Legfontosabb témák

Az Országgyűlés kedden elfogadta a kormány jövő évi adócsomagját, amelynek értelmében az internet, a hal és a sertésbelsőség áfakulcsa is 5 százalékra csökken 2018-ban.

A gyógyászati segédeszközök átsorolására nincs lehetőség.

Lázár János szerint a kérdést lezártnak tekintik, nem kerül több termékkör 5 százalékos kulcs alá.

Jövőre öt százalékra csökkenhet a sertésbelsőség áfakulcsa, amennyiben az Országgyűlés is elfogadja a törvényalkotási bizottság módosító indítványát.

Ismét a hentespultnál vár majd minket akció.

Jövőre öt százalékra csökkenhet a sertésbelsőség áfakulcsa, ha az Országgyűlés is elfogadja a parlament törvényalkotási bizottsága által csütörtökön elfogadott módosító indítványt. A bizottság a fideszes ... ...

Jövőre öt százalékra csökkenhet a sertésbelsőség áfakulcsa, ha az Országgyűlés is elfogadja a parlament törvényalkotási bizottsága által csütörtökön elfogadott módosító indítványt.

Havonta több tízezres kiadást is jelenthet....

A gyártókat és forgalmazókat tömörítő Orvostechnikai Szövetség azt javasolja, hogy a friss tej, a tojás, a baromfihús és egyes szolgáltatások áfacsökkentéséhez hasonlóan a gyógyászati segédeszközök...

Vádemelési javaslattal zártak le a napokban a veszprémi rendőrök egy súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Az eddigi áfacsökkentések felemásan jöttek be – már ha a fogyasztói árcsökkentést vizsgálják. Varga Mihály szerint ebből szempontból a legkedvezőtlenebb a helyzet az éttermi áfa csökkentésével. ... ...

Áfacsökkentésre lenne szükség a vállalati lakáskiadások esetén, így stimulálni lehetne a bérlakások építését – vélte Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal elnöke és a Wing iroda- és szállodaportfolióért felelős vezérigazgató-helyettese a Világgazdaság „Kijön-e a matek? Ingatlanpiaci egyszeregy” című konferenciáján.