Legfontosabb témák

A családi csődvédelemről szóló szabályozás módosítását szorgalmazta Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a kormánypártok szerdán kezdődő, a parlament tavaszi ülésszakát megelőző frakcióülése előtti sajtótájékoztatón, Budapesten.

A családi csődvédelemről szóló szabályozás módosítását szorgalmazta ma Harrach Péter. Január végéig mindössze 659 adós vette igénybe a lehetőséget. Alig van igénybevevő Sajtótájékoztatón a KDNP...

Várhatóan módosítják a családi csődvédelem feltételrendszerét, mert a bonyolult procedúra sokakat visszariasztott - mondta az InfoRádióban a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője.

Összeszedik, hogy miért működik most rosszul a program, aztán a terv szerint átalakítják.

Gyorsítaná a családi csődvédelmi eljárásokat a kormány, a következő hetekben ezért összegyűjtik az eddigi tapasztalatokat, ezután határozhatnak a szabálymódosításról. Az adósmentő lehetőség iránt kicsi ... ...

Újabb írásbeli kérdést intéztek az igazságügyi miniszterhez, Dr. Trócsányi Lászlóhoz, amelyben azt firtatták, mennyien vették igénybe eddig a magáncsőd intézményét. Az illetékes továbbra sem tudott nagy számmal előrukkolni.