Legfontosabb témák

Nagyjából egymilliárdan dohányoznak a világon, és ha az arányuk csökken is a népességnövekedés miatt a következő években, a számuk aligha.

A jövőben csak a trafikokban lehet kapni az e-cigaretta, a dohányzást imitáló elektronikus eszköz és az új dohánytermékek kiegészítő termékeit is – döntött az Országgyűlés.

Egyre nagyobb divat itthon is az elektromos cigi, aminek hozzávalóit viszont leginkább feketén veszik a magyar fogyasztók. A kormány most igyekszik közbelépni, miközben az egész világ pánikol az e-cigik miatt.

Egyre nagyobb divat itthon is az elektromos cigi, aminek hozzávalóit viszont leginkább feketén veszik a magyar fogyasztók. A kormány most igyekszik közbelépni, miközben az egész világ pánikol az e-cigik miatt.

Az e-cigaretta eszközeit is csak trafikok árulhatják...

A jövőben csak a trafikokban lehet kapni az e-cigaretta, a dohányzást imitáló elektronikus eszköz és az új dohánytermékek kiegészítő termékeit is - döntött kedden az Országgyűlés.

Ezentúl a trafikban lehet kapni utántöltő folyadékot, utántöltő flakont.

Köztudott, hogy a cigarettázás káros az egészségre. Az már nem ennyire nyilvánvaló, hogy a cigaretta égése során keletkező füstben lévő anyagok a dohányzással kapcsolatos betegségek elsődleges okozói, amelyek nem csak a dohányzók egészségére, hanem a környezetükben lévő nemdohányzókéra is károsak. Az ártalomcsökkentés tehát a társadalom, és így végső soron mindannyiunk érdeke...

Az utóbbi időben a befektetők nem nézték jó szemmel a CIG Pannonia veszteségeit, ám emiatt nemcsak a biztosítót büntették, hanem a vállalat kisebbségi tulajdonosát, az Opust is. A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó holding csütörtök este jelentette be, hogy kiszáll a CIG Pannoniából, pénteken a hírre szárnyalni kezdett az Opus.

Az utóbbi időben a befektetők nem nézték jó szemmel a CIG Pannonia veszteségeit, ám emiatt nemcsak a biztosítót büntették, hanem a vállalat kisebbségi tulajdonosát, az Opust is. A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó holding csütörtök este jelentette be, hogy kiszáll a CIG Pannoniából, pénteken a hírre szárnyalni kezdett az Opus.

OPUS vs. CIG. Visszaveheti CIG részvényeit a CIG és eladhatja OPUS részvényeit a CIG, amennyiben elfogadja a soron következő közgyűlés. Válással végződhet a 2017-es beszállósdi a CIG életében. Reggeli hírlevél Nemzetközi Értékelés Egyet nem értés. Veszekedés. Végigkíséri az emberiséget. Vélemények különbözősége. Megítélés. Értékrend. Komoly szavak, de a mögöttes tartalom is komoly? Párok, akik állandóan veszekednek, ...

A CIG Pannónia pedig lefelé vette az irányt.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (CIG) tőkehelyzetének átalakítása érdekében tárgyalásokat kezdett az Opus Global Nyrt.-vel az egymásban fennálló részesedéseik átrendezéséről - közölték a társaságok a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

A CIG tárgyalásokat kezdett az Opus Global Nyrt.-vel.

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (CIG) tőkehelyzetének átalakítása érdekében tárgyalásokat kezdett az Opus Global Nyrt.-vel az egymásban fennálló részesedéseik átrendezéséről - közölték a társaságok ... ...

Elképesztő történetek a szürke mindennapokból.

Az USA-ban az elmúlt hónapokban több mint kétezer embert szállítottak kórházba az elektromos cigaretta okozta súlyos tüdőkárosodás miatt.

Az úgynevezett hevített dohánytermékek is tartalmazzák azokat a káros anyagokat, amelyeket a normál cigaretta, csak más arányban - mondta Kovács Gábor, az Egészségügyi Szakmai Kollégium tüdőgyógyászati ... ...

Ukrajnából jött a 30 millió forintot érő szállítmány, de nem jutott át a határon.

Exkluzív: a Portfolio- n olvasható először a magyar tüdőgyógyászok hivatalos állásfoglalása.

A napirenden szerepel többek között az alaptőke módosítása is.

Rendkívüli közgyűlést hívott össze a Cig Pannónia Életbiztosító Nyrt., amelynek napirendjén szerepel többek között az alaptőke módosítása - közölte a társaság a BÉT honlapján szerdán.

Rendkívüli közgyűlést hívott össze a Cig Pannónia Életbiztosító Nyrt., amelynek napirendjén szerepel többek között az alaptőke módosítása - közölte a társaság a BÉT honlapján szerdán az MTI szerint. A ... ...

Három napirendi pont lesz.

Egy doboz Sopianae, Multifilter, Symphonia cigaretta éves fogyasztói átlagára, Ft (multifilteres, rövid, csomag)

Már Amerikán kívül is bukkant fel megbetegedés.

Megjelent a brókercég friss elemzése a biztosítóról.

Az összeomlás szélére juthat a sokáig piacvezető vállalat.

Acég díjbevétele így elérte a 20,11 milliárd forintot.

A CIG Pannónia csoport 354 millió forint adózás utáni veszteséget jelentett kedden a harmadik negyedévről, de a teljes átfogó jövedelme 463 millió forint nyereséget mutatott - tette közzé a CIG Pannónia ... ...

Az olasz kaland és a Konzum/Opus nélkül már meglenne a tavalyi nyereség.

2020-ban jelentős változás nem várható a hazai dohánypiaci szabályozásban, így továbbra is a NAV mondja meg, hogy hány forintba kerül egy doboz cigi aktuálisan. A jövedéki törvény 2017 január 1-én életbe lépett szabályozása alapján a dohánytermékek adózárjegyéről lekerült a kiskereskedelmi eladási ár, így azok csak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett áron értékesíthetők. Az árközzétételi kötelezettséggel érintett dohánytermékek kiskereskedelmi eladási ára hetente legfeljebb kétszer változhat.

Feltárták a kutatók azokat a molekuláris mechanizmusokat, amelyek előidézik az elektromos cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító hatását. A károsodásáért a NOX-2 enzim a hibás, amely a szervezet baktériumok elleni védelméért, illetve az oxidatív stressz folyamatában felelős.

Feltárták a kutatók azokat a molekuláris mechanizmusokat, amelyek előidézik az elektromos cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító hatását.

Feltárták a kutatók azokat a molekuláris mechanizmusokat, amelyek előidézik az elektromos cigaretta ér-, agy- és tüdőkárosító hatását - írja az MTI. Az e-cigaretta annyira veszélyes és annyira hozzá lehet ... ...

Fontolóra kell venni a betiltást.

Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár üzent.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) helyreállítási terv készítésére kötelezte a nem-élet biztosításokkal foglalkozó CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.-t (CIG EMABIT) - közölte a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Az e-cigaretta használata nyomán 39 ember halt meg az USA-ban és kétezer megbetegedett. A hatóság most megnevezte a lehetséges okot. De más is lehet még a háttérben.

A BUX 156,77 pontos, 0,36 százalékos csökkenéssel, 43 441,42 ponton zárt.

Afrikai csalók rázták át a biztosítót, helyreállításai tervet kell készíteniük.

Többek között csökkenteni kell a leányvállalat kockázati kitettségét a kéthónapos határidő alatt.

Biztonságban vannak a CIG-es életbiztosítások - ezt üzente a cég az ügyfeleinek. A vagyonbiztosítónál viszont helyreállítási tervet kell végrehajtania a cégnek az MNB utasítása alapján. Rendkívüli tájékoztatás ... ...

Valószínűleg tőkeemelés jön a cégnél.

Kijött az OECD friss tagországok egészségi állapotát vizsgáló jelentése. Magyarország továbbra is szinte mindenben a legrosszabb helyen áll.