Legfontosabb témák

Sokkal kevesebb az igazolatlan hiányzás, mint néhány éve, de így is több ezer családtól veszik el az iskoláztatási támogatást az iskolakerülés miatt.

Sokkal kevesebb az igazolatlan hiányzás, mint néhány éve, de így is több ezer családtól veszik el az iskoláztatási támogatást az iskolakerülés miatt.

A bankok valamennyi technikai eszközükkel támogatják ezt a fontos családtámogatási lépést.

A szocialisták azt is akarják, hogy valóban kétszer annyi családi pótlékot kapjanak a családok szeptemberben, és ne az legyen, hogy egyszerre kapnak meg kéthavit.

Már ma, illetve holnap megérkeznek a családokhoz a szeptemberi támogatások: a családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátást (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet). Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára korábban elmondta: a szeptemberi családtámogatásokat hétfőn utalják a bankszámlákra, akik pedig postán kapják, azoknak kedden kézbesítik a pénzbeni ellátásokat. ...

A tanévkezdésre való tekintettel hozták előrébb a szeptemberi családi pótlékot, sokan máris megkapták.

Hétfőn, illetve kedden megérkeznek a családokhoz a szeptemberi családtámogatások: a családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet).

Hétfőn, illetve kedden megérkeznek a családokhoz a szeptemberi családtámogatások: a családi pótlék, a gyermekvédelmi segély (gyes) és a gyermeknevelési támogatás (gyet) - írja az MTI. Novák Katalin, ... ...

Hétfőn, illetve kedden megérkeznek a családokhoz a szeptemberi családtámogatások: a családi pótlék és a gyermekvédelmi segély.