Legfontosabb témák

A kormány minden támogatást megad a fiataloknak, hogy minél többen vehessék igénybe a vidéki otthonteremtési lehetőséget

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) egy lakáscélú támogatás, melyet a jogszabályi feltételek teljesülése esetén megkaphatunk. Nincsen se banki hitelminősítés, se jövedelemvizsgálat, akkor mégis hogyan bukhatjuk el a támogatást egy hitel miatt? A válasz a CSOK ingatlanra vonatkozó feltételeiben keresendő. A kormányrendelet alapján ugyanis a támogatással vásárolt ingatlan tulajdoni lapjára zálogjog kerül bejegyzésre. Ez az állam […] The post Elbukhatjuk a CSOK-ot egy meglévő hitel miatt! appeared first on Bankmonitor.hu.

A csok (családok otthonteremtési kedvezménye) óriási segítség lehet a gyermekes vagy gyermeket vállaló szülőknek. Hiába azonban a betűszó ismertsége, mégis sok a félreértés a vissza nem térítendő támogatással és a csok hitellel kapcsolatban. A Bankmonitor ezek közül tisztázza a leggyakoribb tévhiteket.

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat is tartalmazzák - közölte a PM kedden az MTI-vel.

Megjelentek a lakástámogatási tájékoztatók a Pénzügyminisztérium honlapján.

A csok (családok otthonteremtési kedvezménye) óriási segítség lehet a gyermekes vagy gyermeket vállaló szülőknek. Hiába azonban a betűszó ismertsége. mégis sok a félreértés a vissza nem térítendő támogatással és a csok hitellel kapcsolatban. Ezek közül tisztázzuk most a legtöbbeket érintőket. Csak tavaly 30 ezer család vette igénybe a csok-ot, becsületes nevén a családok otthonteremtési kedvezményét, […] The post A leggyakoribb félreértések a csok támogatással és a csok hitellel kapcsolatban appeared first on Bankmonitor.hu.

Már elérhető a Pénzügyminisztérium (PM) honlapján a lakáscélú állami támogatásokról szóló összes tájékoztató, amelyek a családvédelmi akcióterv keretében júliusban életbe lépett legújabb, kedvező változásokat ... ...