Csányi Sándor: az OTP lezárta a szlovén SKB Bank felvásárlását.

Csányi Sándor érdekeltsége 99,73 százalékos tulajdonosa lett az új szerzeményben.

Az OTP Bank lezárta a szlovén SKB Bank felvásárlását, ezzel a szlovén piacon is megjelent - közölte Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója Ljubljanában szerdán az MTI szerint. A bank vezetője azt ... ...

Az OTP sikeresen belépett a szlovén piacra.

Az OTP Bank lezárta a szlovén SKB Bank felvásárlását, ezzel a szlovén piacon is megjelent - közölte Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója sajtótájékoztatón.

A Forbes gazdaglistáján Mészáros Lőrinc megőrizte az első helyét, egy év alatt 26 milliárddal nőtt a vagyona. A második Csányi Sándor, a harmadik pedig Gattyán György. A magyarországi Forbes sorrendben ... ...

Kijött a Forbes szokásos vagyonoslistája, becslésük szerint ekkora a különbség a leggazdagabb és a második leggazdagabb magyar ember között.

A tavalyi 50 milliárd forintos bevétel után 10-15 százalékos növekedést vár az idén a mohácsi vágóhíd, amely a sertéspestis miatt átalakításra kényszerült. A prémium hús pedig a következő időszakban még ... ...

Az MCS Vágóhíd Zrt. a távol-keleti exportkorlátozások miatt idén az Európai Unióra fókuszált. Itt alacsonyabb árakkal kellett dolgozniuk, de így is 10-15 százalékos árbevétel-növekedésre számítanak.

10-15 százalékkal nőtt a bankár vágóhídjának a bevétele.

Aláírta Áder János a tb-törvényt; Mészáros Lőrinc elmondta, hogy soha nem volt üzleti kapcsolata Orbán Viktorral, Csányi Sándor pedig azt, hogy rosszul értelmeztük az oligarcha szót; végre megszavazták a Brexit-megállapodást. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Első rendezésére készül a Filmalap támogatásával Csányi Sándor. Mellette Dobó Kata, Gulyás Buda és Sospits Árpád is részesült támogatásban.

Csányi Sándor az első filmrendezésére készül, Dobó Kata pedig már a második mozifilmjét rendezheti meg, amire 900 millió forint állami támogatást kapott - derül ki a Filmalap közleményéből. Sopsits Árpád ... ...

A Fidesz soha nem kért támogatást az OTP-től – erről is beszélt Csányi Sándor a HVG karácsonyi számában megjelenő interjújában, ahogy arról is, hogy Orbán Viktort okosnak tartja, és örül, hogy Palkovics László felel a szakképzésért.

Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor cégei, Pintér Sándor egykori vállalkozása, és a 4iG is nagyot nyert, amikor az állam 55 milliárd forintot szétosztott innovációra.