Legfontosabb témák

Miért olyan ritka Magyarországon az ingyenes bankszámla? Például a a tranzakciós adó, a bankadó és az állam által kötelezően előírt kétszeri ingyenes készpénzfelvételi lehetőség miatt. De mégis van olyan bank, ami ezek ellenére is bevállalja az ingyenességet, ráadásul úgy, hogy a havi díjon kívül gyakorlatilag minden fontos tranzakció is ingyenes. A CIB ECO bankszámla esetében […] The post Miért nincs ingyenes bankszámla Magyarországon? Vagy mégis van? appeared first on Bankmonitor.hu.

Ma az OTP, pénteken a CIB internetbankja és mobilalkalmazása adta meg magát.

Már a két évig teljesen ingyenes CIB ECO bankszámlákhoz alapból járó Visa Inspire elektronikus bankkártyákkal is használható az Apple Pay szolgáltatás. Vagyis, ha valaki az Apple mobilfizetés hiánya miatt nem választott ingyenes számlát, akkor ez már nem lehet akadály. Bár a CIB Bank eredetileg nyár végére ígérte az Apple Pay bevezetését, kis csúszással most végre […] The post Már teljesen ingyenes bankszámlával is elérhető az Apple Pay! appeared first on Bankmonitor.hu.

A CIB Bank keddtől elérhetővé tette a CIB Visa Inspire kártyával rendelkező ügyfelei számára az Apple Pay szolgáltatást, amely nemcsak egyszerű és biztonságos, de minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb ... ...

Immár négy hazai banknál érhető el a fizetési szolgáltatás.

Több felhasználó is arra panaszkodott, hogy használhatatlanul lassú volt a CIB online felülete. A bank szerint leállás nem volt, és már mindent megjavítottak.