Legfontosabb témák

46 éves nő vagyok, de mivel sajnos nyitott gerinccel születtem születésem óta jár a kiemelt családi pótlék. Állapotom megengedné, hogy könnyű ülőmunkát végezzek. Az interneten található hirdetések, és a faluban elhangzó szóbeszédek alapján lenne is munkahely a számomra, ahol tudnék dolgozni. De nagyon félek, hogy akkor a kiemelt családi pótlékomat elveszítem. Sajnos hiába lenne jó fizetésem, ez az összeg akkor is nagyon hiányozna számomra. Nagyon szépen kérem önt, hogy tájékoztasson, hogy mi az igazság ezzel kapcsolatban. Eddig az interneten 2 cikket találtam a témával kapcsolatban,és mind a 2 mást ír.

Nem csak némileg késve, de egyes esetekben nem is pontosan érkezett meg a családi pótlék ma a bankszámlákra. Előfordult például, hogy aki eddig három gyermeke után kapott családi pótlékot, most csak a kétgyerekeseknek járó, gyerekenkénti 13 300 forintot kapta meg az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságtól. De azt is csak egy gyerek után.

Három gyereke után 26 605 forint családi pótlékot kapott egy olvasónk eddig, most viszont csak 13 300 forintot utaltak neki. Kerestük az ügyben az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságot, várjuk a válaszukat.

Többen jelezték, hogy február 2-án reggel sem kaptak sms-t a bankjuktól arról, hogy megérkezett volna a számlájukra a családi pótlék - olvasható az Origo.hu-n. Idén januártól az Országos Nyugdíjbiztosítási ... ...

Átállás miatt késve utalja a családi pótlékot az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság – írja az Origo.

Átállás miatt csúszhat a családi pótlék utalása február elején - írta az Origo. Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) szerint február 3-án mindenkinek a bankszámláján ott lesz a családi pótlék.

Újra előtérbe kerülhetnek az univerzálisan járó juttatások....

Többen jelezték az Origónak, hogy február 2-án reggel sem kaptak sms-t a bankjuktól arról, hogy megérkezett volna a számlájukra a családi pótlék. 2017 januárjától az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság veszi át a családtámogatási ellátások és fogyatékossági támogatás folyósítását a fővárosi és megyei kormányhivataloktól.