szabolcs elmondta: fontos piacmozgató hír nem várható, a hangulat inkább optimista, így folytatódhat a magyar tőzsde jó teljesítménye. A szakértő úgy véli, hogy főként az OTP és a Richter esetében jöhet további emelkedés. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 306,95 pontos, ...

Májusban összesen 27 590 beteg várt műtétre, ami 202-vel kevesebb áprilishoz képest – derül ki a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adataiból.

Magyarországon világszínvonalú a szív- és érrendszeri betegek ellátása és kiváló eredményeink vannak a szívátültetés területén is, de még mindig jellemző, hogy sok, infarktuson átesett beteg nem szedi rendszeresen az életmentő gyógyszereit vagy interneten keringő tévhitek alapján „öngyógyít”.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 34 835,80 ponton zárta a hetet, ami 400,27 ponttal, 1,16 százalékkal haladja meg az előző hetit. A tőzsde forgalma enyhén emelkedett az egy héttel korábbihoz képest.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 34 835,80 ponton zárta a hetet, ami 400,27 ponttal, 1,16 százalékkal haladja meg az előző hetit. A tőzsde forgalma enyhén emelkedett az egy héttel korábbihoz képest.

Engedély nélküli géntechnológiai módosítással előállított narancssárga virágú petúniákat hoztak forgalomba több Európai Uniós tagállamban, köztük Magyarországon is. A genetikai szennyezés elhárítása érdekében ... ...

Nem zárták ki az orvosi kamarából (MOK) azt az onkológus nőgyógyászt, akit öt év felfüggesztett börtönre ítéltek, mert különböző összegeket kért a vizsgálatokért és a beavatkozásokért a betegektől. A MOK ... ...

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 306,95 pontos, 0,89 százalékos emelkedéssel, 34 835,80 ponton zárt pénteken, ami történelmi csúcsnak számít.

Sima és e-cigit is ezentúl csak külön erre a célra kijelölt helyiségekben lehet majd szívni.

Sima és e-cigit is ezentúl csak külön erre a célra kijelölt helyiségekben lehet majd szívni.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 306,95 pontos, 0,89 százalékos emelkedéssel, 34 835,80 ponton zárt pénteken, ami történelmi csúcsnak számít.

Sokat enyhültek a félelmek az amerikai politikai botránnyal kapcsolatban és pénteken is szépen emelkedtek a tőzsdék, a hetet mégis mínuszban zárták. A BUX ma is felülteljesítő volt és újabb rekordot döntött, a legnagyobb mértékben a Telekom emelkedett. Ismét 309 alatt az euró.

Európában jó volt ma a részvénypiaci hangulat, a vezető részvényindexek emelkedtek a mai kereskedésben. A magyar tőzsde is közel egy százalékot emelkedett. A digitális aranynak is nevezett Bitcoin...

Európában jó volt ma a részvénypiaci hangulat, a vezető részvényindexek emelkedtek a mai kereskedésben. A magyar tőzsde is közel egy százalékot emelkedett. A digitális aranynak is nevezett Bitcoin...

Magyarországon jogszabály tiltja a bankoknak, hogy negatív kamatlábat alkalmazzanak a lakossági betéteknél. Nyugat-Európa sok országában nincs ilyen korlátozás, náluk azonban egyszerűen nem merik...

Rövid korrekció után próbálhat magasabbra törni a hazai index.

Az utolsó hordónyi hulladék is bekerül a Bátaapáti Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló egyes kamrájába. A 2018-ban megnyíló második kamrában új módszer szerint helyezik majd el a paksi atomerőmű kis- ... ...

Szemtanúk elmondása szerint az 54 éves férfi egy konyhakéssel hajtotta végre tettét.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 382,36 pontos, 1,12 százalékos emelkedéssel, 34 528,85 ponton zárt csütörtökön, ezzel ismét történelmi csúcsot döntött.

Rohamosan csökken a lekötött betétek aránya a háztartások számlapénzein belül: az első negyedév végére mindössze 2758,5 milliárd forintot ért el ez az összeg, amely alig több mint 37 százalékos súlyt jelentett – derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) friss adataiból.

A Fülöp-szigetek kormánya úgy döntött, hogy a továbbiakban nem fogad el segélyt a Rodrigo Duterte elnök drogellenes kampányát bíráló Európai Uniótól (EU), és ezzel 250 millió eurótól (mintegy 77,5 milliárd forinttól) eshet el - mondta el Franz Jessen uniós nagykövet csütörtökön Manilában.

A világ leggazdagabbjai milliárdokat veszítettek.

05. 18. 09:04 Erős a BUX Portfolio

Tegnap rossz volt a hangulat a világ tőzsdéin, a fontosabb amerikai részvényindexek például 2 százalék körüli esést mutattak, miután Donald Trump körül újabb botrány van kialakulóban, ami...

34000 lehet nyomás alatt a csütörtöki kereskedésben is a hazai indexnél.

Nagy horderejű és jelentős szigorításokat magába foglaló rendeleten dolgoznak az Európai Unióban, amely, ha életbe lép, gyakorlatilag kivégzi a már eddig is "veszélyeztetett fajnak" titulálható hazai...

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 68,02 pontos, 0,20 százalékos emelkedéssel, 34 146,49 ponton zárt szerdán.

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók szerdán.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 68,02 pontos, 0,20 százalékos emelkedéssel, 34 146,49 ponton zárt szerdán.