Legfontosabb témák

Összesen több mint 1 milliárd forintot kapott az akadémiát működtető alapítvány sportfejlesztésre.

Novemberben 2112 cégalapítás mellett 3033 cégtörlést tett közzé a cégbíróság, 44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött - derül ki az Opten elemzéséből.

A MinDig TV több, mint 750 ezer háztartásában élő ügyfele mozicsatornáknak örülhet a karácsonyi szezonban. Karácsonykor sem maradnak a nézők ingyenes elérhető plusz csatornák nélkül. December 16. és december ... ...

A háromszoros olimpiai bajnok ezúttal 400 méter vegyesen, 200 méter háton és 200 méter mellen diadalmaskodott.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd ... ...

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője.

A nagyvállalatok több mint fele elbocsátásokra készül 2020-ban.

1959-ben a Pontiac bemutatta a GM-család legolcsóbb márkájának legvagányabb, s egyben legmegfizethetőbb tagját, a második generációs Bonneville-t

A minél biztonságosabb  gázellátásra törekszenek.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd be.

Az alapvető jogok biztosa vizsgálatot indított a Magyar Autóklub panasza nyomán, miután a szervezet problémákat jelzett a biztosítók által a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) díjának meghatározásához ... ...

Jövő júliustól átlátható és biztonságos rendszerre áll át a társadalombiztosítás.

A természetes alapanyag és a kevesebb csomagolás érdekli a vevőket.

Kifulladóban van a lassan egy éve tartó cégalapítási hullám.

Amikor három éve Mohamed bin Szalman herceg megpendítette, hogy tőzsdére viszik a világ legnagyobb olajvállalatát az Aramcot, akkor óriási érdeklődés mutatkozott. Ámde amikor hozzátette, hogy 2000 milliárd dollárra saccolja az Aramco értékét, akkor szabályosan kinevették, mivel az Apple is nemrég lépte át az 1000 milliárd dollárt.

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője.

Ez az év legforgalmasabb időszaka, december 20-23-a között számítanak a legtöbb emberre.

Új fejezetéhez érkezett a motorgyártás a szentgotthárdi Opel gyárban, 2020-ban megkezdik a PSA fejlesztésű három hengeres, benzines turbómotor gyártását - közölte a gyár szóvivője Kaszás Zoltán az MTI-vel. ... ...

A szakértő szerint sokaknak elegük van a mostani helyzetből, ezért a kilépéspárti konzervatívokra szavaztak.

Most már magyarul is megtudhatjuk a szépség titkait.

Ha egy fájdalmas alku hatása elkezdődik, nincs megállás.

A vasúti és a városi tömegközlekedést Franciaországban kilencedik napja lebénító sztrájk akár karácsonyig is folytatódhat a szakszervezetek pénteki tájékoztatása szerint, annak ellenére, hogy a kormány jövő hétre ismét párbeszédre hívta a nyugdíjreform ellen tiltakozó csoportokat.

A PGNiG lengyel állami gázszolgáltató 2022 után már nem vesz földgázt a Gazprom orosz gázipari vállalattól, az energiahordozót Norvégiából, az euróövezetből, az Egyesült Államokból és Katarból szerzi majd be.

Júliustól átlátható és biztonságos rendszerre áll át a társadalombiztosítás.

Először indul per nagy szállodaláncok ellen amiatt, hogy megengedik, sőt ösztönzik a pénzért vásárolható szexuális szolgáltatásokat. Ráadásul sokszor fiatalkorúak a szexkereskedelem áldozatai.

Először indul per nagy szállodaláncok ellen amiatt, hogy megengedik, sőt ösztönzik a pénzért vásárolható szexuális szolgáltatásokat. Ráadásul sokszor fiatalkorúak a szexkereskedelem áldozatai.

Az inflációkövető nyugdíjemelés tol ki leginkább az idősekkel, akik hónapokig, a következő nyugdíjkorrekcióig hitelezhetik az államot. Az áprilisban becsült 2,8 százalékkal emelik csak a juttatásokat ... ...

Varga Mihály szerint a külföldi befektetők bizalma töretlen.

Nem a technológia szeretetéért szorgalmazzák a kormányzati programok a vállalatok digitalizálását, az olyan elérhető pozitív hozadékok fontosak, mint a transzparens működés és a vállalat hatékonyságának, versenyképességének növekedése – és igen, a növekvő adózás is. Érdemes méret szerint szegmentálni a vállalatokat, és valós igényeik szerint támogatni őket a digitalizáció útján.

Sokan még mindig nincsenek tisztában a fontosabb fogyasztóvédelmi szabályokkal, így ráfizetnek, amikor vásárolnak. Ha például egy terméket két különböző áron is árul ugyanaz a bolt, akkor az olcsóbbik ... ...

Nick Vujicic karok, lábak és esélyek nélkül érkezett a világba. Az isteni tervbe vetett hite viszont szárnyakat adott neki, és mára milliárdokat inspirál.

Ha időben akarsz tervezni, ezt a cikket elolvasod.

Novemberben 2112 cégalapítás mellett 3033 cégtörlést tett közzé a cégbíróság, 44 százalékkal több cég szűnt meg, mint amennyi létrejött - derül ki az Opten elemzéséből. A cégalapítások száma hónapról ... ...

Jóval többet foglalkoztak az elképzelésekkel a könyvpiac állami befolyás alá vételéről, mint a karácsonyi bevásárlást segítő, vagy értékelő összeállításokkal. Az általunk megkérdezett könyves cégek így ... ...

Nem hivatalos végeredmény szerint – de a szavazatok közel teljes feldolgozottsága alapján – a Boris Johnson vezette Konzervatív Párt magabiztos győzelmet aratott a 2019. december 12-ei brit előrehozott parlamenti választásokon. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a konzervatívoknak kényelmes többségük lesz az Alsóházban választási programjuk megvalósításához. E program kétségtelenül legsürgetőbb eleme az országnak az Európai Unióból való kivezetése. [...] Bővebben!

Itt a Pénzcentrum 2019.12.14-i időjárásjelentése...

Van, aki határozottan állítja.

Kiberbiztonságra összpontosító üzleti inkubációs program indult itthon, ezzel is jelezve a terület fontosságát. Érdekes, hogy öt év hallgatás után a NMHH újból elkezdett adatokat szolgáltatni a mobilpiaci erőviszonyok alakulásáról, amiből kiderül, hogy a piaci erőviszonyok nem változtak, a legjobb ügyfél pedig a céges előfizető. A legnagyobb közösségi oldalt ebben a hónapban sem kerülte el az adatszivárgási botrány.

Arányaiban kevés új otthon épül. Ráadásul azok megvételét sokan meg sem engedhetik maguknak, így kénytelenek folyamatosan költeni meglévő ingatlanjuk állagának és értékének a megőrzésére. Mivel pedig a felújítás, korszerűsítés nem egyszer vaskos költségekkel jár, e kiadásokra nem árt időben felkészülni.

A Stratos volt az első raliautó a világon, amit kimondottan ilyen célú versenyzésre építettek. A középmotoros olasz háromszor nyert világbajnokságot zsinórban!

A PSA fejlesztette a három hengeres benzines turbómotort.

Egy főre jutó évi halfogyasztás (2014-2018)

A brit parlamenti választások eredménye megadta a kegyelemdöfést a brexit elmaradásában három és fél éve bizakodó csodavárók reményeinek.

Átadták pénteken az M70-es gyorsforgalmi út kétszer kétsávosra bővített, Letenye és Tornyiszentmiklós-országhatár közötti szakaszát, amelyet ezután autópályaként használhatnak a közlekedők - írta az MTI. ... ...

A Ferencvárosi Torna Club Népligeti edzőközpontja területén tervezett labdarugó pályák megépítése 260 millió forinttal drágult, így elérte a 2 milliárd 220 millió forintot. A tender módosítását az ajánlatkérő ... ...

Idén meglehetősen szerény sportfejlesztési programot tervezett a A Felcsúti Utánpótlás-neveléséért Alapítvány, hiszen ezúttal 1,1 milliárd forintot is elegendőnek éreztek a fejlesztéseikhez.

Magyar katonai doktrína hiányában nincs mérce, ami alapján mérni lehetne, hogy hol is tartunk, merre kell fejlődni, mit kell hatékonyabbá tenni? Márpedig a jelenlegi elavult rendszer újra-felfegyverzése nem emeli a magyar védelmi képességet a 21. század követelményeinek szintjére. Jegyzet.

Az E.ON Hungária Zrt. a kötelező nyilvános vételi ajánlat lezárása során az Elmű és az Émász valamennyi, az ajánlatot érvényesen elfogadó részvényesének kifizette az egyenként tízezer forint névértékű, névre szóló törzsrészvények ellenértékét csütörtökön - tették közzé a társaságok a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.

Évei lehetnek még hátra a jegybanknak, mire lépnie kell.

A WING csoport lett a többségi tulajdonosa a lengyel Echo Investment ingatlanfejlesztő cégnek, ezzel jelentős szereplővé vált a lengyel ingatlanpiacon - közölte a WING Zrt. pénteken az MTI-vel.