Legfontosabb témák

Az eddigi 50 százalékról 16 százalékra csökken a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részesedése a Pannónia CIG Alapkezelő Zrt.-ben – jelentette be a biztosítótársaság hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A közlemény szerint ennek oka az, hogy az alapkezelő tulajdonosi köre – méretgazdaságossági és hatékonyságnövelési szándékkal – az MKB Bank Zrt.-vel, az MKB Nyugdíjpénztárral, az MKB-Pannónia ...

Csökken a CIG Pannónia Életbiztosító részesedése a Pannónia CIG Alapkezelőben.

A CIG Pannónia Életbiztosító közölte, hogy részesedése a Pannónia CIG Alapkezelő Zrt.-ben az eddigi 50%-ról 16%-ra csökken. Mivel az alapkezelő jelentős osztalékot fizetett eddig a biztosítónak, a...

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a nyugdíjasok mellett a cigányságban komoly potenciált lát.

A szakszervezet szerint ez pszichés nyomásgyakorlás, az ombudsmanhoz fordultak.

A történet a ContiTech makói gyárában játszódott.

Küzdelem a dohányzás ellen a ContiTech makói gyárában

Váratlanul azt jelentette be pénteken az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerészeti Ügynökség, hogy olyan iránymutatások kiadására készül, amelyekkel jelentősen, függőséget már nem okozó szintre, lehet...

Egyre több hamis termék áramlik Európába, a hamis termékkört toronymagasan a dohánytermékek vezetik - derült ki az Európai Bizottság legfrissebb éves jelentéséből a szellemi tulajdonhoz fűződő jogok vámhatósági ellenőrzésének eredményeiről.

Bár jövőre Magyarországnak is meg kell felelnie a cigaretta jövedéki adójára vonatkozó uniós előírásnak, egyelőre messze vagyunk a céltól. Idén már nem lesz adóemelés, de jövő márciusig valamit lépni kell.

Bár jövőre Magyarországnak is meg kell felelnie a cigaretta jövedéki adójára vonatkozó uniós előírásnak, egyelőre messze vagyunk a céltól. Idén már nem lesz adóemelés, de jövő márciusig valamit lépni kell. ... ...

Az utóbbi napokban 430 sebességmérő radart takartak le sötét műanyagzsákkal, vagyis tettek működésképtelenné a francia autópályákon. Az elkövetők álarcot viselnek, de nem titkolják a foglalkozásukat: a francia nemzeti dohányárudák tulajdonosai. De mit keresnek az utakon?

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpontjának vezetője.

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője az MTI-vel. Az új...

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban....

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon - közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője az MTI-vel.

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon.

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon.

Ezeken már nincsenek védjegyek és grafikai szimbólumok.

Megjelent az első egységes csomagolású cigaretta a dohányboltokban Magyarországon – közölte Demjén Tibor, a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Dohányzás Fókuszpont vezetője.

Nincs rajta védjegy, grafika és képek. Meg is jelentek az első dobozok a trafikokban.

Nincsenek díszítőelemek, csak márkanév és egészségvédő figyelmeztetések.

A túlsúlyosok tovább szenvednek, mint a dohányosok....

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Budapesti XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatott ki egy pesterzsébeti férfit, aki május 25-én lakóhelyén ölébe ültette és cigarettáztatta másfél éves unokahúgát - tudatta a Fővárosi Főügyészség.

Aranybányát látnak a dohánycégek Afrikában, ezért bármit megtesznek, nehogy ott is olyan szabályokkal védjék a dohányzókat, mint nálunk. A cukrok közé rejtett cigikkel és dohányreklámdömpinggel támadó cégek szegényebb országokat gigantikus perekkel is riogatnak – nem egyszer sikeresen.

Aranybányát látnak a dohánycégek Afrikában, ezért bármit megtesznek, nehogy ott is olyan szabályokkal védjék a dohányzókat, mint nálunk. A cukrok közé rejtett cigikkel és dohányreklámdömpinggel támadó cégek szegényebb országokat gigantikus perekkel is riogatnak – nem egyszer sikeresen.

A jövedéki adóról szóló törvény szerint jövedéki terméket készpénzfizetéssel nem szerezhet be a jövedéki kiskereskedő és nem értékesíthet a nagykereskedő – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Csökkent a feketekereskedelem a dohányáruknál.

Legálisan, trafikokban árulják július közepétől a kendercigit Svájcban. Persze van csavar a történetben....

Mindenhonnan cigit szedtek elő a vámosok két autóból, ahová csak el lehet azt rejteni.

Több mint 2 000 doboz adózatlan cigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Hegyeshalomnál egy furgon szállítmányában elrejtve. A dohányterméket lefoglalták, a sofőr ellen feljelentést tettek – közölte az adóhatóság.

Kiadta júniusi inflációs jelentését az MNB.

Mintegy kétezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy furgonban szállított kompresszorba rejtve a pénzügyőrök az M1-es autópályán Hegyeshalomnál - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vám- és jövedéki szóvivője kedden az MTI-t.

A NAV emberei és kutyái sikeresen működtek együtt.

Tíz évvel a brit vendéglátóipari helyeken elrendelt dohányzási tilalom után 1,9 millióval kevesebb dohányzó van Nagy-Britanniában, mint 2007-ben, és a dohányzók aránya történelmi mélypontot ért el.

Tíz évvel a brit vendéglátóipari helyeken elrendelt dohányzási tilalom után 1,9 millióval kevesebb dohányzó van Nagy-Britanniában, mint 2007-ben, és a dohányzók aránya történelmi mélypontot ért el - írja ... ...