Legfontosabb témák

A kajakos Takács Tamara és a kenus Devecseriné Takács Kincső pénteki, egyesbeli győzelme után szombaton párosban is győzni tudott a kajak-kenusok első Európa- és világbajnoki válogatóján, Szegeden.

44 év után szűnik meg a főszponzori szerződésük a NOB-bal.

Negyvenegy év után bontotta fel főszponzori szerződését a gyorsétteremlánc a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal.

Negyvenegy év után bontotta fel főszponzori szerződését a gyorsétteremlánc a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal.

Negyvenegy év után felbontotta főszponzori szerződését a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (NOB) a McDonald's gyorsétteremlánc. A NOB pénteki közlése szerint a felek megállapodtak az egyezség...

Legalább 42,8 milliárd brazil reálba, átszámítva 13,1 milliárd dollárba került a riói olimpia – állítja egy helyi lap, a Folha de Sao Paulo, a riói önkormányzat legfrissebb adataira hivatkozva.

Missy Franklin nem indul a július 14-én kezdődő budapesti vizes világbajnokságon: az ötszörös olimpiai bajnok amerikai úszó még nem épült fel teljesen a vállműtétéből.

A szeptemberi, limai közgyűlésen nemcsak a 2024-es, hanem a 2028-as nyári játékok rendezési jogát is odaítélheti, jelentősen át kívánja az olimpiai pályázati folyamatot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.

Amellett, hogy a szeptemberi, limai közgyűlésen nemcsak a 2024-es, hanem a 2028-as nyári játékok rendezési jogát is odaítélheti, jelentősen át kívánja az olimpiai pályázati folyamatot a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).

A NOB megelégelte a kavarást, amit a 2024-es játékok rendezéséért induló városok produkáltak, és ezentúl inkább meghívásossá tennék az olimpiai pályázatokat.

Budapest lehet, hogy végleg búcsút mondhat az olimpiai álomnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ugyanis besokallt a 2024-es olimpiai pályázat sorozatos kudarcaitól (Boston, Róma, Hamburg és Budapest ... ...

A 2019-ben megrendezésre kerülő tíznapos sporteseményen várhatóan több mint 40 ország 2500-3000 sportolója vesz majd részt.

A Kerepesi útnál építenének fel egy sportkomplexumot 2019-re, 30 milliárdot különítettek el erre.

A kormányzat február végén döntött arról, hogy Budapest visszalép az olimpiai pályázattól, a tavaly közel 12 milliárd forintból gazdálkodó olimpiaszervező céget azóta nem sikerült megszüntetni. A Budapest ... ...

Elvert 12 milliárdot a nem létező olimpiára, és megszűnni se tudott 3 hónap alatt a Budapest 2024 Zrt.

Már tudja, miért veszítette el szombaton a moszkvai Grand Prix-viadal elődöntőjét, de nem kesereg, az olimpiai bajnok Szilágyi Áron levonta a tanulságokat, és már minden idegszálával a jövő heti Európa-bajnokságra fókuszál.

Nyolcvan esztendős korában elhunyt Rudasné Antal Márta, háromszoros olimpikon atléta, a tokiói olimpia gerelyhajító-versenyének ezüstérmese - tájékoztatta a család a Magyar Olimpiai Bizottságot.

Sikeres szívműtéten esett át Kyle Chalmers, a 100 méteres gyorsúszás riói olimpiai bajnoka.

Kilencvenegy éves korában elhunyt Szondy István, az 1952-ben Helsinkiben olimpiai bajnok magyar öttusa-válogatott tagja.

Egy olimpiai győzelemnél is többre tartja Kamuti Jenő azt, hogy őt javasolják a Nemzet Sportolói társaságuk új tagjának.

Több kifogás érkezett az Egyesült Államokból a riói olimpiai érmekre. Jó néhány sportoló arról számolt be, hogy a tavaly nyáron megszerzett medáljai rozsdásodnak, és elkezdett leválni róluk a külső borítás.

Ötmilliárd forintos támogatásról szerződött az MVM a Budapest 2024 Zrt.-vel, mielőtt elbukott volna az olimpiarendezés terve.

A sportolói panaszokra reagálva a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) kicseréli a riói játékok rozsdásodó érmeit.

Győr küldöttsége átvette a nyári 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángját az Európai Olimpiai Bizottságtól (EOC).

Betegség miatt nem áll rajthoz a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella a május 25-én kezdődő szegedi kajak-kenu Világkupán. Helyét a négyesben Hagymási Réka veszi át, K-2 500 méteren pedig Lucz Dóra és Nagy Flóra párosa szerepel.