Legfontosabb témák

Két héttel a lejárat előtt a tavalyi 2 milliárdnál jóval magasabb, mintegy 3,5 milliárd forintnyi összeg vár még elköltésre a munkavállalók 2016-os SZÉP-kártyás juttatásaiból. A határidőt követően a kártyakibocsátó cégek a fennmaradó összegeket a hatályos rendelkezések szerint eljárva a munkáltatóknak utalják vissza. A BDO Magyarország alábbi összefoglalója röviden eligazít arról, hogy a SZÉP-kártya birtokosai hogyan ...

Két héttel a lejárat előtt a tavalyi 2 milliárdnál jóval magasabb, mintegy 3,5 milliárd forintnyi összeg vár még elköltésre a munkavállalók 2016-os SZÉP-kártyás juttatásaiból. A határidőt követően a kártyakibocsátó cégek a fennmaradó összegeket a munkáltatóknak utalják vissza.

A pünkösdi hosszú hétvége is sokat segíthet még a lejáró 2016-os juttatások felhasználásában.

A legtöbb pénzt az ATV és az Echo TV kapta, hogy az Erzsébet-utalványokat reklámozzák.

Milliárdokat maradhatnak a Szép-kártyákon a május végi lejárati idő után is – derül ki kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Négymilliárd forint maradt a Széchenyi Pihenőkártyákon a május végén lejáró összegekből.

A május elsejei hosszú hétvégét követően hozzávetőleg négy milliárd forint maradt a Széchenyi Pihenőkártyákra 2016-ban feltöltött, május 31-én lejáró összegekből - derül ki az MTI-nek nyilatkozó kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Május végéig lehet elnyaralni a kártyákra feltöltött pénzt.

Május végéig lehet elnyaralni a kártyákra feltöltött pénzt.

A még 2016-ban feltöltött pénzekről van szó, ha nem költik el, visszakerül a munkáltatókhoz.

Május 31-ig kell elkölteni a még 2016-ban feltöltött pénzeket, összesen 4 milliárd forintot.

A cafeteria önmagában nem önálló juttatási jogcím, ezért adó- és járulékvonzata az ebbe a körbe tartozó juttatások fajtájától függ. Például másként adózik a BKV-bérlet és a sportrendezvények belépőjeként ... ...

Férjem 2018. február 23-án halt meg és érdeklődni szeretnék, hogy jár-e Nekem az Erzsébet utalvány.

Köztisztviselői státuszban 2017. november 01-től 2018.02.28-ig tartós betegállományban voltam. A munkáltató 2018. márciusában a cafeteriát csökkentette, mint készpénz kifizetés, mint szép kártyára utalás vonatkozásában, illetve a 2017-es évre (2 hónap) visszamenőleg a márciusi béremből minden írásbeli tájékoztatás nélkül levonta azt. A hivatal cafeteria szabályzata szerint nem jogosult juttatásra - a tartós külszolgálaton lévő, illetve nemzeti szakértőként foglalkoztatott köztisztviselő , továbbá a köztisztviselő azon időtartam vonatkozásában, amelyre illetményre, vagy átlagkeresetre nem jogosult, feltéve, hogy a távollét időtartama meghaladja a harminc napot.- erre hivatkozik a hivatal. Kérném szíves véleményét, hogy jogszerűen járt e el munkáltatóm.

Maximum 3 százalékos havi díjat kérhet a kibocsátó a SZÉP-kártyákon lévő fel nem használt összeg után. Megjött az új SZÉP-kártyás rendelet. A korábban megjelent jogszabály-tervezetnek megfelelően a most ... ...

Több mint 4,3 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2016-ban kapott juttatás van még a Széchenyi Pihenőkártyákon – derült ki az MTI által megkérdezett kártyakibocsátók tájékoztatásából. A fel nem használt pénzek automatikusan visszakerülnek a befizető munkáltatók bankszámláira. Az OTP által kibocsátott SZÉP-kártyákra 2016-ban feltöltött 77,2 milliárd forintnak több mint a 95 százalékát április közepéig már ...

Több mint 4,3 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2016-ban kapott juttatás van még a Széchenyi Pihenőkártyákon - derült ki a kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Több mint 4,3 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2016-ban kapott juttatás van még a Széchenyi Pihenőkártyákon - derült ki az MTI által megkérdezett kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Több mint 4,3 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2016-ban kapott juttatás van még a Széchenyi Pihenőkártyákon - derült ki a kártyakibocsátók tájékoztatásából.