Legfontosabb témák

Az Országgyűlés szerdán lehetővé tette, hogy kedvezményesen visszavásárolhassák korábbi ingatlanjukat a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt vevő, a bérleti díjakat rendszeresen megfizető bérlők. A ... ...

Átfogó vizsgálatot indít a Kúria.

Átfogó vizsgálatot indít jövőre a Kúria a devizahiteles ügyek kapcsán - jelentette be Wellmann György, a Kúria polgári kollégiumának vezetője a Magyar Idők szerint. A tervek szerint a jövő év első felében ... ...

Átfogó vizsgálatot indít jövőre a Kúria a devizahiteles ügyek kapcsán – jelentette be a legfőbb ítélkező fórum évértékelőjén a testület polgári kollégiumának vezetője.

Újra előveszi a Kúria a devizahiteles pereket.

Kiderült, milyen kedvező feltételekkel tudják visszavásárolni otthonukat azok a korábban bajba került adósok, akiknek ingatlana az állami eszközkezelőhöz került - adta hírül a Magyar Idők. A kormány november ... ...

Több mint 30 ezer lakást dobhatnak piacra, ha megszavazza a parlament, hogy az egykori bedőlt devizahitelesek a nemzeti eszközkezelőtől kedvezményesen visszavásárolhatják ingatlanjaikat.

Megtárgyalták a parlamentben azt a törvényjavaslatot, amely szerint a bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak. Ennek alapján a kormány felajánlhatja az egyösszegű visszavásárlást, amelynek során a vételárat csökkenti a bérlő által korábban megfizetett bérleti díjak összege, kamatot nem számítanának fel, és további százalékos mértékű kedvezmény igénybevételére is lehetőség nyílik bérlői igény esetén.

Több mint 30 ezer lakás válhat újra piacképessé, ha az eszközkezelős lakóingatlanokat az egykori devizahitelesek kedvezményesen visszavásárolhatják. Az ingatlan.com becslése szerint az idei novemberi kínálati ... ...

A devizahitelesek kedvezményes feltételekkel visszavásárolhatják a Nemzeti Eszközkezelő Programnak felajánlott ingatlanjaikat - ezt tartalmazza a Nemzeti Eszközkezelő Programban részt vevő...

A múlt héten jelent meg egy törvényjavaslat, hogy a devizahitelesek kedvezményes feltételek mellett visszavásárolhassák az ingatlanaikat, amelyeket a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET) részére átadtak. A ... ...

Több mint 30 ezer lakás válhat újra piacképessé és háztartások tízezrei kaphatnak tiszta lapot, ha az eszközkezelős lakóingatlanokat az egykori devizahitelesek kedvezményesen visszavásárolhatják. Ma dönt a parlament.

Több mint 30 ezer lakás válhat újra piacképessé és háztartások tízezrei kaphatnak tiszta lapot, ha az eszközkezelős lakóingatlanokat az egykori devizahitelesek kedvezményesen visszavásárolhatják. Az ingatlan.com becslése szerint a jelenlegi kínálati árak alapján 480-720 milliárd forintra rúghat az érintett lakások összértéke. Egy-egy lakás pedig a bekerülési értékének a sokszorosát érheti.

Ha átmegy a kormány javaslata, és a devizahitelesek visszavásárolják az ingatlanjaikat.

Az új szabályozás részletei viszont még nem világosak....

Visszavásárolhatják a lakásukat a bedőlt devizahitelesek; sokkal többet túlóráztathatnak majd a cégek két fideszes képviselő terve szerint; levélben figyelmeztette a volt MVM-vezér a paksi bővítésért felelős minisztert, hogy változtasson az atomerőmű-projekten. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Törvényjavaslat készült a devizahitelesek további segítésére.

Kedvező feltételekkel vásárolhatnák vissza a lakásukat a Nemzeti Eszközkezelő programjában résztvevő bedőlt devizahitelesek egy új törvényjavaslat szerint. 90 ezer bedőlt devizahitelesen ez sem segít.

Egy év alatt gyakorlatilag a töredékére zsugorítanák a Nemzeti Eszközkezelőt, ha sikeres lesz a hirtelen támadt állami végkiárusítás - summázható a Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által nyújtott ... ...

A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak.

A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak.

A törvényjavaslat szerint visszakaphatnák lakásukat a Nemzeti Eszközkezelő program résztvevői.

A kormány célja, hogy lehetőleg minden család saját otthonban élhessen. A benyújtott törvényjavaslat szerint visszaadnák lakásaikat, házukat a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevőinek. A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaiknak - közölte a Nemzeti Vagyon Kezeléséért Felelős Tárca Nélküli Minisztérium.

A ma benyújtott törvényjavaslat szerint visszaadják lakásaikat, házukat a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevőinek. A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaikon – derül ki a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Sajtó és Kommunikációs Főosztályának közleményéből.

A ma benyújtott törvényjavaslat szerint visszaadják lakásaikat, házukat a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevőinek. A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek mellett ismét tulajdonosaivá válhatnak korábbi ingatlanjaikon - derül ki a Nemzeti Eszközkezelő közleményéből.

A mai napon benyújtott törvényjavaslat szerint a kormány visszaadja lakásaikat, házukat a Nemzeti Eszközkezelő Program résztvevőinek. A bérleti díjat rendszeresen megfizető bérlők kedvező feltételek...