Legfontosabb témák

Még nem írták alá a szerződést a felek az eladásról, de ha jó úton halad minden, akkor egy hónap múlva a Csányi agrárbirodalom része lehet a szentesi gyár.

Magyarország harmadik leggazdagabb embere tavaly a nemrég elhunyt Demján Sándor volt.

Egy tőzsdei bejelentés szerint Felcsút polgármestere és családja mondhatja magának a legnagyobb ismert vagyont Magyarországon.

Egyelőre sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem született arról, hogy a Bonafarm Zrt. tulajdonrészt vásárolna a szentesi Hungerit Zrt.-ben – kommentálta a Világgazdaságnak az erről szóló hírt Magyar József, a Hungerit igazgatóságának elnöke.

A GVH kartellezést gyanít a hazai műtrágya-értékesítőknél, akik uniós jogot is sérthettek. A háttérben a régió topmilliárdosai ütköznek egymással.

Az organikus növekedés mellett az OTP az akvizícióval kíván bővülni, a következő 1-2 évben akár 5-6 bankot is vásárolhat a régióban - mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

Az OTP vezérigazgatója már a Budai Egészségközpont többségi tulajdonosa is, és a következő évtizedek egyik nagy lehetőségeként tekint a magánegészségügyre.