Legfontosabb témák

Több mint 4,2 milliárd forint idén május 31-én lejáró, 2015-ben kapott juttatás van még a Széchenyi Pihenőkártyákon - derült ki az MTI által megkérdezett kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Rengeteg pénz áll a Széchenyi Pihenőkártyákon. Összesen 4,2 milliárd forintnyi összeget kellene elkölteni két hónap alatt. A felhasználók rutinosak, várhatóan húsvétkor és a május 1-jei hosszú hétvége alatt felhasználják keretüket.

A 2015-ben kapott juttatásokat május 31-ig kell elkölteni.

Még több mint 4,2 milliárd forint lejáró egyenleg van a kártyákon, májusig van idő elkölteni.

Jelenleg köztisztviselőként dolgozom egy önkormányzatnál és állapotos vagyok. 2017 nyarára vagyok kiírva. Érdeklődni szeretnék, hogy a 24 hetes időtartamra, azaz a szülési szabadság ideje alatt (TGYÁS) jár-e a cafetéria. Az önkormányzatnak nincsen külön leszabályozva a cafetéria juttatás, de a Kttv. törvényben nem találom sem azt hogy adható sem azt hogy nem...Kérem, hogy írja meg nekem, hogy ha jár vagy adható a szülési szabadság ideje alatt, akkor melyik törvényre tudok hivatkozni köztisztviselőként!

Bár idén január 1-től a munkáltatók már adómentes juttatásként támogathatják a munkavállalóik gyermekeinek óvodai költségeit, nagyon sokan nem tudják igénybe venni ezt a lehetőséget - derült ki egy friss ... ...

Összesen 3,2 milliárd forintnyi 2015-ös, idén lejáró feltöltést kellene felhasználniuk az OTP SZÉP kártyák birtokosainak.

Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltató Kft.-t és vele együtt a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátó Kft.-t a Hungast Holding Zrt., amely az ügylet nyomán összefonódá...

Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltatót és a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátót a Hungast Holding - közölte pénteken a Világgazdaság. A vevő az ügylet nyomán összefonódás engedélyezése ... ...

Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltatót és a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátót a Hungast Holding - közölte pénteken a Világgazdaság. A vevő az ügylet nyomán összefonódás engedélyezése ... ...

Megvette a Sodexo Magyarország Szolgáltatót és a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátót a Hungast Holding - közölte pénteken a Világgazdaság.

Megvette az eddig francia tulajdonú Sodexo Magyarország Szolgáltatót és a cég százszázalékos tulajdonában álló Zóna Vendéglátót a Hungast Holding - közölte pénteken a Világgazdaság.

Üzemi baleset miatt 2007-től végleges rokkantnyugdíjban voltam. Tavaly 2016-ban elértem az öregségi nyugdíjkorhatárt, és azt választottam, mivel az volt a kedvezőbb. A Munkaügyi Bíróság megítélt nekem 176300 forint cafetériát minden évre. Azt szeretném kérdezni, hogy jár-e nekem továbbra is, így hogy az öregségi nyugdíjat választottam? Nyomorék maradtam a balesetből kifolyólag.

Többet költöttek a SZÉP-kártya tulajdonosok az első két hónapban.

Tavalyhoz képest többet költöttek a Széchenyi Pihenőkártyával a kártyatulajdonosok az év első két hónapjában - derült ki az MTI által megkérdezett kártyakibocsátók tájékoztatásából.

A 2017-es cafeteria készpénzes részét (100.000 ft), ha már a munkáltató úgy döntött, hogy adja, és az ütemezést negyedévben határozta meg, mi az utolsó időpont amikor azt ki kell fizetnie? Akár húzhatja 2020-ig is?

Bár az akció lezárult, az érintett hivatalok és állami szervek továbbra sem árulnak el részleteket a nyugdíjasoknak adott karácsonyi Erzsébet-utalványokról - írta a Magyar Nemzet. A kormány három hónapos ... ...

Keddig lehetett kérni az utalványok ismételt kiküldését....