Újabb három évre megköti a szerződést az Európai Űrügynökség (ESA) a magyarországi Technológia Transzfer Irodával.

Az előző évinél 5,1 százalékkal több, összesen 736 570 gépkocsit értékesített 2019-ben a román Dacia, ez a Renault-csoporthoz tartozó márka eddigi legjobb teljesítményének számít.

A gyenge potenciális növekedés számos tényezőnek tudható be, beleértve a társadalmak öregedését és a deglobalizációt is.

A héten nem először.

Az Emmi közlése szerint idén havi 250 ezer forinttal több rezsitámogatást kapnak a közfinanszírozott fogászati alap- vagy szakellátást működtető szolgáltatók.

A cég bejelentette, fokozatosan, de teljsen eltüntetik ökológiai lábnyomukat.

Idén havi 250 ezer forinttal több, összesen 380 ezer forint rezsitámogatást kapnak a közfinanszírozott fogászati alap- vagy szakellátást működtető szolgáltatók - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) pénteken az MTI-vel.

A légi kikötő 14,7 millió utast szolgált ki tavaly.

A korosztályok között hidat képző társasjátékok nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, ezt az eladási adatokat és a társasbárok látogatottsága is alátámasztja.

Mindez 4,2 millió oldalletöltéssel párosult.

Nagyot esett az árfolyam.

A pénzintézet bankkártyái néhány órán át nem fognak működni a hétvégén. A Raiffeisen bankkártyái vasárnap hajnalban nem fognak működni - adta hírül a Raiffeisen Bank Zrt.Eszerint január 19-én (vasárnap) ... ...

A BÉT részvényindexe 0,16 százalékos emelkedéssel, 44 422,81 ponton zárt pénteken.

A két vállalat előszerződést készít elő egy közös vállalat létesítéséről újgenerációs elektromos járművek fejlesztésrésére és gyártására.

A román Dacia autógyár 5,1 százalékkal több gépkocsit értékesített tavaly.

A kormány még decemberben úgy döntött, hogy a légi mentési feladatokat ellátó cég felett a tulajdonosi jogokat - ez év elejétől - a Készenléti Rendőrség gyakorolja. Ennek részleteiről adott ki utasítást ... ...

Rekordot jelentő agrárexport adatok érkeztek a tulipánok országából.

Az előző naphoz hasonlóan pénteken is a főbb tőzsdeindexek történelmi csúcsával kezdődött a kereskedés New Yorkban.

A román autógyár 5,1 százalékkal több gépkocsit értékesített tavaly.

Nincsenek játékosok, de a polgármester megpróbálja megmenteni a főként TAO-pénzből épülő klubházat.

Nincsenek játékosok, de a polgármester megpróbálja megmenteni a főként taopénzből épülő klubházat.

Az unió egészében egyaránt 1,4 százalékkal nőtt az építőipari termelés 2019 novemberében.

Javaslat készül az arcfelismerő technológiák átmeneti betiltására az EU nyilvános területein, hogy megelőzzék a lakosság teljes megfigyelését. A várhatóan februárra véglegesedő javaslat 3-5 évre fagyasztaná ... ...

A magyar üzletlánc többségében franchise rendszerben üzemeltet boltokat szerte Magyarországon. Sopronban az utóbbi években több Coop is bezárt, a Hajnal téri volt az utolsó még megmaradt egység. Tavaly ... ...

Az informatikushiánnyal küzdő, vagy éppen utánpótlást kereső cégek 2020 január végéig jelezhetik foglalkoztatási szándékukat.

A tranzakció várhatóan 2020. végéig zárásra kerül.

Rekordot döntött tavaly a magyar turisták száma és a vendégéjszakák mennyisége is Horvátországban, ezzel folytatódott az évek óta tartó tendencia – tájékoztatta a Horvát Turisztikai Közösség budapesti képviseletének igazgatója pénteken az MTI-t. Ivana Herceg közlése szerint 2019-ben több mint 644 ezer magyar turista csaknem 3276 ezer vendégéjszakát töltött Horvátországban. A vendégszám 3,3 százalékkal, a vendégéjszakák ...

Sokáig elképzelhetetlen volt, hogy egy vállalat elérje az 1000 milliárd dolláros szintet. Az immár tíz éve tartó tőzsdei szárnyalás azonban több társaságot is az álomhatár közelébe vitt. Nem elsőként, de immár a Google holdingcége, az Alphabet is át tudta lépni.

Rekordot döntött tavaly is a magyar turisták száma Horvátországban.

Rekordszámú 17,8 millió utast kezelt tavaly a prágai Václav Havel repülőtér. 2018-hoz viszonyítva majdnem egymillióval emelkedett az utasok száma - közölte pénteken a repülőteret üzemeltető Letiste Praha cég honlapján.

Az Appeninn Vagyonkezelő Holding a Montevideo utcában terjeszkedik.

A több mint háromezer vendégéjszakával rekordot döntöttek a magyar turisták 2019-ben.

A tranzakció várhatóan 2020. végéig zárásra kerül.

A tranzakció várhatóan 2020. végéig zárásra kerül.

Az alap- és szakellátásban működő fogorvosok 2020-ban havi 250 ezer forinttal több, összesen 380 ezer forint rezsitámogatást kapnak - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). Január közepéig ... ...

Gyakorlatilag a társaságiadó-támogatások verték be az utolsó szöget a Nagykőrösi Kinizsi focicsapat koporsójába: akkora a tartozásuk és annyira nincs pénzük, hogy visszaléptek a megye 1-től. A folytatás ... ...

Karácsony Gergely nyilatkozott.

Az energiaelosztásban betöltött szerepét növelné Törökország azzal, hogy a líbiai kormányt támogatja- mondta a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Törökország-kutatója.

Több mint félmillió magyar töltötte a horvát tengerparton a vakációját.

A Black Friday napi vásárlások viszik a prímet a teljes forgalom ötödével, de év közben is többször megmozdul a piac- derül ki az iLogistics elemzéséből.

Hetvenéves mélypontra csökkent tavaly Kínában a születések száma, ám a népesség ennek ellenére továbbra is növekedett - derült ki a kínai statisztikai hivatal pénteken közzétett jelentéséből.

Pénteken is a főbb tőzsdeindexek történelmi csúcsával kezdtek.

Újabb rekord született.

Az atlétikai világbajnokság megrendezése ügyében ötvenmilliárd forintból javítanak a következő öt évben a egészségügyi ellátás „siralmas helyzetén”.

Az atlétikai világbajnokság megrendezése miatt ötvenmilliárd forintból javítanak a következő öt évben az egészségügyi ellátás „siralmas helyzetén„.

Európában ugyanakkor több autót adott el a francia autóipari konszern, mint tavaly.

Tavaly már láthattad az SQ8 ABT Sportsline változatát , most pedig már a részleteket is elárulták a németek.

Lengyelországban az idei infláció várhatóan magasabb lesz a kormány várakozásánál, ám nem ez a legnagyobb gond, ami a gazdaságot fenyegeti. Régen látott rémség képe jelent meg a láthatáron. Lengyelországban ... ...

Az Alphabet a negyedik amerikai cég, amelyik többet és 1000 milliárd dollárnál, az Apple, a Microsoft és az Amazon után.

A Carlos Sainz – Lucas Cruz páros nyerte a Szaúd-Arábiában rendezett Dakart.

A magyar kormány az Európai Unió 2030-ig kitűzött céljaival egyetért.

A Duna House 2019 utolsó negyedévre vonatkozó elemzése alapján egyes lakástípusok ára már csökkenésnek indult. Elérkezhetett az idő, hogy eladjuk befektetési céllal vásárolt lakásunk? Egy 3 éve vásárolt átlagos 50 négyzetméter alapterületű pesti lakás eladásával akár több millió forintot is kereshetünk. Ha értékesítjük ingatlanunk, akkor az eladási ár mellett van pár dolog, amire mindenképpen érdemes […] The post Sokat nyerhetsz, ha befektetési céllal vásárolt lakásod eladod appeared first on Bankmonitor.hu.

Szombaton az ország nagyobb részén folytatódik a borult, párás, ködös idő. A Nyugat-Dunántúlon késő délutántól havazás kezdődik - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Szombatra virradó éjszaka ... ...

Január 27-én jelenik meg az aktuális Michelin-kalauz, de a szerkesztők már a nagy leleplezés előtt tájékoztatták a két évvel ezelőtt elhunyt séf legismertebb éttermének stábját, hogy elveszik tőlük ... ...

Iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására.