A tartozás részben vagy egészben elengedhetővé válik az új szabályok alapján. Mutatjuk a részleteket.

A rekord alacsony kamatok mellett újabb gyermektámogatási kedvezmények a diákhiteleknél...

A második gyermek megszületése vagy örökbefogadása esetén a tartozás felét, a harmadik vagy további gyermek esetén pedig a teljes tartozást elengedik.

A nyelvtanulási diákhitelt felvevő édesanyák számára is kiterjeszti a gyermektámogatási kedvezményt a kormány döntése alapján a Diákhitel Központ: a második gyermek 2020. január 1-jét követő megszületése vagy örökbefogadása esetén elengedik a tartozás felét, a harmadik vagy további gyermek esetén pedig a teljes tartozást. A Diákhitel Központ kedden az MTI-vel azt is közölte: ha az édesanyának ...

A Kormány döntése alapján a Nyelvtanulási Diákhitelt felvevő édesanyák számára is kiterjeszti a gyermektámogatási kedvezményt a Diákhitel Központ.

A nyelvtanulást is támogatják ebben a formában.

A nyelvtanulási diákhitelt felvevő édesanyák számára is kiterjeszti a gyermektámogatási kedvezményt a Diákhitel Központ Zrt. - adta hírül a cég. Eszerint a 2020. január 1-jét követő második gyermek megszületése ... ...

A hallgatók számára továbbra is az eddigi legkedvezőbb, 1,99%-os kamattal igényelhető a szabad felhasználású Diákhitel1, a képzési költségre fordítható Diákhitel2 kamata pedig az állami kamattámogatásnak köszönhetően 0%. Az ősszel bevezetett Nyelvtanulási Diákhitel kamata szintén 1,99% marad.

A Nyelvtanulási Diákhitel legkisebb felvehető összege 100 ezer forint, ezen felül 50 ezer forintonként emelkedve maximum 500 ezer forint igényelhető.

Változatlanul kedvezően igényelhető a Diákhitel az állami támogatás miatt.

Továbbra is 1,99 százalékos kamattal igényelhető a Diákhitel1.

Januártól a hallgatók számára továbbra is az eddigi legkedvezőbb, 1,99 százalékos kamattal igényelhető a szabad felhasználású Diákhitel1, a képzési költségre fordítható Diákhitel2 az állami kamattámogatásnak köszönhetően kamatmentes, míg az ősszel bevezetett Nyelvtanulási Diákhitel kamata szintén 1,99 százalék marad - közölte a Diákhitel Központ pénteken az MTI-vel.

December 16-ig le kell adniuk igénylésüket azoknak az egyetemi és főiskolai hallgatóknak, akik visszamenőleg szeretnék megkapni az egész első félévre járó 350 ezer forintos szabad felhasználású diákhitelt - közölte a Diákhitel Központ pénteken az MTI-vel.