Legfontosabb témák

Eladósodnak a munkakezdő amerikaiak, mert a stagnáló bérek miatt egyre nehezebb a diákhitelek törlesztése. A teljes adósságuk már 1,5 milliárd dollár.

Továbbra is növekszik a hallgatók hitelfelvételi hajlandósága a rekordalacsony kamatozásnak köszönhetően. Tavaly júliushoz képest idén másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású Diákhitel1 új igénylőinek száma. A kizárólag képzési díjra fordítható Diákhitel2 felvételi aránya szintén növekedést mutat.

Továbbra is nő a hallgatók hitelfelvételi hajlandósága a diákhitel konstrukciók rekordalacsony kamatozásának köszönhetően: júliusban másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású Diákhitel1 új igénylőinek száma az egy évvel korábbihoz képest. A kizárólag képzési díjra fordítható Diákhitel2 felvételi aránya közel 20 százalékos növekedést mutat - közölte a Diákhitel Központ szombaton az MTI-vel.

Másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású Diákhitel1.

Másfélszer többen igényelték júliusban a Diákhitel1-et, mint egy évvel korábban.

Továbbra is nő a hallgatók hitelfelvételi hajlandósága a diákhitel konstrukciók rekordalacsony kamatozásának köszönhetően: júliusban másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású Diákhitel1 új...

Másfélszer annyian igényeltek júliusban szabad felhasználású diákhitelt, mint egy évvel korábban.

Hirtelen megugrott az érdeklődés a szabad felhasználású konstrukció iránt.

Továbbra is nő a hallgatók hitelfelvételi hajlandósága a diákhitel konstrukciók rekordalacsony kamatozásának köszönhetően: júliusban másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású Diákhitel1 új igénylőinek száma az egy évvel korábbihoz képest. A kizárólag képzési díjra fordítható Diákhitel2 felvételi aránya közel 20 százalékos növekedést mutat - közölte a Diákhitel Központ szombaton az MTI-vel.

A Diákhitel Központ 2019. július 1-től történelmi mélypontra 1,99 százalékra csökkentette a szabad felhasználású Diákhitel1 kamatát.

Az alacsony kamatok miatt jelentősen nőtt a diákhitelesek száma. Minden második igénylő online kéri a hitelt. Júliusban másfélszeresére nőtt a szabad felhasználású diákhitel-konstrukció (Diákhitel1) új ... ...

Augusztus 7-ig adhatja le a pótfelvételire a jelentkezését az a több mint 33 ezer diák, akiket első körben nem vettek fel felsőoktatási intézménybe. Mivel a pótfelvételi eljárásban szinte kizárólag önköltséges helyekre jelentkezhetnek a fiatalok, így számukra kiemelt segítséget jelenthet a kifejezetten a tanulmányi költségek finanszírozására kialakított, 0%-os kamatozású Diákhitel2.

Egy év alatt 34 százalékkal nőtt a tanulmányi költségek finanszírozására kialakított Diákhitel 2-t igénylők száma – közölte a Diákhitel Központ.

Egyre többen veszik fel a tanulmányi költségeket finanszírozó Diákhitel2-t...

Egy év alatt közel 34 százalékkal nőtt a tanulmányi költségek finanszírozására kialakított Diákhitel2 konstrukciót igénylők száma - közölte a Diákhitel Központ csütörtökön az MTI-vel. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a hallgatók egyszerűbben és gyorsabban igényelhetik a diákhiteleiket az elektronikus aláírással történő szerződéskötésnek köszönhetően, amely augusztus 1-jétől ismét elérhető.

Egyre többen finanszírozzák tanulmányaikat diákhitelből.

Egy év alatt közel 34 százalékkal nőtt a tanulmányi költségek finanszírozására kialakított Diákhitel2 konstrukciót igénylők száma – közölte a Diákhitel Központ csütörtökön az MTI-vel. Arra is felhívták a figyelmet, hogy a hallgatók egyszerűbben és gyorsabban igényelhetik a diákhiteleiket az elektronikus aláírással történő szerződéskötésnek köszönhetően, amely augusztus 1-jétől ismét elérhető. A központ közleményében rámutatott: mivel az ...

A határon túli magyarok is igénybe vehetik a szabad felhasználású Diákhitel 1-et. Több mint húszezer magyar diák tanul erdélyi egyetemen, viszont csak pár tucat használja ki a hitellehetőséget.

A határon túli magyarok is igénybe vehetik a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et - idézi a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatóján keddi rádióinterjúját az MTI. Magyar Péter a Kossuth Rádióban elmondta ... ...

A határon túli magyarok is igénybe vehetik a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et - erősítette meg a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója kedden a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A határon túli magyarok is igénybe vehetik a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et - közölte a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A határon túli magyarok is igénybe vehetik a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et - közölte a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. ...

Tavaly a szabad felhasználású Diákhitel1-et 6 százalékkal, míg a felsőoktatási képzési díjakra igénybe vehető Diákhitel2-őt 34 százalékkal több diák vette igénybe az egy évvel korábbinál – mondta Magyar Péter, a Diákhitel Központ vezérigazgatója csütörtökön az MTI-nek.

Minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel vehetők igénybe a diákhitelek...

Tavaly a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et 6 százalékkal, míg a felsőoktatási képzési díjakra igénybe vehető Diákhitel 2-őt 34 százalékkal több diák vette igénybe az egy évvel korábbinál - mondta Magyar Péter, a Diákhitel Központ (DK) vezérigazgatója csütörtökön az MTI-nek.

Tavaly a szabadfelhasználású Diákhitel 1-et 6 százalékkal, míg a Diákhitel 2-őt 34 százalékkal több diák vette igénybe az egy évvel korábbinál.

Ezt Varga Judit férje, a Diákhitel Központ vezérigazgatója közölte az Mfor.hu-val.

Itt vannak a friss információk a Diákhitel Központtól.

Még mindig viszonylag sok felsőoktatási hallgató vesz fel kétszámjegyű kamatozású személyi hitelt kereskedelmi bankoktól, noha a diákhitelt sokkal olcsóbban megkapná, s azt is ugyanúgy fordíthatná a tanulmányai finanszírozására – érvel Magyar Péter, a Diákhitel Központ (DHK) június 8-án kinevezett vezérigazgatója új munkaadója terméke mellett. Aki e helyzet megváltoztatása érdekében aktív kommunikációra és ismeretterjesztésre törekszik, miközben úgy véli, a DHK működésén is van mit javítani.

Az amerikai work and travel jellegű gyerektáborok koncepciója sokak előtt ismert, főleg azok előtt, akik az elmúlt 10 évben végezték el egyetemi tanulmányaikat, azt azonban kevesen tudják, hogy az...