Legfontosabb témák

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Uniónak (EU) szakítania kellene eddigi migrációs politikájával, és nem szabadna fő feladatának tekinteni a "Soros-terv végrehajtását", vagyis azt, hogy minél nagyobb számban és szervezetten érkezzenek illegális határátlépők Európába.

A 2018-as érettségin is lehet használni a régi történelematlaszokat - tájékoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-t.

Elsősorban "időkben gondolkodik", ha a további pályafutására tekint előre Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az augusztus 23-án megtartott 34. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Gyengüléssel zártak szerdán a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói. A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 0,4 százalékkal 21 811,55 pontra csökkent.Az S&P 500-as mutatója 0,35 százalékkal ... ...

A szélturbinák névleges teljesítménye, 2016 végén, Megawatt

Az eredeti tervek szerint állnak majd üzembe a paksi atomerőmű új blokkjai. Márciusban jön az új ezer forintos.

Az eredeti tervek szerint állnak majd üzembe a paksi atomerőmű új blokkjai. Márciusban jön az új ezer forintos.

Nagy-Britanniában törvényesen tartózkodó uniós állampolgárokat deportálással fenyegetett meg levélben a brit belügyminisztérium - írta a 444.hu a Financial Times hírére hivatkozva. Véletlenül 100 ilyen ... ...

Közeledik augusztus 31, amíg a Telekom biztosra ígérte a Domino Most opciót. (Ha nem követnéd az eseményeket: a Domino Most opcióval 9 illetve 19 Ft-ért hívhatsz mobilokat a Domino-s előfizetésedről. Azonban ezt az opciót a Telekom mindig csak 2-3-4 hónapokra hosszabbítja meg, igaz lassan már egy éve.) Gondoltam, ránézek a weboldalukra, mi újság a hosszabbítással. Most csak annyi van kiírva,

Őrizetbe vettek egy férfit, aki kábítószert terjesztett a fővárosban a X. kerületi Hős utcában - közölte a rendőrség szerda este honlapján.

Európának meg kell védenie polgárait - jelentette ki Emmanuel Macron francia államfő az ausztriai Salzburgban, és a szociális dömping elleni küzdelem, az adóharmonizáció, valamint az euróövezet saját költségvetésének ... ...

Oroszország 700 millió dollár kölcsönt nyújt Fehéroroszországnak - közölte az orosz kormány.

Elköszönőben van a szemtanúk korosztálya, Katyn nemzedéke, a pesti srácok, a holokauszt és a Gulág túlélői, de amíg lehet, hallgassuk meg őket - mondta az emberi erőforrások minisztere szerda este Budapesten, a totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapja alkalmából szervezett emlékséta végén, a Terror Háza Múzeumnál.

Élelmiszeripari partnerei segítségével idén eddig mintegy ötezer tonna élelmiszert mentett meg és juttatott el 250 000 rászorulóhoz az Élelmiszerbank.

A Kubában megbetegedett amerikai diplomaták az először észlelteknél komolyabb egészségkárosodást szenvedtek - adta hírül a CBS amerikai televízió A televízió munkatársai betekintettek a Kubából visszatért ... ...

A Kubában megbetegedett amerikai diplomaták az először észlelteknél komolyabb egészségkárosodást szenvedtek - adta hírül a CBS amerikai televízió.

Közel három évvel azután, hogy Észtország bevezette az e-residency programját, az első olyan ország lehet a Földön, amely lehetővé teszi külföldiek számára, hogy digitális lakosok legyenek. A kis...

Moszkvának nincs kétsége afelől, hogy az Egyesült Államok be fog avatkozni a jövő évi oroszországi elnökválasztásba - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes kínai és japán sajtóorgánumoknak adott, a TASZSZ orosz hírügynökség által szerdán ismertetett nyilatkozatában.

Európának meg kell védenie polgárait - jelentette ki Emmanuel Macron francia államfő az ausztriai Salzburgban.

8; 10; 14; 20; 27; 29; 30; 2; 13; 15; 22; 25; 26; 35...

A Videoton FC szerb vezetőedzője szerint nem szépen kell játszaniuk, hanem meg kell nyerniük csütörtökön a szerb Partizan Beograd elleni visszavágót a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének negyedik fordulójában.

Ismét sok éve odaveszett hegymászók holtteste került elő az Alpok olvadó jegéből, ezúttal Olaszországban.

A múlt hét végén Belize kormánya végre bejelentette: szigorú jogszabályokat vezet be annak érdekében, hogy tartósan felfüggesszék az olajfúrással kapcsolatos tevékenységeket az UNESCO Világörökség részét képező Belize Korallzátony közelében.

Javult kissé a fogyasztói bizalom augusztusban az euróövezetben - derült ki az Európai Bizottság szerdán közzétett előzetes gyorsbecsléséből.

Sokan egy hosszú hétvége alatt rohannak végig olyan nagyvárosokon, mint Prága, Barcelona vagy Budapest, pedig sok helyen érdemesebb lenne sokkal több időt is eltölteni és alaposabban megismerni mindent. Egy ilyen város Nürnberg is, amely jóval több annál, mint a nürnbergi perek és a náci felvonulások helyszíne.

Bemutatta az SpaceX jövendő űrhajósainak öltözékét Elon Musk, az amerikai űrhajózási vállalat főnöke.

Csehország üdvözölné, ha megfigyelőként részt vehetne az euróövezet pénzügyminisztereinek az övezet jövőjéről folytatott tanácskozásain - jelentette ki Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök, akinek szavait a Právo című cseh napilap ismerteti szerdán.

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból.

Új mérföldkövet ért el a DNS-alapú adattárolás fejlődése: mérnököknek génszerkesztéssel sikerült 5 GIF-képet menteniük egy kólibaktérium DNS-ére. A jövő számítógépeiben élő organizmusok génállománya jelenti majd az adatrögzítés alapját.

Sokan teszik értéktárgyaikat az otthoni családi széfbe vagy a szálloda trezorjába egy nyaralás során, mit sem sejtve arról, milyen egyszerű azt egészen hétköznapi eszközökkel másodpercek alatt kinyitni. Szerencsére léteznek olyan páncélszekrények, amelyek csaknem tökéletes biztonságot nyújtanak.

A Rába csoport az idei első fél évben 21,6 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el, ami 5,4 százalékkal múlta felül a bázisidőszakit, az EBITDA ( a kamat- és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció ... ...

Tucatnyi iparág izgulhat a felmérések szerint, amelyek termékeit vagy szolgáltatásait kerüli a legfiatalabb, már költőképes csoport.

Az Európai Unióban Dániában a legmagasabb a hús ára - derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölt, 2016-ra vonatkozó adataiból. Az Eurostat adatai szerint az unión belül ... ...

Sok ország sokféleképpen harcol a dohányzás visszaszorításáért. Hazánkban az egyik legszigorúbb szabályozás van érvényben, ami gyakran meglepi a külföldieket.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 130,75 pontos, 0,35 százalékos emelkedéssel, 37 753,22 ponton, új történelmi csúcson zárt szerdán.

Megújul az ezer forintos bankjegy. Március 1-től találkozhatunk majd a készpénzforgalomban a friss küllemű pénzzel, addig technikailag is fel tudnak készülni a szolgáltatók a váltásra. Utána még október 31-ig fizethetünk a régi ezresekkel, de hamar le fog

Eltüntette a termékek felét egy német szupermarket.

Itt a Samsung új csúcsmobilja A hírek szerint hatalmas iránta az érdeklődés Ma mutatta be a Samsung a Galaxy Note 8 típusú mobiltelefonját, amely utódja a kétes sikereket elérő Note 7-nek (ha...

Miután kiderült, hogy a napokban a Dalmáciában tomboló erdőtüzek közül többet is szándékosan gyújtogatók okoztak, Andrej Plenkovic horvát kormányfő elrendelte az erdőtüzek okának alapos kivizsgálását - ... ...

Elon Musk, a SpaceX alapítója Instagramján tett közzé egy képet, amelyen a vállalat új űrruhája látható. Íme az első fénykép a SpaceX űrruhájáról. Többet majd a következő napokban - közölte...

Az ENSZ rasszizmus elleni küzdelemért felelős bizottsága első alkalommal figyelmeztette hivatalosan az Egyesült Államokat a közösségei közötti konfliktus veszélyére szerdán, sürgős cselekvésre szólítva fel Washingtont.

Klaus Iohannis román államfő a jogállamiság elleni támadásnak minősítette Tudorel Toader igazságügyi miniszter javaslatait a román igazságszolgáltatás működését szabályozó törvények módosítására.

Mind több vállalat kezeli tényként, hogy a digitális korszak a jövőt, a fejlődés lehetőségét tartogatja, és sokan már meg is tették az első lépéseket.

Érdemes tüzetesen összehasonlítani a bankok ajánlatait, mert jelentősek a különbségek.

Súlyos mozgásbeli, kognitív és látási problémák sújtják a 2014-15-ös nyugat-afrikai ebolajárvány azon túlélőinek csaknem 80 százalékát, akiknek egy évvel a betegségből való felépülést követően mérték fel ... ...

Ezeket mintegy 250 000 rászorulóhoz juttatták el.

Míg világszerte hatalmas élelmiszerpazarlás zajlik, napjainkban egyre több szó esik arról, hogy hogyan fékezhetjük meg az élelmiszerek kidobását, tudva, hogy a nélkülözés hasonlóan nagy gondot jelent a világban. 

Szlovákia a legalacsonyabb, elsőfokú szintről másodfokúra növelte a terrorkészültséget - jelentette be Tibor Gaspar országos rendőrfőkapitány szerdai sajtótájékoztatóján Pozsonyban.

Egymilliárd forintból bővíti és újítja meg kerékpárút-hálózatát, és fejleszti közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét Kaposvár a következő években - tájékoztatta a városháza az MTI-t szerdán.

Dolgoznak a Paksi Atomerőmű bővítésére szóló orosz fővállalkozói szerződés keretében már elvégzett munkák kifizetésén - mondta Aszódi Attila, a Miniszterelnökség Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért ... ...

Elsősorban "időkben gondolkodik", ha a további pályafutására tekint előre Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó.

A politika szólt közbe megint, Trump újabb meglepetéseket okozott és ezzel gyengülésre kárhoztatta a tőzsdeindexeket. A BUX viszont újabb rekordot állított be, nem is egy papírnak köszönhetően. A forint éves csúcsára érkezett, 303 alatt van az euró.

A Rába csoport az idei első fél évben 21,6 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el, ami 5,4 százalékkal múlta felül a bázisidőszakit.

Az összefogás célja, hogy lenyomják az Amazon Prime névre hallgató kiszállítási szolgáltatását.

writing service buy online essay cheap get assignment help order dissertation i need help with algebra