Legfontosabb témák

20 ezer darab gyógyszert és 176 doboz adózatlan cigarettát találtak egy teherautóban a NAV-osok Röszkénél.

Negyvenezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy kisteherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, a sofőr a járművet hátrahagyva elmenekült. A hatóság szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye ... ...

A szövekvényt megtalálták. A cigarettát lefoglalták.

Negyvenezer doboz adózatlan cigarettát találtak egy kisteherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, a sofőr a járművet hátrahagyva elmenekült.

Az autópálya rendőrség ellenőrizni szeretette volna egy - az M3-as autópályán haladó - kisteherautó kötelező biztosítását. A sofőr úgy tett, mintha lehúzódna, majd kiugrott az autóból, és elfutott az...

5 millióval, 40 millióra növelte magánügyfeleinek számát világszerte a Best Doctors hálózata 2016-ban, amely a legnagyobb növekedés a másodlagos orvosi diagnózist, és a legsúlyosabb - köztük rákos - megbetegedések külföldi gyógykezelését elérhetővé tevő egészségbiztosításokat kínáló vállalat történetében. A Best Doctors 2012-ben lépett a magyar piacra a CIG Pannónia Életbiztosítóval kötött stratégiai partnerség keretében. Idén pedig a CIG Pannónia és 10 magyarországi magán egészségközpont együttműködési megállapodást kötött, amelynek értelmében a CIG Pannónia a Best Doctors Egészségbiztosítással rendelkező ügyfeleinek kedvezményesen kínál prémium egészségügyi szolgáltatásokat.

A CIG Pannónia és tíz magyar magánklinika együttműködésről állapodott meg.

Együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia és tíz magyar magánklinika, amelynek keretében a biztosító egészségbiztosítási ügyfelei kedvezményesen vehetik igénybe szolgáltatásaikat - közölte a...

Ugyanazok az adószabályok vonatkoznak a nikotinmentes e-cigarettára, mint arra, amelyikhez nikotint használnak. Az államtitkár most megindokolta, miért.

Egy doboz Sopianae, Multifilter, Symphonia cigaretta éves fogyasztói átlagára, Ft (multifilteres, rövid, csomag)

Évről évre csökken az újvárosi cigányok száma, és egyre többen külföldön keresik a kenyerüket - mondta a Kisalfold.hu-nak a győri cigányvajda.

Május végén már mindenhol csak húszszálas cigarettacsomagokat árulhatnak a dohányboltok az eddigi 19 szálas csomagolás helyett. A változtatást az uniós dohányirányelv rendelkezései írják elő. A NAV közli majd az árakat, de a dohány továbbra sem lesz hatósági áras - írja a Magyar Idők.

Hamarosan húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat, az árak alakulásáról a gyártók döntenek - olvasható a Magyar Idők pénteki számában.

Hamarosan húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat, az árak alakulásáról a gyártók döntenek – olvasható a Magyar Idők pénteki számában.

Az árak alakulásáról a gyártók döntenek....

Már csak addig lesznek 19 szálas dobozok a trafikokban, amíg tart a tavalyi készlet.

Május végén már mindenhol csak húszszálas cigarettacsomagokat árulhatnak a dohányboltok az eddigi 19 szálas csomagolás helyett. A változtatást az uniós dohányirányelv rendelkezései írják elő. A NAV közli majd az árakat, de a dohány továbbra sem lesz hatósági áras.

Húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat - az árak a NAV honlapján vannak, de a gyártók döntenek róluk.

Hamarosan húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat, az árak alakulásáról a gyártók döntenek - olvasható a Magyar Idők pénteki számában. Orosz Zoltán ... ...

Hamarosan húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat, az árak alakulásáról a gyártók döntenek - olvasható a Magyar Idők pénteki számában. Orosz...

Hamarosan húsz szálból álló cigarettacsomagok váltják fel a trafikokban az eddigi 19 szálas dobozokat, az árak alakulásáról a gyártók döntenek – olvasható a Magyar Idők pénteki számában.

Egy szállal több lesz hamarosan a cigisdobozokban. Egyelőre nem tudni, hogy emiatt emelkedhet-e a jövőben a cigaretta ára.

Egy cég előállt az óradíjas autóbiztosítással.

Nem sokáig örülhetett a pénzének a kínai férfi....